Šta je novo?

Primecoin [XPM]

http://cryptometer.org/primecoin_90_day_charts.html

Iskopano je za 13 dana dalekooo vise novcica nego sto bi trebalo, verovatno diff nemoze da prati porast mreze, ali ako statistika kaze da je iskopano ~500% vise od predvidjenih 1000 blokova po danu a mi smo na ~67000 bloku???

Ne razumem se bas ali kontam da diff mora stici i desetkovat brzinu bloka... mozda neko ko zna da li mu je cilj da po danu odrzi 1000 ili nadoknadi preveliku proizvodnju tako sto ce po danu odrzavat daleko manje blokova?

Sreća da sam na vreme izvukao pare iz XPM-a, raspade se kao da ga nije ni bilo.

Kupio sam i ja oko 100 komada, po 0,009. Moglo je i dosta jeftinije, ali nema veze.

Ja obrcem ture samo tako, koje loodiloo :) Samo neka dampuju moje stepenice ce sve da kupe :)

Predvidjam brz i zdrav oporavak XPM-a, ovakve stvari su i ocekivane realno...

Poslednja izmena:
Očekivao sam brži oporavak, valjda će uskoro osetnije na gore.

Ja kupujem na 0.0092 a prodajem na 0.014 pa sta pre dodje :)

Ja juče pred spavanje stavio sve da prodajem na 0.014, kad ono jutros vidim da je peak dostigao na 0.0138. :smash:

Ja kupujem na 0.0092 a prodajem na 0.014 pa sta pre dodje :)

Hehe doslo je :)

@Jordane zato treba da se bezi od okruglih cifara, to sam naucio od Genijalca... U svakom slucaju mrzim kada se to desi, bedak zivi. Ja nisam bio ni blizu, stavio sam pred spavanje na 0.01489. Ovo je opadajuci trend sad ako se pametno odigra moze covek da se opari dobro.

Poslednja izmena:
Jeli,
Kolko ste vi berzanski pronicljivci zaradili do sada? : )

jel stvarno počeo CUDA mining, il samo neko testiranje .. i ako jeste, nek stavi neko link.. ovo su sve glasine..

taođe i ako neko ima hp5 win link koji radi.. thnx..

Pošto mučeni Cryptsy još ne radi kod nas, zna li neko koliko je cena od 0,013 na Vircurexu realan odraz trenutnih dešavanja? Jesu li ovih dana te dve berze bile uglavnom usklađene sa cenama?

U *** neko kupuje tamo sve, hvala za info...:D

I na kraju, odustajemo ili ne?

diff jos kasni, treba da smanji brzinu proizvodnje za jos blizu 300%...., sad ili je lose napisan pa se slabo prilagodjava ili se snaga mreze pojacava

mozda za jos neki dan :D

Istina, čovek je rekao da, ako sve bude u redu, beta će se pojaviti 25.7. za one koji budu "donirali". Mislio sam da se ne čeka zadnji trenutak, no kako hoćete.

@xide

Zainteresovan si da se nađeš na ovoj listi?

pajam24
Banex75
marco89
izzy
La.Prestige
sam633

Poslednja izmena:
Ja sam odustao od kopanja. jos nista nisam iskopao. Lakse mi je da kupim pa prodam nego da trosim struju na ovo a nista ne dobijam.

A da vidis sto su tek poolovi smejurija. 5 procesora rade neprestano 5 dana i zarada je Balance 0.002368 XPM . :d

Istina, čovek je rekao da, ako sve bude u redu, beta će se pojaviti 25.7. za one koji budu "donirali". Mislio sam da se ne čeka zadnji trenutak, no kako hoćete.

@xide

Zainteresovan si da se nađeš na ovoj listi?

pajam24
Banex75
marco89
izzy
La.Prestige
sam633

Treba ispratiti temu bolje da mu platimo u zadnjem trenutku ali da znamo sta placamo nego da mu platimo pa da kasni ili nas zavlaci... Treba ispratiti njegovu temu i druge teme da do 25. ne izadje neki drugi gpu miner free, sto je sasvim moguce... Osim toga fali na m jos 3-4.

E da gde ti je Nesic na spisku on rece da verovatno hoce, znajuci njega po vasim pricama gde ima zarade tu je :d

Poslednja izmena:
Jel' to pricas iz licnog iskustva :D
Mislim da ovaj koin nece dugo ovako, jednostavno nece biti isplativo kopanje.

da se javim :D za sad pratim temu ovde, tamo nestonemam vremena u frci sam nekoj, sto se duze ceka losije po nas, e da koliko bi se kopalo sa tim programom dnevno i koliko bi se iskopalo za 7 dana, tj kad bi povratili ulozeno, najveci problem je da li taj program ima keyloger ili nesto slicno?

Pravi ga čova koji je napravio i reaper. Pa, ti vidi. Da te upišem na listu?

za koliko bi se povratilo ulozeno? aj upisi me ebes 0.1btc

E, da sam kopao BTC 2009. i prodao ga sad u aprilu, gde bih bio? :D U principu, navodno imamo prednost od nedelju-dve. Ako za to vreme (po trenutnoj ceni) iskopaš makar jedan XPM, povratio si uloženo.

pajam24
Banex75
marco89
izzy
La.Prestige
nesic1
sam633

Ne znaju se jos brzine i karakteristike zato i cekamo.. Verovatno ces moci dobrano da zaradis ako imas veliki rudnik :)

ma nemam, 1.7Mh, jos sam smanjio kapacitete pa sad cekam priliku za neki upgrade

Nadam se da ce graficke davati barem 3, 4x puta vise nego procesori.

A kako ce se to kopati, preko novcanika ili na nekom poolu?

Nazad
Vrh Dno