Šta je novo?

Prey

A ko ce da im zabrani da daju svoju ocenu na osnovu vidjenog stanja! I ti da odes da kupis nesto i dobijes felerican proizvod ti ces dati svoje vidjenje na stanje koje si zatekao a ne na stanje koje ce tek da dodje. A oni imaju isto tako prava da urade jos jednu recenziju pa da promenu misljenje ili i ne moraju.

Ti smatras da bi bio objektivniji u toj situaciji i da bi u tom trenutku dao vecu ocenu?

Baš to što kažeš nema smisla. Neko ko je brzoplet će pokušati da napravi senzaciju od takve situacije. Normalna i civilizovana osoba će proveriti da li se to baš svima dešava, ili je problem samo sa njegovim primerkom. A danas su ovakvi cmizdravci (IGN) daleko glasniji od normalnih ljudi (ACG).

:D

Who would win:
A highly advanced anti-tamper solution lead by a massive team of fully qualified programmers, charging the top publishers thousands of dollars to protect their software with the strongest DRM technology on the market.
- or -
A single bald Russian man, messing around with code in his basement in between sessions of squatting and playing Stalker.

Razbio zaštitu dok je jeo burek :d

Obavezno obratite paznju na ovo patch 1.02 jer i na originalu su meni pucali savegame-ovi(Kasnije u igri), crash to desktop(with no reason) i prepravili su infinite resursi bag (Sve to ovaj patch ispravlja)..Vidim da pise da je "jutros update-ovao" pa reko da vam ostavim poruku cisto informacije radi...Tako da obavezno update-ovanu verziju skidajte..Posle patcha radi igra perfektno..

Poslednja izmena:
Kakav je ovo mix, svega i svacega :D ... i zasto se zove prey ?

Poslednja izmena:
Ima li ikakve veze sa originalom? Meni ne deluje:p

Pa generalno nema veze sa naslovom iz 2006 osim sto je Bethesda kupila prava na prey kao naslova Arkane studio se kune da su napravili reboot ...

Meni ovo izgleda kao Deus Ex in space sa dosadnim alienima.Ali najaca fora je kad ti lik salje video snimak pa ga prekinu a on te zove odmah posle toga pa kaze kao a prekinuli nas nista idi odradi objective umesto da ti kaze preko fona sta je hteo hahaha

Poslednja izmena:
igra je prosek, grafika prosek al dobro nemam sta pa cemo ovo :D

Mogli su bar vise varijacija protivnika da naprave a ne tip dve samo neki effekti oko njih tip struja vatra itd

Mogli su bar vise varijacija protivnika da naprave a ne tip dve samo neki effekti oko njih tip struja vatra itd

Pa ima kasnije.Al to je svega 3-4kom pride.i GREATER(VaaaaU) mimic.Ma no brain igra, ali slazemo se prosek neki

Storytelling tipican klise, a napucavanje (odnosno pucanje, jer neprijatelj ne uzvraca paljbom) ne pruza nikakvu satisfakciju. Snobovsko-aristokratski dizajn istrazivacke stanice u svemiru iako lep nema nikakvog smisla i bolje da ga je Arkane sacuvao za Dishonored 3. Neuromodovi deluju zanimljivo, a kod jednog od tri stabla (koje daje mimic powers) se narocito primecuje uticaj Dishonoreda. U prva 3 sata naleteo sam na dve vrste aliena - jedni su bullet sponges, a drugi jeftin izgovor za jump scare. Oruzje zvuci meeeh, ali je zato OST odlican! Lore je prilicno bogat i zanimljiv. Dizajn nivoa je verovatno najsvetlija tacka igre i bogato nagradjuje istrazivanje. CryEngine je overkill, ali zato barem radi odlicno i animacije mimica su jezivo dobre. I pored svih nedostataka igra je i dalje zarazna. :)

Ukratko - Dishonored/Bioshock/System Shock mashup.

Ni prezime nisu mogli da ubodu. :)

Prilozi

• Prey 2017-05-18 18-28-12-83.jpg
    Prey 2017-05-18 18-28-12-83.jpg
    136.5 KB · Pregleda: 224
  • Prey 2017-05-18 18-27-41-58.jpg
    Prey 2017-05-18 18-27-41-58.jpg
    197 KB · Pregleda: 204
To bi trebalo da je jedan od developera ako se ne varam :)

Odigrao nekoliko sati do sada, igra mi je bas legla... definitivno ima neki bioshock feel, lepa grafika, dobar zvuk... jedino mi je mozda malcice tromo kretanje, ali nista strasno.

nisam imao probleme sa screen tearingom, niti mi je bilo sta seckalo, sem jednom kad sam se vracao u lobby bese, ali dok se krecem sa likom imam osecaj kao da mu nije do zivota xD

probacu sa vsync off, mozda bude bolje... hvala :)

*** jos nisam dogurao dotle, a igrica uopste nije naivna... Mora covek da se potrudi malo vise oko nekih stvari, sto mi se mnogo vise svidja, nego tona municije i obnavljajuci health... Da ne pricam koliko gubim vremena u vecanju na sta da potrosim neuromodove.

*** jos nisam dogurao dotle, a igrica uopste nije naivna... Mora covek da se potrudi malo vise oko nekih stvari, sto mi se mnogo vise svidja, nego tona municije i obnavljajuci health... Da ne pricam koliko gubim vremena u vecanju na sta da potrosim neuromodove.

Ma meni ne radi save nzm sta da radim

Pa fazon kad ocu da ucitam save kaze mi save nije kompatibilan sa ovom verzijom igre bilo koj save tek onaj tipa 5 misija unazad radi i tako non stop a nista nisam dirao ni updejtovao

Postojao je bug sa save-om koji je resen patchom 1.02. Govorim o legalnoj verziji igre.

"Fix to prevent Save games from becoming corrupted. Fix also returns corrupted Save games to uncorrupted state

Note - If a Save file has been previously edited manually, it may not function properly.
Deletion of level.dat files may cause game progression to not function properly."

A sa patchom 1.03 su jos radili na tome:

"Further fixes to prevent save games from becoming corrupted. Fix also returns corrupted save games to uncorrupted state."

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno