Šta je novo?

Primecoin [XPM]

Sapnula mi ptica koja se zove BitJohn... :d Ne znam za druge coine jer me samo ovaj interesovao...

Ako niste dumpovali zalim, ja sam sa 1.4 oborio cenu na 1, sad ode na 0.8ltc :p

Hehehe ja nisam dumpovao... Nigde mi nije zurba u principu..,) Zacrtao sam mozda da prodam za 1.7ltc ali videcemo tek je izasao, moraju da se istovare prvo pocetni dumperi da bi se formirala realna cena.

BTW sutra dobijamo XPM miner ako nekog zanima :d

Vidi sve zavisi od Igotspot-a ako odluci da ga pumpa sto je veoma tesko, jedino znam Magnet-a koji skuplja shit coine pa pumpa posle.... ali toliko ima shit coin-a da vise neverujem u pump...
Mora autor coin-a da pumpa a igotspot ih otkupljuje za metal pa neverujem da ce on pumpat

eno cena vec 0.5 pa sad vidite

Zahvaljujuci ljudima koji dumpuju odmah na pocetku i obore cenu u nedogled, ja imam posao ;)

Zahvaljujuci ljudima koji dumpuju odmah na pocetku i obore cenu u nedogled, ja imam posao ;)

pa slazem se, ali vidi treba biti prvi uradis dump po OK ceni, tada nastane panika pa i ostali dumpuju pa ti jos malo posolis pa onda cekas da kupis...

samo pazi poverenje u tonu shit coin-a opada!

ja sam uvatio cenu ~1.2 ltc sad se vec moze kupiti dostaaa jaeftinije jer je posle mene dumpovano jos 3x toliko :)

e da najvise ga je usrao Igotsports jer je zahtevao da ga upari sa LTC-om, po meni sa BTC bi izvukli bar 50% vecu cenu ako ne i 2x!

Poslednja izmena:
Neka opada poverenje koliko god hoće, pomračenje svesti kod većine kad vide pump ili dump će uvek biti prisutno.

Nemoguce je pumpati ~80 cin-a koliko ih ima na cryptsy-u znaci birajte pametno, dumo na xpm traje a on ce 1000% kad tad biti pumpan

Nadam se da si u pravu sto se tice xpm pumpa a isto se nadam i za ostale coine jer sam se zatrpao istim i ostao bez btc-a a sto je jos gore cijena alt coina pada a btc ide gore ***.

Nadam se da si u pravu sto se tice xpm pumpa a isto se nadam i za ostale coine jer sam se zatrpao istim i ostao bez btc-a a sto je jos gore cijena alt coina pada a btc ide gore ***.

upravo to je jadac.. mislim da nema ni govora o nekom ozbiljnijem pampu bilo kojeg alt-a kada BTC ovako skače.. niko normalan se sad ne oslobađa BTC-a tek tako..

Hehehe ja nisam dumpovao... Nigde mi nije zurba u principu..,) Zacrtao sam mozda da prodam za 1.7ltc ali videcemo tek je izasao, moraju da se istovare prvo pocetni dumperi da bi se formirala realna cena.

BTW sutra dobijamo XPM miner ako nekog zanima :d
Zanima mene, nisam ulazio dugo na forum, i sad rekoh da provjerim sta ima novo... :)

Hehe iskreno ocekujem da izbaci sutra miner jer je produzio primanje uplata do sutra.. Ali cim stigne i ako to bude danas, javljam u temi da znate pa cu svakom ponaosob poslati.. Znaci pratite temu :D

Ajd prvo isprobaj miner da vidimo koliko daje... pa ako ima smisla da podelimo trosak, nema smisla ti da jedini platis a mi za dzabe da dobijemo :D

LOL Evo probudih se upravo :d. Sad cu sve da vidim pa updateujem ovde...

Edit1: LOL ja ga okacih ovde na 15 min zaboravih da je samo za donatore :d, Bunovan sam sta cu...
Evo sad cu saljem svima samo nadjem listu...

Edit2: Poslao svima ja mislim, kome nisam, a da je sa liste, neka kaze :)

...Pokusavam da ga upalim, program crashuje svaki put! Ko uspe podesavanja da napravi nek kaci odmah ovde!

Poslednja izmena:
Sad se ustaje a? Ipak je posten ovaj trtmrt dobiste miner nakon toliko agonije:D

Sa kakve liste?

^Sa liste donatora. ;)

Btw, ni meni ne radi, mogao je i neki tutorijal okaciti...

A ja sam mislio da ce ovde da postavi, da mi skidamo :) pa da nekako podelimo tu donaciju od 1BTC... kako ja sa 1mhs da isplatim taj btc, nema sanse da ceo mesec kopam...

Druze na 5-6 strani je lista... I jesmo podelili trosak. Bilo bi jos lakse da je tad vise ljudi ucestvovalo. Za sad nemas za cime da zalis jer cudo radi samo 1 coveku od 80 :)

Nisam ja znao za listu a nisam ni temu pratio od pocetka :)

Valjda ce da proradi...

Pokušavam nešto na Windows 8.1, stalno dobijam "missing bits" i reaper ne mogu da zatvorim, već 10 puta sam restartovao mašinu zbog toga! Kanda ću da isprobam backup u WIM i stavljam Windows 7.

Vrh Dno