A znaš da je naslov prosečan na osnovu...reklama?Paradigma je napisao(la):Agilni ne znam za tebe ali ja prosečne naslove ne instaliram. Uvek je reč o naslovima koji imaju kvalitet. Kada je reč o toj grupi naslova Prey ne iskače, čak bih doom3 i quake 4 klasici dao prednost.
filipenko je napisao(la):A znaš da je naslov prosečan na osnovu...reklama?
Da si rekao da samo odigraš naslove koji, po tvom mišljenju, poseduju kvalitet, ali ukoliko ih ni ne instaliraš kako možeš znati poseduju li kvalitet?
pazi, ovako niti sam slep, niti imam krs konfiguraciju. obe igre sam presao u 1024 sa detaljima na high, tako da sto se tice grafike nisam bio uskracen ni za sta. moguce je da Prey izgleda malo bolje (nije ni cudo kad je izasao 2 godine kasnije), ali Doom3 ima fantasticnu atmosferu, zahvaljujuci pre svega fantasticnom zvuku, onim audio logovima, grafici manje vise. jednostavno Doom3 je tata za ovu igru, koja mene podseca na Will Rocka u svemiru. jeftini trikovi tipa promena gravitacije i sl. mi se uopste ne svidjaju, tacnije nisu nista posebno, ali ajde da kazemo da je nekome to interesantno. spirit walk nije losa fora, ali se svodi na "postani duh, prodji kroz vrata i klikni na prekidac da ih otvoris". cudi me kad ljudi kazu da igra ima fantasticnu pricu. indijancu su vanzemaljci kidnapovali ribu (i njega) i on je sad spasava po principu run 'n' gun. prica je tu tek da postoji.neka prica. jos mi je cudnije kad je neki predlazu za igru godine. ja bih joj dao 80% plafon.Typhoon.X je napisao(la):Bash sam juce (inspirisan tvojim komentarima) instalirao Doom3 bash da vidim kako mi izgleda posle Prey-a... Znaci decko ti ili si slep ili igrash te igre na nekoj kanti od mashine pa ti to izgleda sve isto... Mogu komotno da kazem da je grafika za koplje nize u doomu nego u prey-u, level design takodje, a o gameplay-u IMO ne treba pricati mnogo poshto sam doom (ja i mnogo ljudi koje znam) zavrshio u X rascepkanih perioda preko jedno 3 meseca koliko mi je bio dosadan dok sam prey preshao maltene u jednom dahu...I kad vec pricamo o jeftinim trikovima, po tebi je kada ti se otvori pregrada iza ledja (cega je i doom i expanzija prepun) i neshto te odjednom oshine super osmishljena atmosfera/gameplay ?! Ah da, umalo nisam zaboravio da kazem, obe igre sam terao u 1280x1024, Ultra quality, 4xAF bez AA.
Just My 2 Cents...
Paradigma je napisao(la):Kada te bude zanimalo koji je naslov kvalitetan pitaj mene, ako imas taj problem, ja ga nemam :smoke: :d
Za kvalitetnim naslovima se uvek diže prašina i premda ima onih koji nisu oduševljneni niko ne kaže da su loši. Usput, u proceni puno pomaže demo ako postoji.
patch033 je napisao(la):E ovako je i meni ranije doticni objasno na temu tipa: 'komentarisanje dobrih/losih naslova'.
Sad neka svi procene koliko je ovo ozbiljno pisanje.
Nema sumnje da za Prey svakako vazi epitet 'obavezno probati'![]()
na ovoj grafickoj nikakoDjoleNS je napisao(la):Ser Zile je jedini u pravu.. Nikad se necemo sloziti. Kraj priche.
A Ser Zile brate kako se tebi svidja igra? :d![]()
Paradigma je napisao(la):Hoćeš nam ti izložiti tvoje kriterijume za ocenjvanje "dobrih/loših naslova". Deluje mi da ćeš to ozbiljnije od mene prokomentarisati.
Agilni je napisao(la):Kriterijum je izgrađen ukus... oni koji gledaju količinu prašine to nemaju.
Paradigma je napisao(la):Odnosno zašto ih morate lično instalirati kako bi ste došli do zaključka da su nekvalitetni.
CORE 283 je napisao(la):jedno pitanje u vezi igre..
stigo sam do dela sa cetri pristanista koja se napajaju (provode) strujom za onaj "pod" (letelicu, sta vec).. sta treba uraditi da bi se islo dalje, dva pristanista ne provode struju ili sta vecjel treba nesto uraditi sa onom "baterijom" ?
![]()
Jel moze mi neko reci sta se desava na samom kraju, nakon sto prodje lik kroz onaj kao poslednji portal (come to me) jer mi se spucava masina dok loaduje poslednji nivo :(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari