Šta je novo?

Prestigio MultiPhone Dual Sim 4500

Ja koristim npr na 3 razlicita telefona isti igo folder samo menjam apk.
Za 320x480 480x800 i za 320x240.
Nasao sam noviju igo za verziju 960x540 i radi extra i ubacene su zadnje mape iz 2012 na kojima ima most na adi i jos mnogo drugih stvari iz cele Srbije.

Telefon ima 4 gb memorije sistem i aplikacije i slobodno vam je oko 2gb.
A rom memorije ima 1gb.
Moj 4500 beli je sa Jelly Bean i zadovoljan sam sa njim.
Inace ko hoce neki neprikosnoveni audi dozivljan neka kupi slusalice jos 50e-100.
Inace za normalno slusanje muzike je odlican.

Koliko mu traje baterija pri razlicitim uslovima koriscenja. Ako nije problem malo da ga opises i da li ima problema sa yvukom u slusalici jer sam cuo da sed malo slabije cuje pri razgovoru.

Ja koristim npr na 3 razlicita telefona isti igo folder samo menjam apk.
Za 320x480 480x800 i za 320x240.
Nasao sam noviju igo za verziju 960x540 i radi extra i ubacene su zadnje mape iz 2012 na kojima ima most na adi i jos mnogo drugih stvari iz cele Srbije.

Telefon ima 4 gb memorije sistem i aplikacije i slobodno vam je oko 2gb.
A rom memorije ima 1gb.
Moj 4500 beli je sa Jelly Bean i zadovoljan sam sa njim.
Inace ko hoce neki neprikosnoveni audi dozivljan neka kupi slusalice jos 50e-100.
Inace za normalno slusanje muzike je odlican.

Ne vidim poentu citiranja mog odgovora kad nigde nisam napisao da ne moze igo folder na vise telefona, samo sam naglasio da apk fajl ne znaci i kompletnu instalaciju bez foldera na sd card. Posto nisam mogao poslati kompletnu navigaciju nego samo apk fajl naglasio sam da samo on nije dovoljan nista vise.

Pozdrav,
Od juce ponosni vlasnik. Sve radi savrseno, da ne ponavljam ostale...
Elem, ono sto me interesuje, a ne mogu da nadjem: KAKO da mi ringtonovi budu razliciti za dve kartice koje su unutra...ili sam slep, ili brzoplet, al' ja to ne mogu da nadjem.....

Imam mali problem sa ovim telefonom - nece da identifikuje vecinu telefona koji su ubaceni u imenik. Problem je u tome sto kada imam dolazni poziv, prikazuje se broj ali ne i ime onoga ko zove, iako ga imam u imeniku. Zna li neko resenje problema?

Dodaj svima u imeniku +381

Nek obrati paznju na to.

Intelov cpu u Prestigiu, veoma sam iznenadjen oni su bas ozbiljno shvatili proizvodnju telefona.Ako je do kraja maja ja bi sacekao, siguran sam da ce to biti zanimljivo ipak je to Intel.

Treba mi brzinski otdgovor (kupio bih tel danas) zna li neko gde u Bg ima ovaj telefon, crne boje na 1.2 Ghz i Jelly Bean?

U Hendiju bi trebalo da su sad i 90% crnih sa 1.2GHz. Zaostao je mozda jos koji stariji model, ali je vecina novija verzija. :)

Uzeo 4500, vise nego zadovoljan, osim 500mb za aplikacije, sto je vise nego glupo uradjeno. Meni je 500mb dovoljno, ali me nervira notifikacija "Low internal storage". Na starom Galaxy mini-ju iskakala je kada je bilo slobodno manje od 20mb, sto je ok, ali na 4500 mi iskace cim mi je slobodno manje od 180mb, sto me poprilicno nervira, moze li nekako da se notifikacija iskljuci bez radjenja roota?

Ja ne znam kako vama to iskace, ustvari meni je odmah uradjen root pa mi zbog toga nikakva notifikacija ne izlazi.
Sto ga duze imam sve sam zadovoljniji, najvise me je odusevila baterija koja uspe da izdrzi i dva dana sa upaljenim 3g 8-10 sati dnevno kada sam vam Wifija.

Zbog smanjivanja slobodnog prostora bih i ja da rutujem svoj 4500 (crni, 1GHz), ali sam isti dan po nabavci instalirao update sa prestigio sajta na JB 4.1.1 i ni jedno uputstvo sa neta koje sam nasao za njega ne prolazi (Bin4ry) mi ne prolazi....jel neko root-ovao oavaj telefon NAKON upgrade-a sa sajta proizvodjaca?

hvala unapred

http://androidforum.cz/pro-pap4500t-dc-1-2ghz-s-jb-4-1-1-t38976.html
Prevod:
Testing the current model PAP4500T with FW 1.0.18, recommend backing up the phone. Although, at about 50 attempts on four phones I get data did not come and neither should it not be possible :)

Installing CWM:
First Phone Do NOT let it lie somewhere nearby you'll need it.
Second Download the file and expand it. http://uloz.to/x8MnaGh/pap4500t-recovery-flash-zip password: Teck
3rd Open the Device Manager in your computer, remove the flashlight to turn off the phone and connect the cable to the PC for a while, the new device (MT65xx preloader) right click update driver (if 2x click left to open the info on the device and select Update Driver) and manually install the driver "MediaTek preloader USB VCOM Port" from the Drivers according to your version of Windows (tested on XP and Win7 32bit and 64bit) - If at first you just will not disconnect the phone and connect it again, again captured the moment on the device.
4th Disconnect the phone and start Flash_tool.exe
5th Right-click the scatter-loading and set the path to the directory / PAP4500T Recovery CWM/MT6577_Android_scatter_emmc.txt and let Open.
6th Up in a menu icon you click on the download and subsequent YES to confirm you want to continue.
7th Connect the phone is turned off - starts its own recovery download to your phone. Can now be two situations; endings Will a download window with a green circle. A second variant, or take the first the download and install the computer starts by itself another driver "MediaTek DA USB VCOM Port" and flash program benefits a. Not to worry just unplug the phone remove the flashlight for a few seconds, it will go back and click again to download again, click YES to connect the phone off. Ted would arrive melo successful recovery on the phone and confirm the green ring in a new window.
8.Odpojte remove the cable from the phone / Tuck flashlight and hold the VOL + and Power and you are in CWM recovery.

ROOT:
First In the ROOT folder is a file-v1.04.zip supers who upload to the card or phone memory.
Second Start the recovery and select "install zip from sdcard" then select the place where you want the file to install depends by location "from sdcard" or "from internal sdcard" you will find listed file and press power.
3rd select reboot system

Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom....
hvala u svakom slucaju, ali nacin root-ovanja za ICS mi je nekako bio .... ''bezbolniji'
ovo sad mi izgleda pomalo spooky :)

sad se bas premisljam da li da ...ili da ne...

Google - export contacts - excel - find and replace - 06 - replace with ±3816 - google - import contacts - manje od minut posla.

Molim te objasni mi(ja sam jedan korisnik androida sa minimum znanja o racunarima) korak po korak kako da ispravim kontakte. Usao sam u google kontakte, uradio eksport , dobio excel dokument u kojem sam promenio 06 u +381 i onda STAO!
Ne znam sta da radim sa tako ispravljenim excel dokumentom. Sacuvao sam ga na dekstopu, zatim se vratio na google kontakte (tako sam shvatio da treba) i pokusao da uvezem tako izmenjen excel dokument ali bezuspesno. Molim te za pomoc. Unapred zahvalan.

Kad ga sajvujes nemoj ga stavljati u .xls ( ili xslx ) format nego ga snimi kao .csv pa ces posle moci da ga vratis nazad na gmail.

Moze na PM ako neko ima navigaciju sa rezolucijom za ovaj telefon i mape full europa :)

Da li je neko rutovao ovaj telefon?
Drugar uzeo onu prvu verziju u com trade-u i ima JB.

PRaatio sam onaj poljski tut, ali nikako ne mogu da instaliram drajvere.

Moze da se rutuje i nakon istog je neupotrevljiv, laguje i koci se, drawer crash-uje non stop... To je bilo pre nekih mesec dana. Mozda je sad bolje. Drajvere moras full manual da navedes na putanju. Jako los aparat. Sem dual sim funkcije nista dobro nema.

:wave:

Imam ga bec par meseci model sa procesorom na. 1.2 i androidom 4.1
Ni jednom ni je zabagovao, kresovao kao sto kazes....i jos par ljudi znam koji ga koriste i svi su pozitivno iznenadjeni telefonom koji nije neko ime.Da nije problem do tvog primerka da nisi nesto uradio pogresno kod roota.Citaomsam da ima negde neki room pionir koji ljudin ubacuju kod tih starijih modela.Probaj nesto jer ovaj telefon stvarno radi lepo i stabilno.

Vrh Dno