Šta je novo?

Prestigio MultiPhone Dual 5300,5044,7450

Bas mi je drago da cujem, svaka cast ako je tako.Neki ljudi su se zalili na taj problem sa ehom....

Meni je ostao eho i sa novom verzijom, teram ga sutra na reklamaciju.

:(.

Da li ima neko predlog slusalica za ovaj telefon? Ja sam probao original iphone slusalice ali mutira zvuk nesto.

Poslednja izmena:
Ja sam dobio na poklon neke Vivanco slusalice i extra se lepo cuju.Iskreno ne znam gde su kupljene, ali su kupljene u Beogradu pa pogledaj.

Vivanci sluske imas da kupis u DESK–u. Ja imam 3 para slusalica ovog proizvidjaca i jako sam zadovoljan. Misli da su sad izasle nove serije njhovih sluski pa pogldaj.

Fora je u standardu, ja koje god bubice sam probao, ne funkcionisu dobro, pogotovo, ako je zelja da rade kao hands free(osim originalnih, koje su krs)...

Jedno pitanje vezano za dual-sim, da li ja mogu da podesim da mi samo jedna sim kartica bude zaduzena za 3g internet konekciju.
Konkretan use case je npr u CG kada bih zajedno drzao u telefonu svoju karticu u roamingu (cisto da primam poruke i sl.) i drugu lokalnu sim karticu preko koje bi izlazio na net.

POZ

Hvala na odgovoru, interesuje me jos jedna stavka - kakav je kvalitet Wifi-a na 5044 duo.
Ako neko ima licna iskustva da podeli sa nama. :)

POZ

Znači, za 5044 se odlučuju ljudi .... meni u februaru ističe obaveza, možda dotle izadju opet novi modeli....

Wifi radi dobro, nisam merio sa koje udaljenosti najdalje hvata ali na primer ja sam na 4 spratu i kad sidjem kod komsije dva sprata nize hvata, ispred zgrade na parkingu hvata.
Do februara sigurno izlazi bar jedan novi model poznavajuci njih, cesto izbacuju nove tablete predpostavljam da ce tako biti i sa telefonima.

Odneo sam moj na servis zbog eha, javljam za rezultat reklamacije.

Da ima ljudi koji su se zalili na problem,.predpostavljam da je do zvucnika.Da li je neko vec slao na servis.

Dobio sam novi fontele, nema vise eha...

Na ovo sam naisao na jednom domacem sajtu, da ga neimenujem.

Ko ima probleblema sa ehom, there was a glitch with the sound, those who spoke to me, hear echoes, clicks, noise ... correction: in the engineering menu select Normal Mode (Normal) - Mic (microphone volume)-Level 0 - 180 Set Level 1 - 180 Set Level 2 - 180 Set Level 3 - 180 Set Level 4 - 180 Set Level 5 - Set 180 Level 6 - 180 Set All obstructions are gone!
engineering menu * # * # 3646633 # * # *

Da i ja sam to video, ali prekasno, aj ako neko proba, nek napise utiske.

Ja sam ga uspesnop rootovao, kao i urootoavao sa onim framaroot 1.6.1 programom.

pozdrav svima, moj prijatelj ima problem sa 5044 jer mu se restartuje telefon i kao sto sam vec video da i drugi imaju problem kada koriste telefon na srpskom jeziku. Posto je on totalni laik sto se tice ovih stvari, a ja nesto kao i cackam oko telefona, jer sam na mojim telefonima nesto i petljo, voleo bih da mu pomognem da resi ovaj problem. Unapred se izvinjavam svima, ako je vec pisano na ovu temu, ali zbog nedostatka vremena nisam mogao da pregledam sve postove.

Poslednja izmena:
Taj problem postoji i ceka se novi update za model 5044 sa kojim ce biti resen problem Srpskog.Neka koristi do tad telefon na Engleskom na kome sve radi savrseno.Znaci problem je samo Srpski i ceka se update za resenje.

To stvarno ne znam.....ali stavi ga na Engleski i vozi

Telefon ima problema sa povremenom ali cestom, nedostupnoscu sa mts karticom u 3g rezimu, radi dobro samo u Gsm modu.

Kad probam da uradim, napise mi error i neki code. Trenutna verzija telefona je build number "pap5044duo.20130913v1.0.31". Baseband version Moly.WR8.W1248.MD.WG.MP.V6.P12,2013/08/27 14:37.

Nazad
Vrh Dno