Šta je novo?

Prey utisci, saveti

hvala, koji sam ja slepac.
a "procepe" cu morati da istrazim sa zippo-m :D

lol, znaci nikad mi nije palo na pamet da upaljachem istrazujem unutrashnjost "procepa" :D... pervetido... doduse jesam ga kiknuo koji put sa francuskim cisto da vidim sta se desava :)

Hahahha, ma meni je to sluchajno zapalo za oko dok sam gledao na shta me procep potseca.... :p

hmm, nisam nista video sa upaljacem. jesi li ti istrazivao upaljacem procepe ili procep :d :D

vise njih :D

nadam se da nisi i "procepe" istrazivao upaljacem :p

hahaha. Djole lupka francuskim kljucem, illidan istrazuje upaljacem. u kakvom drustvu sam se ja nasao?

cisto ako nekog zanima igra je igriva i na gf4ti kartama (uz malo truda sasvim lepo)... e sad ako ne izgleda bas nesto nije vazno... ipak radi to je bitno...

Aman zaman sta da radim kada stignem do one decice koja pucaju na mene?

pa napucavaj ih?...za njih sam koristio onu pusku sto na desni klik pljuje bombice...po jedna za svakoga...

Da ih napucavam!? Pa ja pucam u njih ali se oni ponovo stvaraju tako da sam mislio da to nije sustina problema.

To ti je mini arena...kao sa bossovima.Samo ti njih rokaj sve dok skroz ne nestanu.

ima ih 5-6. nista strasno.

Civil je napisao(la):
Da ih napucavam!? Pa ja pucam u njih ali se oni ponovo stvaraju tako da sam mislio da to nije sustina problema.

Ma jok bre,bilo je vec reci o tome.Mislim da treba par njih da roknes i onda ti se otvore jedna vrata.odnosno malo odskrinu.

Ako mislimo na isti deo...

Pomoc za pocetak igre,kad padnete u rupu,i krenete kroz nju,
pobijete par njih, onda naidjete na coveka koji cuci, pored vrata,
prodjete kroz vrata, i malo dalje neznam gde da prodjem, cucnem udjem kroz
otvor a tamo nema nicega ,mala prostorrija.
Gde da prodjem, help

Haha, ako se dobro sećam tu je prvi portal. Imaš neki mali luk, sa jedne njegove strane je portal. Ali pazi, ako si sa druge strane ti nećeš videti portal nego normalnu prostoriju, oni se vide samo kad si ispred njih. Zaobiđi taj mali luk i postavi se u položaj tako da si licem okrenut prema vratima kroz koja si došao, sve će ti se samo kasti.

Ja sam tu zaglavio još u demou i počeo da psujem kako je igra smor :D

Čak sam i zaobišao par puta iza tog "luka" i nisam provalio. Tek posle mi je nešto čudan pogled bio iz tog dela sobe :d

Poslednja izmena:
Meni je bas kul ta fora za portalima, mada igra me na bezvezan nacin podseca na doom3

Ja sam je malopre zavrsio... igra je stvarno dobra... lici na doom 3 dosta ali je igrivija... zagonetke su odradjene strava ali se lako provale... igru sam presao za tri dana tako da se vidi da su zagonetke lake a i dobra je fora sto se nemoze poginuti nego vraca u duhovni svet da se love oni duhovi... strava... zadnji boss nije uopste tezak... ja sam mislio da cu trebati vise da je napucavam

Cwelle je napisao(la):

ma ok engine, mislio sam i na grafiku, sto se tice atmosfere meni je doom3 jaci.
volim kad su zvuci extra, kad se cuju cevi i tutnjane. kad stavim sluske ugasim svetlo u sobi i pojacam, mnogo je dobro.

jedino sto su neki zvuci isti i u D3, i u Q4, i u prey. Mogli su to bar malo da promijene :p

sta bre da menjaju.... pa meni je od D3 pa naovamo u igrama koje koriste isti engine zvook najbolji koji sam imao prilike da vidim na 5.1 zvucnicima .... da li to ima veze sto je isti engine, da li se on odnosi i na zvook osim grafike... to ne znam, ali da je brooka zvook to jeste...

Molim za pomoc.Zaglavio sam se na slici second chance u prostoriji gde neka ogromna kugla ide odozdo na gore.Imam samo jedan portal koji me vraca na pocetak kruzne platforme koja se nalazi oko prostorije,jednostavno nema izlaza ili ga bar ja ne vidim u p.m.,help.

Što se tiče zvukova,pa bez njih je svaka igra tog tipa gluuuuupa,zvuk daje jeziv ugodjaj... +mrkli mrak,samo gori TFT i creatures izleću iza svakog ćoška. :-devil-:
eXXxtrAAAAAAAAAAAA

ToxiC je napisao(la):
sta bre da menjaju.... pa meni je od D3 pa naovamo u igrama koje koriste isti engine zvook najbolji koji sam imao prilike da vidim na 5.1 zvucnicima .... da li to ima veze sto je isti engine, da li se on odnosi i na zvook osim grafike... to ne znam, ali da je brooka zvook to jeste...

ne kontas, koriste se isti "semplovi", kao sto je onaj kad u D3 otvaras lockere (ako se dobro sjecam). Zato sam i rekao "neki zvuci", a ne zvuk uopste

pa loker k'o loker, ima isti zvuk

Nazad
Vrh Dno