Šta je novo?

Prijava na sajtu Twoo..bez mojeg ucesca ???

terzazak

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
805
Danas upalim komp i na mail clientu dobijem ovo:

Srdačan pozdrav na sajtu Twoo
Ovo su tvoji prijavni podaci
E-mail: [email protected]
Lozinka: ..........
Slobodno promeni lozinku u neku jednostavniju za pamćenje. Dobro čuvaj svoje prijavne podatke.

Nisam posecivao, a nisam sam se ni prijavljivao na Twoo, ma ni ne znam da postoji ovaj sajt.
Nova drustvena mreza, prevara ....??
Ne posecujem sajtove za druzenje, na facebook-u imam nalog ali ga posetim jednom u 6 meseci.
Da li neko zna sta je ovaj Twoo ? Treba li da se zabrinem zbog ovog "nasrtaja" na privatnost ?

Upravo sam saznao...
Par mojih kojega se "zanelo" i malo su resili da se igraju sa mnom..:smash:
Znaci nema potrebe za odgovorima, rasenje poznato.:smoke:
Moze mod da obrise slobodno ovaj post..

Poslednja izmena:
Kucaj u google twoo spam 2016.
Imaju višegodišnji staž u spamovanju...

Edit:
Znači kolege.

Twoo Sends Email SPAM!

You can see in the screenshot of the SPAM email above at the bottom it states:

You received this notification because you are registered as David Law (******@gmail.com) on Twoo – Unsubscribe. Massive Media Match NV, Emile Braunplein 18, 9000 Ghent, Belgium BE0537240636. [email protected]

Hmm, I’m registered on a dating site without my permission and I’m receiving dating matches with men. Wonderful!

http://stallion-theme.co.uk/twoo-spam-added-to-the-twoo-dating-site-without-permission/

Poslednja izmena:
Paaa, mozda i nije bilo bas zezanje.
Izgleda da cu morati jos malo da cackam..Mozda kolege i nisu "upoznate" da su me registrovali na Twoo.
Pogledao sam gmail nalog i tamo sam pronasao stariji mail (smesten u spam) od Twoo admin..."Registrujte se na Twoo i pogledajte poruku koju su vam poslali... itd."
Navodno su mi kolege poslale poruku, a sve je predstavljeno kao da su oni registrovani na Twoo.
Mozda sam bropleto zakljucio da su oni odgovorni.
Ne znam samo da li da odem na Twoo i izbrisem svoj nalog?

Poslednja izmena:
Nema potrebe, bilo da je ovako ili onako nije do tebe, to je takozvani "mrtav nalog".. nemaju pristup tvojoj šifri za gmail i samo ih postavi kao spam i gooogle će ih ubuduće blokirati...

Da to ce biti najbolje.
Epilog, kolega se davno registrovao sa facebooka na Twoo i zaboravio na to. Oni mu poskidali kontakte i vecini poslali registracione mailove.

Nazad
Vrh Dno