ja sam ga mutirao a vi to rešite na PM pošto samo to može da koristi.
Prevara se čak nije ni desila na BM, već na KP....
Nije to bitno, ista prica bi se desila i ovde.
Sustina je da UVEK postoji sansa da se nesto ne desi kako treba i da treba i o tome razmisljati. Ako si spreman da isteras i tu drugu, negativnu stranu, do kraja onda kupuj ako ne onda ***, to ti je kocka![]()
Kako nije bitno gde se desila prevara, smesno. Kakve veze ima benchmark sa KP, i otkud znas da bi se ista prica desila i ovde.
Otkud ti znas da ne bi? Sto se mene tice prevarant je prevarant bez obzira da li je BM, KP ili pijaca.
Aj malo manje SBBKBB nego da se drzimo onog sto je zapravo problem.
Jel ti uopste citas sta ja pisem ili random izbacujes konstrukte?
@Delević
Ne razumeš, ne znam koliko da si prevaren, to što je njemu onemogućen pristup forumu, baca ljagu na tvoje ime i ti sam postaješ sumnjiv!
Kako to ne shvataš? Ili....možda i shvataš?
Od početak si izuzetno tvrd u stavu, da se njegova reč nipošto ne čuje! Time samo sebi jamu kopaš, jer ako je istina iza tebe, nemaš se čega plašiti, jasno kao dan.
I nije mi jasno kako je taj lik tako brzo mutiran, samo na osnovu tvoje reči, u roku od dana! To se nikad nije desilo.
Ja bi prvi, bi za to, i taj okrivljeni kaže svoju odbranu, ovako je sve linč i ništa drugo, a ti vidi do čega ti je stalo, do linča ili do pravde.
Srećno svima u ovom postupku!
A sad....uvedite okrivljenoga iz tamnice!!!
PS - Pa i inkvizitori su davali mogućnost vešticama da priznaju da su veštice, pa da ih posle spale, doduše...
Znaci lik koji te je prevario na jednom portalu ne znaci da je prevarant na drugom?
Jesi ozbiljan?
A šta ti hoćeš da postigneš sa ovom temom?Vezu da je u pitanju isti lik sam dokazao i dokaz prilozio.
Sve ti pise u mom prvom postu. Zelim da "da napravimo fourm sigurnijim i boljim." Da se prevare sankcionisu i prevaranti banuju/mutuju. Da li ce to bit privremeni-trajni ban ili mute to neka odluci administracija. Samo da se na takve stavri vise ne zmuri.
Moras razumeti, da niko od moderatora niti administaracije ne treba da glumi policajca ili sudiju.
KO moze da odluci dal si ti upravu ili on ?
Izneo si dokaze ok, i sad treba da budemo sudije i da na osnovu dokaza banujemo clanove ...
Kao sto sam ti napisao postoji tema vec. BIlo je preko 100 ispala, bilo je i starih clanova i moderatora koji su optuzeni.
Niko do sada nije banovan ni mutovan. To se ne radi na osnvovu prijave jedne strane.
Posle Gizmovog posta vidim da nisam jedini moderator kome si se obratio na PM.
Zamisli na sta bi licio forum kad bi za svaku isaplu otvarali novu temu i trazili ban.. BIlo bi barem 100 tema u ovom podforumu.
Zato i postoji jedan topic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari