Šta je novo?

Primecoin [XPM]

Ja jahah malo talase pred stapavanje, sasvim pristojno napreduje valuta. Zadnjih 4 sata cekam da krene da pada cena ali se to ne desava. Drzim trenutno nekih 60 XPM u steku, hajde da vidimo sta ce da se desi preko noci.

Inace, stigao sam do 2 BTC-a kada se sve sabere, a pre nego sto sam krenuo da kopam XPM, sto je pre 5-6 dana, imao sam oko 0.5 BTC :) Usput sam usled povecanja cene XPM-a bacio danas nekoliko slobnodnih mashina na poslu da kopaju, jedna od dve koliko sam proverio je vec i nasla jedan blok :) Jeste da se slabo nalaze, ali po ceni od ~15$ po bloku realno vredi kopati.

Ja sam IN za ovaj programcic, tako da ako nesto bude od toga, bacite PM pa da se dogovorimo oko skupljanja tog jednog btc-a.

{
"blocks" : 63415,
"currentblocksize" : 90506,
"currentblocktx" : 1,
"errors" : "",
"generate" : true,
"genproclimit" : 4,
"primespersec" : 957,
"pooledtx" : 1,
"testnet" : false
}

se i vama ovo desava??
PPS opao CPU usage 60%, block size odeeeee

PS: i sad se vratih na normalu

Znaci li ovo da je izasao taj program koji ste svi cekali? Vidim da ima perspektivu do masivnog dampa, moguce da ce izaci na btc-e ako je vec na vircurexu i jos nekima pa razmisljam da ga pustim malo da kopa pa neka stoji

Znaci li ovo da je izasao taj program koji ste svi cekali? Vidim da ima perspektivu do masivnog dampa, moguce da ce izaci na btc-e ako je vec na vircurexu i jos nekima pa razmisljam da ga pustim malo da kopa pa neka stoji

Ne, ovo je cisto novija verzija programa koji trenutno koristimo, nista za uzbunu :D

Skinuo zadnju verziju Primecoin Walleta....napravio primecoin.conf po uputstvu....i sada mi vec jedno 10min stoji Synchronizing with network....ima neko ideju ?

Ja sam svaki put sa ubacivanjem nove verzije wallet-a obrisao one fajlove za sinhronizovanje blokova pa mi svaki put ocitava iznova.

Btw, ako budete sakupljali 1 btc za reaper, i'm in. ;)

Ako sam sada prvi put pokrenuo wallet...koliko otprilike treba da vremena da se uradi sinhronizacija?

pajam24
Banex75
marco89
izzy
La.Prestige
sam633

Šestorica za sada.

Poslednja izmena:
Znaci drugar sa foruma Banex75 potvrdjuje takodje... E sad ja necu imati vremena danas do uvece da ispratim napredak u Bitcointalk threadu, neka neko prati i pita coveka u temi ili na pm kad je datum isporuke minera i slicno.. Ako ne videcu ja veceras kako to napreduje...

Edit: I treba nam jos 4oro:D

Ima neki pool za ovo, koliko bacaju grafike i najvaznije za koliko bi se otplatilo ulozeno, ja sam mozda in, verovatno

ypool.net

Ne kopa se grafikama, još. Kopaš wallet-om uz CPU.

Da si počeo odmah, verovatno bi zaradio najmanje, koliko si dao za procesore i to pomnoži nekoliko puta. Svakako bi isplatio CPU.

CUDA verzija izašla, OpenCL na čekanju.

Imam 48 masina sa G530 procesorima uglavnom... Da li mi se isplati da rudarim?

Sad si se setio. :D Probaj, ne može da škodi. :D

Ozbiljno, da li je ovaj procesor imalo pogodan i isplativ za CPU rudarenje?

EDIT:
Ako sam dobro shvatio ovo ima veze sa prostim brojevima? Iskreno posto volim matematiku ja bih ovo i za dz kao nuspojavu radio.

Poslednja izmena:
Ozbiljno, da li je ovaj procesor imalo pogodan i isplativ za CPU rudarenje?

EDIT:
Ako sam dobro shvatio ovo ima veze sa prostim brojevima? Iskreno posto volim matematiku ja bih ovo i za dz kao nuspojavu radio.

naravno da se isplati da probaš, pogotovo ako nije tvoja struja ;)
moj sakati Athlon X2 340 na mašini koja kopa scrypt bez predaha, je pronašao tri bloka do sada i to sve sa HP3 sto hiljada sieve size.. ostalo sam samo gubio vreme na razne experimente....

eee neverovatno, ubogi najjeftiniji maltene procesor kad sam sklapao rig, već je maltene sam sebe isplatio:
xpm.jpg

4 četvrti blok i za njega magični hp3 i sieve size 100,000 :banana: da sam samo znao, više od pola vremena je potrošio na drugim verzijama i sieve size .. eh živote lutalice ;)

@igysa
Brisi post brzo, sad ce da uleti ArrowSat sa 1000 celerona!! :)

{
"blocks" : 66404,
"currentblocksize" : 1000,
"currentblocktx" : 0,
"errors" : "",
"generate" : true,
"genproclimit" : -1,
"primespersec" : 7351,
"pooledtx" : 0,
"testnet" : false
}

da li je ovo OK za Haswell sto se tiche primespersec i koji sieve size za Haskey-a da stavim ?

sve jedno, ja drzim 2m sieve... pps je ok ali malo sta zavisi samo od njega, vise od srece

Cena je na solidnoj silaznoj putanji, videcemo da li ce se opraviti.

sell oreder je poveci dok se buy stanjio posteno.... steta sto ovih mojih 25 novcica su jos immature :(

Naravno da ce da se oporavi, samo je pitanje kad :) Juce smo imali prekupljenost, sad imamo preprodanost... Samo treba cekati da dotakne dno i onda uleteti sa 2-3btc i kulturno sacekati delimican oporavak radi profita... Mislim da ima uticaja malo i objava prvog GPU minera, jer se ocekuje da ce u pocetku GPU mineri puno dumpovati dok ne skoci diff. Iskreno sad kad je Nvidia prva, mislim da propada nasa akcija jer nemamo gotovo nikakvu znacajniju prednost u odnosu na ostale..

Edit: Pocela je velika borba izmedju sell i buy, ja se sad vracam u igru :D

Poslednja izmena:
Moguce da ce samo NV biti isplativa jer kazu da ce NV biti dosta brza od ATI-a za prime

@pajam24

Svejedno, mogli bi da probamo. Znate ono:"Ko reskira, profitira!" :D

Nazad
Vrh Dno