Šta je novo?

Prey 2

gorgilije

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2009
Poena
845
Stize nam nastavak odlicne pucacine Prey iz 2006,a najavljuju je za april 2010!

The follow up to 2006's action game of the year, reprise your role as Tommy, the native warrior who saved Earth from alien invasion in Prey. This time, abandoned and framed for the disappearance of his family and girlfriend, Tommy escapes an Earth that no longer wants him for a future that cannot survive without him. Building on the mind-bending portal and gravity-defying gameplay of the original with several innovative new twists, Prey 2 promises to once again take players into a compelling science-fiction world with breathtaking visuals and adrenaline-pumping action gameplay.

http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=11214

Mojne se lozite da ce izaci u aprilu. U stvari oce 1. aprila. Aprilililiiiiii:D
Izaci ce kao i sto Crysis 2 izlazi u martu.
Nebrojano puta je vidjeno da prve najave kazu da izlazi pocetkom godine pa bude kraj godine.
A da izlazi stvarno u aprilu krenula bi marketing kampanja u vidu trejlera, najava.........
Sve sto postoji za Prey 2 je concept art

Poslednja izmena:
Pa ako ga urade ofrlje kao Wolfenstein, budu koristili D3 engine sto da ne. Ja tako i kapiram 6 meseci do godinu dana za te low budget naslove. S druge strane ako bude Rage engine i ozbiljna produkcija nece skoro.

Nisam rekao za Prey da je low budget vec za Wolfenstein. Evo tek sad videh jedan kuriozitet, mislio sam da je i dalje izdavac 2K Games medjutim Prey 2 ce po svemu sudeci izdati ZeniMax Media (za neupucene vlasnik id Softwarea i Bethesda Failworksa) tako da mozda i bude besna reklama kao sto imaju CoDovi. Drzim fige da bude idtech 5 :)

moja greske, ocigledno je da se nismo razumeli!

jedva cekam da izadje drugi deo posto sam prvi deo zavrsio u jednom dahu! a moracu da obnovim igru pred izlazak drugog dela.

Samo da se odradi kako treba, prvi deo je bonbona.

A prey 1 je trebalo da se pojavi jos pre ss2, polako ima vremena :).

Prey je uneo novinu, rotacijom pod-plafon.
Bila mi je bas po meri.

pray

Prey - Igra koja je posle igranja Half Life I ostavila najjaci utisak (mislim na FPS) .. genijalna, brilijantna igra, jedva cekam :banana:

Poslednja izmena:
zenimax je kupio id, tako da su bethesda i id pod istom kapom

a to nije dobro

Poslednja izmena:
3DRealms je poceo sa radom, pa je na kraju bio izdavac za PC a igru je radio Human Head Studios. Btw postojali su neki skrinovi za Prey tamo negde 1997-8 sto mu dodje oko 8-10 godina rada na igri, bas kao sto si rekao.

A da, tacno! Oni su samo izdavac.
Ma znam da iD nema veze sa ovim naslovom. Samo je doom3 engine koriscen kao osnova.

He he, jos uvek negde u sobi imam PCGamer USA u kome ima par prvih shotova igre :) Al' ko ce sad to da nadje :D

Konacno neki info!
http://games.benchmark.rs/vesti/prey_2_na_horizontu

prey2_cover.jpg

Pa ako tako brzo dolazi, do sada bi imali bar jedan ingame trailer. Makar 15 sekundi. Ovako, izaći će u aprilu, ali 2014. godine.

Pa ako tako brzo dolazi, do sada bi imali bar jedan ingame trailer. Makar 15 sekundi. Ovako, izaći će u aprilu, ali 2014. godine.

Maxo to je naslovna strana aprilskog izdanja casopisa u kom ce biti nekih informacija, niko ni ne kaze da igra izlazi u aprilu.

Uh..Prey2! To je jedna od retkih igara koje čekam i za koju sam zainteresovan. Prvi deo je baš bio odličan.

I prvi deo je jedva izasao....ovo ce da se rastegne do 2024 samo tako:-devil-:

Pa dobro, nije kao da nam fali klasičnih pucačina koje malko tu i tamo odstupe od šablona. To što je ova igra rađena i id endžinu i što je imala par zagonetki i smicalica za snalaženje u prostoru je iz današnje perspektive ne čini naročitom ukoliko se budu držali iste formule sa svim poboljšanjima. Danas može da bude u najboljem slučaju prosek, za razliku od ondašnjeg vremena.

U odnosu na ondasnje vreme ne vidim da su pucacine ikako uznapredovale, pa bi i malo poboljsani Prey imao prolaz isto kao i original.

Zavisi sve kako je urade...danas igrama bas fali Mature ocena(grafika je vidno napredovala ali su se sve odaljile od onog dobrog "quake" osecaja) sto je prvi deo lepo radio.

Bethesda najavila igru za 2012. za PC, PS3 i X360. Prvi info u narednim mesecima.

Taman na vreme pred kraj vremena:D

Prvi, live-action trejler...

[YOUTUBE]wsr7RdE8SKY[/YOUTUBE]

Btw, igra ne koristi id Tech 5.

Nazad
Vrh Dno