Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

E matori nesto mi ne radi ovaj market unlocker kako je to bilo kod tebe? Kada udjem u program Izbacuje mi neku poruku"handset is not rootet" imas li neko resenje?

Poslednja izmena:
ozazi, aaahjaaa, vaso, mighty78...
daj recite neku dobru igru za ovu nasu masinu :D

Dead trigger, sprinkle i Samurai vs zombie su jedine koje igram na tabletu. :)

Danas sam probao kupovati sa marketa i verujte da sam prijatno iznenadjen kako to lako i lepo funkcionise, samo se malo plasim sigurnosti kreditne kartice, nadam se da je sve to sigurno i da nema mesta nekoj prevari.

Nema, budi bez brige.

ozazi, aaahjaaa, vaso, mighty78...
daj recite neku dobru igru za ovu nasu masinu :D

Malo kasnim s odgovorom, ali nemam puno igara na tabletu, ako imam vremena da se igram, obično to radim na desktop mašini.

Jedine igrice koje na tabletu trenutno igram su Battleheart, Jewels Star i Ninja Fruit, ustvari žena najviše igra Jewels Star, a ja uglavnom Battleheart:

Jedino mislim da ću se uskoro rastati od 5097, dobiću Samsung GT 10.1 koji ima 3G, a firma mi plaća 3G, tako da će Prestigio verovatno na doboš. Šteta, nekako mi prirastao srcu koliko me je lepo služio tokom letovanja.

Poslednja izmena:
Evo ja sam par dana na selu, nisam poneo laptop i tablet mi zavrsava sve poslove, apsolutno nemam potrebu za laptopom. Sad me je i iznenadio Chrome, odlicno radi, samo ponekad stucne. :)

Prijatelji moji, mozda ovo ne bih trebao da pisem ovde ali treba mi pomoc da li mogu nekako da root-ujem I da ubacim novi fw na drugarov 5080cpro?

ako nekome treba odlicna futrola, potpuno nova, neka se javi preko pp...

IMG_8380.JPG

IMG_8385.JPG

IMG_8389.JPG

Poslednja izmena:
Kolko sam razumeo onog sa ruskog sajta (autor ovih snimaka), u pitanju je zvanicni rom, on i nekolicina njih su dobili da testiraju. :) meni se ovde svidja sto su dodali precice za wifi i ostalo u status baru, i naravno, deluje mnogo brze i zivahnije. :)

Kolko sam razumeo onog sa ruskog sajta (autor ovih snimaka), u pitanju je zvanicni rom, on i nekolicina njih su dobili da testiraju. :) meni se ovde svidja sto su dodali precice za wifi i ostalo u status baru, i naravno, deluje mnogo brze i zivahnije. :)

E pa sjajno, jedva cekam. Nadao sam se da ce izbaciti Jelly Bean za 5097, ali do sada nije bilo nagovestaja.

je l' ima neko problem sa root-ovanim 1.0.8? desava mi se da ne mogu da aktiviram wifi, onda moram da ga resetujem (ali preko reset tastera) i tek onda radi normalno...

Poslednja izmena:
Ja ne, sve radi normalno. Ni jedan problem sa njim, tablet radi bez gasenja vez nedelju dana, nema nikakvih problema. Primetio sam i da radi malo brze sad kad je vreme malo hladnije, mozda tripujem. :)

Ja sa rootovanim 1.0.8 nemam problema WiFi mi radi normalno i na poslu i kući.

Lepa vest za JB.

Poslednja izmena:
Odbija da kaze kad ce biti, kaze pratite Prestigio sajt. :) nadam se uskoro...

Ozazi, izgleda da na onom youtube linku više nema ničega. Ima li neki link koji funkcioniše, da vidim o čemu se radi.

Poslednja izmena:
na kom linku? ako mislis na ono sto sam ja postavio, u pitanju je anroid 4.1.1. za nas tablet. linkovi jos uvek rade, proverio sam sad.

Meni je tab poceo mnogo lose da radi, nekako je mnogo poceo da se koci I nece da rotira ekran,tek posle gasenja I reseta se vrati u normalu.Ima li ko neki predlog-resenje? 1.0.8 je FW ruski root-ovani.

Poslednja izmena:
Imas na onom ruskom sajtu ispravljenu verziju 1.0.8 samo za one koji imaju ovaj problem.

Vrh Dno