driver je napisao(la):Shta je ovo, josh jedan Doom3 addon![]()
.:GoRaNStEin:. je napisao(la):Ne, To je Guitar Hero Limited Extended Unrated Edition![]()
![]()
![]()
driver je napisao(la):Novi izlazi u septembru, imace nove i mnogo poznatije numere, i igra ce biti ponovo nepresushni izvor zabave, dok ti ovde imash chudovishta koja su u medjuvremenu promenila garderobu, i to je otprilike najveca razlikaJa mislim da je to bash super :d
nex999 je napisao(la):e, ajde smoriste vise sa grafikom...ok sto je dobra, al ajde neki info o igrivosti, mislim na oruzja i naravno zanima me kakav je AI neprijatelja...posto mi je D3\Q4 endzin postao sinonim za paklene\intergalakticke glupane koji prashe marince...
...naravno, ajde malo preciznije o zahtevnosti...BRE
A ti si probao?mnemonik je napisao(la):Pih...Doom 4 ili Quake 5, izaberite...Jaka stvar portali...Kao da su napravili expansion za Doom 3 i promenili glavne likove.U prevodu bzvz.
.:GoRaNStEin:. je napisao(la):Pa to je sasvim normalno, prvi utisci se definitivno baziraju na grafici, a tek posle dolaze ostali utisci, gameplay, zvuk, prica, atmosfera, AI, bla bla ... Otprilike isto kao i sa zenama![]()
driver je napisao(la):Zato je Carmack ***** koji zivi na staroj slavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari