Brutalan Zlica je napisao(la):Genge, bre, koji ce ti 48x ? Uzmi lepo 40x i miran si. Veruj mi, poludeces od buke sa 48x a razlika u rezanju (ako uopste nadjes diskove) ce biti oko 5-7 sekundi.
Inace izmedju Sony-ja i LG-ja preporucujem svojtj. LG-ja
simpson H je napisao(la):prodao sam 20-tak LG 40x i 30-ak SONY-ja i moj zakljucak je da je Sony bolji u svvakom pogledu.Brzi je u extrakciji,brzi pristup,mogucnost rezanja 4X jedina mana sto nece da radi na starijim i nekim VIA plocama.Osim svega navedenog Sony je jeftiniji.Sta se vise trazi od rezaca???
Sta fali malo alternativePl@vi je napisao(la):Kad svi biju u plocu neko mora u klin a Simpson je tu neprevazidjen.Nemoj da nerviras dobre ljude!
drapin je napisao(la):Sta fali malo alternativeLG pa LG, postaje dosadno...nego vremena se menjaju a sa njima i modeli, Sony nikad nije bio nesto mnogo dobar, mozda su ovi novi zaista bolji...a kad smo vec kod toga, sta je bilo sa AOpen-om, koji je pre tacno godinu dana kad smo o ovoj istoj temi raspravljali smatran za najbolji (ili jedan od...) - bio je to naravno onaj x24. Sta je sa ovim novim x40, jel zadrzao kvalitet predhodnika ?
MV je napisao(la):A sta ako covek upotrebljava pisac i kao citac? Sta je sa katastrofalnim citanjem LG-a?
Cvele je napisao(la):O tome je vec bilo reci ali posto si nov onda da ti kazem da takva kombinacija uopste nije preporucljiva!Znaci za citanje samo citac.Nikako koristiti rezac za citanje!
omnik je napisao(la):Ima 48x sertifikovanih cd-ova (recimo princo 48x, na kome LG nece preko 32x da rezeali...).
Sto se RW-a tice, LG trenutno predstavlja best buy.
Blade Runner je napisao(la):To sto je covek nov ovde na forumu NE ZNACI da je manje strucan ili iskusan. Nekada se preporucivalo da se rezac ne koristi za citanje a i to je bilo kada su oni kostali duplo vise nego sada.
Ja imam Sony CRX195E1 koji radi savrseno a i svidja mi se to sto je izuzetno tih.
Pl@vi je napisao(la):Kad svi biju u plocu neko mora u klin a Simpson je tu neprevazidjen.Nemoj da nerviras dobre ljude!
Pozdrav
BokiPK je napisao(la):Pa dobro, nije valjda da su svi ovde zaboravili da je Sony 40x u stvari LiteOn uvijen u njihove oblande?
Blade Runner je napisao(la):Sta mislis, ko pravi lasere u ovim uredjajima, Sony ili LiteON ?
zormanic je napisao(la):Izgleda da "ovaj" Teac 40x postoji kod nas na trzistu u dve varijante:
- govnjivoj koja je nekako cesca u zadnje vreme,
- perfektnoj, od pre 4-5 meseci.
Slicni su i komentariji i van zemlje. Ja sam izgleda imao srece.
Brutalan Zlica je napisao(la):Ja sam narezao 20 diskova princo48x na 40x, koliko mi LG i dopusta. Stavise, narezao sam Verbatim CDRW 8x-10x na 12x, a sinoc, sa ziletom i Princo 36x (nemam pojma odakle im pade na pamet da sertifikuju na tu brzinu posto nisam ni cuo za 36x rezac) na 40x.
Puno verujes testovima sa bencha, omnik
LG cita sve osim bureka, i to sjajno.
omnik je napisao(la):To sto NERO daje 40x kao izbor za rezanje princo 48x ne znaci da je isti narezan pri toj brzini. Provuci ti to kroz Nero CD Speed pa ces videti da ne ide preko 32x dok Verbatime oce. Tako je kod mene...
Puno ti verujes NERO-u![]()
Cvele je napisao(la):O tome je vec bilo reci ali posto si nov onda da ti kazem da takva kombinacija uopste nije preporucljiva!Znaci za citanje samo citac.Nikako koristiti rezac za citanje!
Swiper je napisao(la):Zasto ne koristiti kao chitach? Jel mu shteti ili ... ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari