Šta je novo?

Preporuka za pojacalo oko 100e? Fosi Audio V3 ili nesto drugo...

Mudri

Čuven
Učlanjen(a)
04.09.2003
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 5600
Matična ploča
B550
RAM
32gb ddr4
GPU
RX6600
Storage
KC3000
Treba mi preporuka za stereo pojacalo. Budzet je oko 100e. Uglavnom slusam muziku sa YT. Imam stare Canton Fonum 501 zvucnike.
Najblizi sam kupovini Fosi Audio V3. Da li neko sa foruma ima iskustva sa ovim pojacalom? Da li uzeti verziju sa jacim napajanjem?

Имам БТ20Ц мислим да је то и још са додао онај мали лампаш посебно и задовољан сам.

Mislim da je Fosi V3 mono pojačalo, trebalo bi kupiti 2kom, i pretpojačalo/dac. Koristim neko vreme ZA3 i zadovoljan sam.

Ja bih pre išao na neki polovni NAD 2030 ili Proton 520. postavi oglas na Hi Files. Mogu svašta da ponude. Ja sam tako kupovao neke uređaje kompletno refrešovane.

Ne bi uzimao polovno pojacalo, imam vec 3 kuci, i svakome nesto fali.

Da odgovorim na ovo. Svakom to može da se desi, ali postoje načini da se to svede na minimum. Kao što hardver kupujemo ovde, tako se i audio oprema kupuje na Hi Files, i ostalim specijalizovanim sajtovima. Tamo članovi u glavnom prodaju svoje viškove. Kp je buvljak gde se u glavnim uvaljuje roba, osim par proverenih osoba .

Koristim BT30D PRO skoro dve godine i lepo zvuči, a ima poprilično snage. Jedino što sam morao da napravim par rupa na kućištu, jer je bilo skroz zatvoreno, pa se malo više grejalo. To je napravilo veliku razliku u temperaturi.
Na V3 su očigledno mislili na taj problem, pa ne mora ništa da se dira.

Д класа производи звук пулсном модулацијом, за разлику од традиционалних.
Зато реч "аудиофилски" у вези са њима треба узети са великом резервом.

Што се НАД 3020 (ака Протон) тиче, да не трошимо речи.
Само проверити компоненте за сваки случај.

Ja, a i kao što vidim ovde na forumu, uglavnom se preporučuje nešto što je kvalitetno, provereno i najbolje cena kvalitet za dobijeni novac. Ako pokretač teme već ima izgrađeno mišljenje šta želi da kupi, onda i nije trebao da pokreće temu.

Nisam zaludjenik, samo nisam hteo da kupujem 4to polovno pojacalo. Bio bi zadovoljan sa bilo kojim potpuno ispravnim. Bukvalno mi je dosta i 2 x 10w, zivim u stanu. Ne smem mnogo ni da pojacavam. Citao sam da je V3 odlicno pojacalo za oko 100e tako da mislim da nisam pogresio. Jedva cekam da stigne da ga probam.

v3 je odlican , jedino sto si trebao da uzmes je 48v napajanje sa kojim radi osetno bolje

Nisam zaludjenik, samo nisam hteo da kupujem 4to polovno pojacalo. Bio bi zadovoljan sa bilo kojim potpuno ispravnim. Bukvalno mi je dosta i 2 x 10w, zivim u stanu. Ne smem mnogo ni da pojacavam. Citao sam da je V3 odlicno pojacalo za oko 100e tako da mislim da nisam pogresio. Jedva cekam da stigne da ga probam
Nadam se da će biti neki prikaz kad ga istestiraš, i mene zanima V3 iako je još uvek služi stari Cambridge Audio A300.

Probao jutros na kratko pre posla, Pojacalo definitivno ima snage, visoki i srednji tonovi su bas dobri, basa mi malo fali kada nije mnogo pojacano. Posle pola sata slusanja na 80% pojacalo je bilo hladno. (ja sam uzeo jeftiniju verziju sa 32V 5a ). Sto je meni bilo najbitnije nema sumova, brujanja itd... (Kod starih polovnih pojacala sam imao brujanje se culo kada ugasim racunar sa kog pustam muziku... )

Nazad
Vrh Dno