Nisam ja mislio ništa loše 🙂Nemam nameru da eksperimentišem sa bilo kim/čim, zato i pitam uljudno. Ovako kako je sad postavljeno, lično smatram da nije dobra realizacija.
Kada ubacuješ slike u post, možeš da odabereš da li da ubaci punu veličinu ili thumbnail.Slike ubačene u postove, ako su veće od neke grenice, trebalo bi da se prikaz resize-uje na manji format prigodan za post.
Ono, da se jasno vidi slika, ali ne da proguta ceo ekran. Recimo max do 800pix širine. Ko želi da je vidi u full-u, klik na nju.
Tako radi na većini fotografskih foruma.
1. Logično jer je bookmark na početnu stranuZa sada , najveci problemi PWA aplikacije:
1. svakim izlaskom iz browser-a (iP 12 Pro Max, IOS 14, Safari), te ponovnim ulaskom forum ne vraca na prethodno citano, nego na pocetnu stranicu.
2. Lagovanje tastature/unosa teksta prilikom pisanja postova (isto iP)
3. Za razne akcije je potrebno vise koraka nego na TT.
4. Trebalo bi napraviti da se u svakom trenutku moze kretati izmedju strana, a ne da se mora skrolovati na vrh/dno za paginaciju (rogobatan izraz, ali vidim da svi upotrebljavaju).
5. Moze li dark tema biti zaista dark, a ne siva?

Ubih se i ja tražeći je. Gde ona spada? Potrošačka elektronika ili negde drugde?Šta se desilo sa temom o osvetljenju, i ona se izgleda zagubila prilikom prelaska? Inače se nalazila u pogrešnom podforumu 'Najčešće postavljana pitanja'.
Očigledno je da koristiš AdBlocker pa ne vidiš reklamu, zato postoji offset.Ne znam jel ovo uopšte može da se smatra problemom, ali da pitam:
Jel ovo na početnoj stranici, gde se nalaze sekcije BenchTV i Vesti zamišljeno da bude ovako offsetovano na dole u odnosu na sekciju desno, gde se nalazi spisak podforuma? Isto je i na dnu tog levog bloka napravljen neki offset.
Mislim da bi daleko lepše bilo da sve prati istu liniju. Ovako mi deluje malo bezveze, iritira malo nas perfekcioniste 😆
Pogledajte prilog 297248
Pre nego sto počneš da se zalis pročitaj obavestenja, sve piše.Hahaha, pa piš...
Vidim da ne mogu da vidim slike u oglasima, ne mogu da postujem i šta je razlog?
Forum prijavljuje da je moja @gmail.com adresa neispravna.
Samo promenim @gmail.com u @googlemail.com, stigne mi mail, kliknem na link i sad radi.
Samo nek je veselo.
Uspeo sam da popravim ovaj "kvar" 🙂Primetiih slucajno da na temi o mobilnim provajderima pa o globaltelu dugme za odlazak na poslednju stranicu ne funkcionise. Tema se otvara na prvoj strani i kada zelim da odem na poslednju ona ostane na prvoj. Na mobu se javlja ovaj problem.
Alal ti cufta. 😉Uspeo sam da popravim ovaj "kvar" 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari