Cena uz mixnet M je 180000 sto i nije tako strasno.
Novi MTK čipovi kao MT6589 nemaju problem sa GPS fiksom i navigacijom, već imaju problema određeni modeli mahom manje poznatih kineskih proizvođača, a sve to zbog loše (dizajnirane) antene.Valjda će se pojaviti na oglasima ovi telefoni koji se uzimaju kod operatera, pa će i cena biti bolja. I mene zanima navigacija, bila je neka priča da mtk čipovi imaju problema, poz
Sta je tacno da li je procesor Intelov ili ne negde stoji da jeste a negde da nije na 5044?
ZTE V987 se prodaje u Rusiji u DNS-u za 11.490 RUB (~260 €). Realno bi se ovde prodavao za 30.000 i to bi bilo ok, ali bi bilo najbolje uz subvenciju kod operatera.Duke, bas dobro sto si se ti javio, citao sam opis tvog zte, odlicno si ga odradio. Reci mi kakav je ovaj 5044 prestigio u odnosu na tvoj zte i koja bi mu bila po tebi realna cena kod nas, kada se uporedi sa sličnim telefonima koji je mogu naručiti iz kine, mada mu je prednost garancija ostvariva ovde, poz
Nisam ni naveo da poredim cenovni rang, nego me interesuje ponasanje 5044 modela (quad core,1g ram) poredjenja radi sa drugim "poznatijim" brendovima, s3,s4,one-...itd. Meni je bitno u celoj prici i kamera (recimo gigabyte maya v2 je u klasi sa 5044 - i ima izvanrednu kameru). Razumem ja te besciljne benchmark testove i istaliranje trilion aplikacija, igranje igrica...ali ovako real life svakodnevno koriscenje..tatoo napisali ste da nema seckanja,kocenja itd...to je odgovor koji je recimo meni bitan - zahvaljujem..jel neko mozda slikao koju fotku da okaci koju sliku... koliko je trajanje baterije.. eto sada ja mozda zvucim dosadno ali mislim da puno podataka treba izneti da bi ostali citaoci benchforuma mogli doci do pravih informacija.Ne znam kako mislis da poredis telefone ceja je razlika u ceni u radnjama dupla pa cak i vise.Nisam probao s4, one, verujem da rade bolje tecnije ali ja za sad nemam zamerke u radu za 5044, nema seckanja, kocenja.Kamera je pristojna ne koristim je toliko pa ne ne mogu da dam bas sud.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari