Pozdrav momci , nov sam ovde.
Znaci imam ovaj tablet vec oko pola godine , nista na njemu nije dirano nije ni updateovan ni nista. Radio je ok za moje potrebe (fb i po neka igrica). Brljavio je malo ali nije strasno. Tek sam sad video da je u Junu izasao novi JB update i krenuo sam da ga updatujem medjutim kad sam zavrsio imao sam sta da vidim. Na prvi pogled divan prizor , radi tablet super taman sam pomislio radice divno kad ono sipak , svakim resetom fon se vrati na default , izbaci Setup Wizard i podesavanje krece iz pocetka... Zavrsi se setup wizard odem da updateujem Google Play i da instaliram koju app kad ono jos gora stvar. Data storage ne prepoznaje uopste (Internu SD karticu i SD karticu prepoznaje) i ne mogu nista ni da skinem ni da diram na njemu. Ima li neka metoda ovo da se sredi? Ne bih bas da vracam na 4.0 zato sto sam uvideo da je bas lose radio citajuci temu i cackajuci tablet. Vidim cak da je i 4.0 rootan tako da ako bih se ipak opredelio da vratim i instalirao Super user , da li bih izgubio tu garanciju posto moji vole da koriste tablet kad nisam tu a ne cuvaju ga bas nesto divno.