joriq
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.01.2004
- Poena
- 795
al ne i "ti ti ti" kad promasis sifru nprNedjo je napisao(la):pa loker k'o loker, ima isti zvuk
al ne i "ti ti ti" kad promasis sifru nprNedjo je napisao(la):pa loker k'o loker, ima isti zvuk
Sa spirit walk-om,videces put a dalje ces valjda sam saznati.Kako dalje?
a jel izaslo i "ono" za taj patch ili ne treba "ono"?Ljudi, izas'o patch za PREY, ispravljuje onaj bag na poslednjem nivou (Mother's Embrace) - Kada se tvikuje cfg i tera se igra da koristi vece texture puca zadnji nivo...
hvala zaboravih da nema "onoga"Ne treba ti "ono" za patch, ne treba uopste "ono" za igru...
Ima ljudi koji još nisu završili igru, pa bi bilo lepo naglasiti spojlere.Igra je odlicna,malo mi je bilo zao kada sam morao da "roknem" ribu ali **** ga.....Prica je o.k. svidja mi se fora sa portalima.Zagonetke nisu teske cak su i zanimljive u sustini dosta igriva igra.
Hm...ja uopste nisam odusevljen,nisam hteo da smaram al kad je toliko hvalite...sve je to lepo,sareno,spiritwalk,wallwalk,izvrtanje gravitacije...ali kad dodjemo do sustine tj. napucavanja,kao da igram q4.Protivnici glupi da gluplji ne mogu biti.Po meni cist prosek.
Opet pitam ljudi (čini mi se u svakom FPS thread-u), šta to FPS po vama treba da ima da bi bio inovantan i iznad proseka? Naravno, mislim na čisti FPS, bez izleta u druge žanrove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari