Šta je novo?

Prestanite da se žalite samo da bi našli izgovor za kupovinu novog telefona, ovako stari Android može ponovo postati brz

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Android-telefon.webp

Prestanite da se žalite samo da bi našli izgovor za kupovinu novog telefona, ovako stari Android može ponovo postati brz​

Umesto kupovine novog telefona, ovih pet jednostavnih koraka može ubrzati vaš Android i vratiti mu prvobitne performanse

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-ovako-stari-android-moze-ponovo-postati-brz/

Decenijama znane stavari o telefonima...

Moj Honor 9X se još uvek drži. Jes da mora da poubijam sve aplikacije kada želim da uđem u viber, ali još uvek radi.

Iskreno sam mislio da ovaj članak govori o neki derivatima Linux Androida kao na primer LineageOS ili GrapheneOS.

Sve bi to lakše mogao da reši jedan fabrički reset, ali sve u svemu, ništa bez custom rom-a ili debloat-a.

Aplikacije namerno prave da budu sto zahtevnije da moras da kupis nov telefon.Sistem gubi podrsku da moras da kupis drugi telefon sem ako nisi uzeo neki skuplji flagship sa visegodisnjom podrskom operativnog sistema.Zivimo u potrosackom drustvu i prosto te teraju da kupis novi telefon.

Nekad me zanimalo sve od tehnike, racunajuci i telefone. Redovno menjao, zezao se za dual boot sistemima, linuxom itd ali to vise nema nikakvo smisla od pre nekoliko generacija. Telefoni su postali skuplji od vrhunskog kompa na kojem mozes da naucis/zaradis bilo sta a ne nude nista novo. Svaka generacija sve skuplja a unapredjenja nema tako da iz tog razloga ne razumem ljude koji daju 1500-2000e na mobilni jer ovaj od 300e iz best buy kategorije bukvalno sve isto radi. Malo bolja kamera i to je to

Nazad
Vrh Dno