Šta je novo?

Prey 2

Dobro odrađen trejler, nema šta.

Respect sto nema multiplejer.

+1 ;)

Kad izlazi?

Poslednja izmena:
Vala baš, ko i S.T.A.L.K.E.R. 2 nikad dočekati!

Ovo obećava... Pozajmili su dosta uspešnih elemenata iz gomile dobrih igara i filmova... Kretanje a la Mirror's edge, atmosfera Blade runnera, petog elementa itd, par forica iz Mass effecta, cover sistem nalik Call of juarez 2, otvorenost far cry dvojke, začinjeno sa malo deus ex-a itd... Ako sve ovo lepo skockaju i upakuju biće veselja i dugih neprospavanih noći...

Bolje da je ovo bila nova franšiza. To nikome ne bi smetalo, sem "odelima", koji su izračunali da, ako nosi ime prey 2, izdavaču će se sliti više parica u kasicu prasicu. Svejedno će biti dobra igra, samo je bzvz da se zove prey 2.

Sigurno će biti nekih glupih opravdanja za to, pa kao u prvom delu si ti kao igrač bio "prey", a sad su "prey" vanzemaljci koje ti loviš. Ista stvar kao i kod far cry franšize, samo što ovde ima još manje sličnosti.

Samo treba zanemariti naslov i gledati na ovo kao na potpuno novu igru.

A bzvz je i što su izbacili portale, s njima bi bila još bolja igra i to bi onda mogao opušteno da bude prey 2. Trenutno je jedina sličnost ove dve igre to što se Tomi na kratko pojavljuje na početku igre.

Pretpostavljam da im je bilo teško da implementiraju portale u gameplay s obzirom na sandbox koncept igre... ili su just plain lazy...

Svejedno, slažem se za fail zbog portala, ali i dalje očekujem dobru zabavu.

Poslednja izmena:
Odlično deluje igra. Jedino što mi smeta jeste augmented reality tj. označavanje neprijatelja i malo motion blur pri kretanju (smeta mi u svakoj igri). Okruženje izgleda odlično, baš deluje kao u filmovima, noć, para na sve strane, mokar asfalt, neonsko osvetljenje. Uz Far Cry 3 ovo je druga pucačina kojoj ću sigurno dati šansu.

Bolje da je ovo bila nova franšiza. To nikome ne bi smetalo, sem "odelima", koji su izračunali da, ako nosi ime prey 2, izdavaču će se sliti više parica u kasicu prasicu. Svejedno će biti dobra igra, samo je bzvz da se zove prey 2.

Sigurno će biti nekih glupih opravdanja za to, pa kao u prvom delu si ti kao igrač bio "prey", a sad su "prey" vanzemaljci koje ti loviš. Ista stvar kao i kod far cry franšize, samo što ovde ima još manje sličnosti.

Samo treba zanemariti naslov i gledati na ovo kao na potpuno novu igru.

A bzvz je i što su izbacili portale, s njima bi bila još bolja igra i to bi onda mogao opušteno da bude prey 2. Trenutno je jedina sličnost ove dve igre to što se Tomi na kratko pojavljuje na početku igre.

Pretpostavljam da im je bilo teško da implementiraju portale u gameplay s obzirom na sandbox koncept igre... ili su just plain lazy...

Svejedno, slažem se za fail zbog portala, ali i dalje očekujem dobru zabavu.

Pogresno si skapirao, post je bio sarkazam zato sto su neki "ovisni" o portalima, pa sam se malo nasalio. :) Inace, bice super igra, nema sta, portali su nesto sto me najmanje interesuje, a i u prvom delu tu su bili da bi delovali kul, a ne zato sto su stvarno imali neku svrhu na onom brodu. Mislim vanzemaljci koji da bi presli 2 metra moraju da koriste portal? :D

A i slazem se sa G@W koji je konacno down to earth i kaze da bi nesto igrao i da mu se svidja. :D

Sviđalo bi mi se još više kada bi postojao Hard difficulty koji skida auto aim i gasi markiranje bitnih stvari u igri (valjda može da se nađe plen i bez toga). Mada je i ovako ok ali malo prilagođavanja PCju ne bio loše rešenje.

Valjalo bi kada bi developeri koji prave FPS imali u vidu koja je platforma najbolja za to i shodno tome uveli ono što u vožnjama ima odavno a to je gašenje pomoći. Kao u što vožnji ako igraš na tastaturi uključiš sve pomoći, ako igraš na džojpedu isključiš neke a sa volanom isključiš sve trebalo bi u FPSu da se sve isključi ako igraš sa mišem.

Poslednja izmena:
Pa u Deus Ex-u su uveli mogućnost isključenja hajlajtovanja, možda tako bude i ovde.

Gdin M, u pravu si za svrsishodnost portala u prvom delu, ali ovde, na daleko većem prostoru, oni bi mogli da imaju daleko veću funkciju. Jesu portali bili zanimljiv gimmick u kecu i obeležili su ga uprkos tome što su bili više gimmick, ali u dvojci bi mogli i da imaju neku značajniju svrhu. Npr, juriš tipa i on šmugne kroz portal umesto da se sam teleportuje, kao u trejleru, ali i da putem portala prelazi veće distance, popne se na vrh nekog solitera, pa se prebaci na drugi, pa moraš da ga pratiš nekim GPS gadgetom i da ga stigneš na neki drugi način, jer se portal zatvori itd. Mada pretpostavljam da su developeri odustali u startu od toga iz više njima znanih razloga. Zbog toga je ipak veći fail taj što su ovo nazvali prey 2, nego što nema portala, ali dobro de, neću igrati igru zbog naslova već zbog sadržine.
Igrao sam i far cry 2, a igraću i call of juarez 3, iako te igre praktično nemaju veze s prethodnicima, tj imaju veoma malo dodirnih tačaka.

Ni meni portali nisu bili neki sad ultra mega giga hit, da mi se samo zbog toga sviđala igra. Ja nisam ni završio kec, jer sam se na jednom delu zaglavio (ne sećam se više ni gde, čini mi se da je bio neki bug u pitanju), tako da sam odustao i nisam ni završio prvi deo.
Bila mi je skroz ok igra, bolja od doom-a 3, koji mi se uopšte nije svideo, ali nije me toliko oduševio prey da sad budem neki fanboy, tako da mi uopšte ne smeta što ovo praktično nema veze s njim.

Biće ovo super igra, nema šta. Čekamo nove informacije.

Poslednja izmena:
Like za Prey 2... Portali na mene nisu ostavili nikakav utisak, prica sa tim Cherokee bullshitovima mi nije bila interesantna. Ovo mi deluje za sada obecavajuce, borba mi je super odradjena, i malo su preterali sa tim gledanjem kroz zid

Nekoliko slika...

jN6A5.jpg

Zrc2z.jpg

tknKO.jpg

936lJ.jpg

VSEr2.jpg

GX7i4.jpg

Na poslednjoj se vidi i Bili iz keca.

^^^^ah....kad gledam ove slike setim se prvog dela i euforije koju sam osecao dok sam je igrao....i sad malo bolje kada se zagledam,kontam da me sve ove boje podsecaju na prvi deo.......

Meni cela ova ideja sa prosirivanjem univerzuma izgleda i zvuci bezveze i isforsirano... kraj prvog dela je bas ostavio prostora za konkretak nastavak price a ne ovo granjanje.

Da bre, ja sam pao na to Indijansko "******". Prey se prodao lepo koliko sam shvatio i za svoje vreme je bio sasvim dobar, ma odličan:) Svake godine ga obrnem jednom, da se podsetim:)

Idem po Kriptonit:D
Kryptonite_poisoning.jpg

Prvi deo je jedina igrica koju I dan danas mogu da obrnem kad nemam nista pametnije da igram. A oni drugi deo otkazali, stvarno velika steta. :(

Poslednja izmena:
Nadam se da nije istina. Prvi deo je zaista bio oszvezenje. Secam se da sam dobio Demo uz neki casopis i odmah posle "kupio" i full verziju.

A zbog čega si tako siguran da bi uništili priču u nastavku? Bolje da igram super open world FPS i da se ne osvrćem mnogo na priču iz prvog dela, nego da ne igram ništa... ovakve igre se ne štancuju baš na kilo ko' COD-ovi itd...
Stvarno se nadam da je ovo neka preuranjena prvoaprilska šala, a ako je istina, da će je neko izvaditi iz naftalina i ipak izbaciti, samo da ne ispadne kao Duke. Ja još uvek držim fige ovom naslovu...

Mozda su 'zagrizli previse' sa svim tim open world svetom pa su odustali sa idejom... Nekako mi je sve to smrdelo na Rage klon, nznm zasto, valjda zbog open world i plastelin engine-a pardon idTech:d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno