Šta je novo?

Prevod DVD filma

MR.BIG

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
350
Sigurno sam pogresio mesto za ovo ali .....

Dali znate gde bih mogao uraditi prevod za tri DVD filma i titlovanje istih? Naravno placam za obavljen posao : )

Prilicno mi je hitno i vazno, hvala unapred na informacijama :)

Poslednja izmena:
Ako imas prevod filma (mozda ga nadjes na net-u kao prevod za divx filmove) ne bi trebala da je komplikovana procedura cak i sam da to odradis. Jedan moj drugar je to radio. Ako nikog ne nadjes, raspitacu se ja kod svojih prijatelja koji se time bave.

Prevod ne postoji , 100% jer se radi o filmu usko vezanom za sportsku oblast, ishrana, trening ,.... Nije komercijalan film.

Ostaje mi onda da pitam prijateljice koje bi to mogle da prevedu (ali se ne bave time profesionalno, znaci, neko bi to morao da lektorise, doduse zavisi i koji su ti prohtevi po pitanju kavliteta prevoda) i drustvo koje se bavi titlovanjem pa da ti kazem jel' mogu toga da se prihvate jer su vrlo cesto u guzvi. Ali to tek mogu sutra ujutro posle osam kad dodju na posao. Bojim se da su male sanse zbog njihovog vremena da ce to prihvatiti ali vredi pokusati ako ne naletis na nesto bolje...

Jos jedna stvar da znam za sutra kad ih budem pitao, do kad ti to treba i koliko traju filmovi, jel ima dosta za prevod ili..?

Svaki film traje oko 2 sata , A voleo bih da to uradim u narednih desetak dana.

Hvala, sta god da bude : )

Nema na cemu :) javljam se cim nesto saznam.
ps
Za prevod sam vec pitao prijateljicu i mislim da je raspolozena za prevod a videcu i za ostatak drustva.
Pozdrav

Ne reče najvažniju stvar - a koji je jezik u pitanju?

Nesto sam pronasao, saljem ti na PM telefon pa ti vidi dalje.
Pozdrav

Vrh Dno