Šta je novo?

Prey 2

i nije neka steta obzirom da je i prvi deo bio krs (there, I said it :D).

Meni prvi deo nije bio 100% krš, ali zato sve što je dosad bilo objavljeno o drugom delu mi se nije preterano svidelo, tako da za mene lično otkazivanje nije neka velika šteta.

meni je Pray 2 jedna od najiscekivanijih igara za 2012, mnogo vise mi se to igra od recimo AC3, Max Payne 3, novog COD i sl.
Ono sto sam gledao za Pray 2 pre jedno 4-5 meseci me je odusevilo, prosto ne mogu da verujem da napustaju rad na igri :(

i nije neka steta obzirom da je i prvi deo bio krs (there, I said it :D).

+1

Tj nije bio bas potpuno krsh,ali me igra nije drzala,iako mi se sam koncep mnogo dopadao.
Grafika je bila Q3 engine koliko se secam, i bila je odlicna.
Ne znam sto se previse oslanjate na pricu kod ovog naslova,kad je glavna mehanika igre motanje gravitacije, e pa sad zamislite sebe da radite na takvom brodu , bilo bi :S: :vomit:

Nadam se da nije istina. Prvi deo je zaista bio oszvezenje. Secam se da sam dobio Demo uz neki casopis i odmah posle "kupio" i full verziju.

Ako se ne varam taj casopis je bio odlicni GamePlay :)

+1

Tj nije bio bas potpuno krsh,ali me igra nije drzala,iako mi se sam koncep mnogo dopadao.
Grafika je bila Q3 engine koliko se secam, i bila je odlicna.
Ne znam sto se previse oslanjate na pricu kod ovog naslova,kad je glavna mehanika igre motanje gravitacije, e pa sad zamislite sebe da radite na takvom brodu , bilo bi :S: :vomit:

Apsolutno se slažem, samo nije bio q3 engine, nego modifikovani idtech4.

Meni se svideo prvi deo, mada sam se zaglavio na jednom delu, napravio pauzu, reinstalirao OS, zaboravio da bekapujem sejvove i posle me mrzelo da igram ispočetka...

I ja sam se začudio kad sam čuo da se ova nova igra zove prey 2, ali pravo da kažem, boli me uvo i nek' ze zove "Batman's chronicles in a silly dimension", meni se ono što sam do sada video do yaya svidelo.

Iako možda ima malo sličnosti s prvim delom, mnogo više sam se obradovao open world konceptu i onome što je do sada prikazano, nego da su npr napravili dodatan set misija za prey u novom ili istom-minimalno modifikovanom enginu, kao COD i AC serijali.

Ako ćemo baš da detaljišemo, prey 2 bi pre mogla da se karakteriše kao spin off igra nego kao direktan nastavak prvog dela, a pominjali su da će Tommy imati neku kameo ulogu. Kapiram da su ljudi hteli da rade open world igru, ali su odlučili da bude nastavak uspešne igre jer će se bolje prodati, bez obzira koliko malo sličnosti imala s prvim delom.

Može igra da se zove kako hoće, samo da je ne otkažu. Ko će ga znati zašto tračevi o otkazivanju, ali i stalker 2 je visio na koncu pa će valjda ipak biti nešto od toga, a nadam se i ovoga...

Ko zna, možda je i Bethesda pustila ovu buvu da vidi reakciju ljudi na forumima, ništa nije gotovo till' the fat lady sings...

Poslednja izmena:
Neka. Bolje da je otkazu nego da uniste pricu koju je prvi deo ostavio.

Ili neka nastave priču, ostalo je prostora za nastavak. Mada, zašto pa mora i da se nastavi? Eto Crysis 2 je mene izneverio, iz ove perspektive, bolje da ga nije ni bilo ovakvog kakav je.

Eto, rek'o sam i ja:)

+1

Diskontinuitet je obično lošije rešenje a ovo muljanje sa naslovima koje se završava sklapanjem nečega "novog" u celinu, što blage veze nema sa predhonim naslovom a sve to samo da bi se otela para i to najvećim delom na konto stare slave, je uvek najgore rešenje...

U principu ne smeta mi tu ništa specijalno, osim jedne stvari. A to je odnos pojedinih izdavača prema svojim fanovima koje tretiraju u globalu taman poput ovaca za šišanje! Kad će više da nauče da su "gejmeri" najvećim delom zapravo veoma inteligentni i maštoviti ljudi koji ne tolerišu takve omaške... Mass Effect 3 je možda i najbolji primer koji jasno pokazuje kako stvari stoje. A što se Prey-a tiče ako se odluče da ga zbog nekog sličnog razloga otkažu onda vala i neka... barem u tom slučaju možemo reći da rade pravu stvar!

Poslednja izmena:
Vlado, a kada ćeš ti da shvatiš da su "gejmeri" koji ozbiljnije shvataju igre samo jedna mala podgrupa u okviru celokupne ciljne grupe potrošača ovakvih igara, tj većina onih koji kupuju FPS - TPS i slične igre generalno, uopšte se na zamaraju sa bilo kakvim detaljima, jer su to klinci kojima mame i tate kupuju igrice... mi koji ovde besomučno raspravljamo o svakoj sitnici smo samo jedna obična manjina koja najčešće prdi u isti čabar bez ikakvih ozbiljnijih rezultata.

Neko od developrea, članova marketinga, ko god, će da pročešlja forume i kaže "hmm", a onda će da pogleda cifre prodaje prethodnog nastavka i kaže "AHA" i gotova priča, odluka je doneta... Što se tiče situacije u industriji, tako je kako je i tu malo toga može da se promeni, ali valjda će i "to malo" da se desi i donese neki boljitak, neku igru koja će da bljesne kvalitetom i zadovoljiti i ozbiljne igrače i debele amere od 12 godina... Možda sanjam, ali neka...

Sve u svemu, ja ne verujem u otkazivanje, dok ne vidim zvaničan stejtment, a sad, videćemo šta će biti od ovoga...

Meni je prvi deo jedan od najboljih što sam igrao upravo zbog izvođenja, baš je bila dobra igra. Znam da drugi deo već nije u tom fazonu jer je planirano i za konzole ali biće mi žao ako otkažu jer bi bila bar prosečna igra pretpostavljam, a i nema baš preterano mnogo FPS-ova godišnje tako da će faliti..

Poslednja izmena od urednika:
Je l' će da ga otkazuju il' neće na kraju?

Nisam našao na netu ništa novo sem onoga što već znamo, a to je da je Bethesda zavezala jezik i nič' da kaže...

Poslednja izmena od urednika:
E ***.. :mad: konačno se obradujem nekom naslovu što treba da dođe i onda ga otkažu..bzvz...al će zato izaći CoD 15. deo.

Vala baš su slepci... A pogotovo moderatori koji su veoma objektivni po pitanju brisanja postova. Svakave budalaštine ostaju, a brišu se postovi koji ukazuju na budalaštine... Biće verovatno i ovo obrisano. Svaka čast na objektivnosti...

Poslednja izmena:
Nije obrisano, nego je prebaceno u drugu temu...

I ja treba da gledam u pasulj u koju je. Nisam mislio samo na post konkretno u ovoj temi, koji je inače bio odgovor na prethodni, stoga ne vidim razlog za prebacivanje u bilo koju drugu temu, već generalno, ali nema veze... Ok je kad ti prebace post vezan za modove iz Skyrim teme u Skyrim modove, ali ovo je druga stvar i to nije prvi put da se dešava. Ali dobro, objektivnost je ionako retka stvar na ovom forumu u poslednje vreme, pogotovo u sobi za PC igre... Šteta...

Poslednja izmena:
Vala baš su slepci... A pogotovo moderatori koji su veoma objektivni po pitanju brisanja postova. Svakave budalaštine ostaju, a brišu se postovi koji ukazuju na budalaštine... Biće verovatno i ovo obrisano. Svaka čast na objektivnosti...

Postovi se prebacuju onde gde pripadaju i ne vidim razlog da popujes ovde o "objektivnosti".

Ovde sam to pomenuo jer mi je izbrisan post koji je diraktan odgovor na prethodni, što sam već i pomenuo kao razlog "popovanja", kako ga nazivaš...
Ali to je sad već i nebitno, pošto sve ovde izgleda funkcioniše po random sistemu... prebacujte, brišite, banujte... radite šta hoćete i kako hoćete... ionako se cela pc igre soba maltene već pretvorila u pc vs konzole rat i samo o tome se drobi u nedogled, a kad neko nema šta pametnije da kaže, samo napiše da su konzole krive za sve i to sve ostaje kao super štivo za forumaše koji bi da saznaju ili podele nešto konkretno o određenoj igri... što se to ne briše ili prebacuje tamo gde mu je mesto?

Poslednja izmena:
Neko u pc temi okači gejmplej trejler sa youtube-a koji je urađen na, npr. boxu i odmah kreće da se drobi kako je igra pravljena za konzole i da se troluje u nedogled, umesto da se sačeka da igra ili demo izađu, pa da se onda 100 posto zaključi da li je neka igra loš konzolni port ili ne. Ovako kvalitet sadržaja, konkretno u "pc igre" sobi, konstantno samo tone...

bravo, dobra vest..

:party:

Ma znao sam :party::beer:cheers:beat::happy: Ali znao sam!

Ma nek izađe i 2015. Dok ja odigram natenane Witchera 2, Skyrim, Arkham City, AC Revelations i još tu nekih malo kraćih igara koje čekaju na talonu i šta se sve još za to vreme nataloži na isti, ima da izbace i treći peč za prey 2. :d

Nek ga rade dokle god im bude trebalo, samo da ga urade kako valja...

Kao i health tvog avatara :beat::beat::beat:

Samo se pitam koliko li će još morati da ispeglaju idtech4 endžin da te 2013., ili koje već godine bude izašao, bude u toku s konkurencijom na tom planu...

Ne bi me cudilo da igru portuju u Tech5 za next-gen. :)

Nazad
Vrh Dno