Šta je novo?

Preporuka za graficku

Pa uzmi nesto sa pasivnim hladjenjem... neki 5450 ili slicno kada se vec ne igras, uz neke dodatke moze da potera i tri monitora. Ukoliko ti ipak treba nesto jace, video sam nedavno Sapphire 5670 Ultimate.

Moze recimo ta sapphire 5670 a mozes i da potrazis one 5750 bez ventilatora, tako da ti je tu tisina zagarantovana.

Jesil probao da ocistis prasinu sa hladnjaka i da u ati catalist podesis broj obrtaja ventilatora?
4770 je dosta tiha kada ventilator vrti 30-40% a prelazak na 5670 nije neki veliki upgrade bolje da zamenis kuler ako je otiso..

@LoverBoy: Na tu ASUSovu 4770 kartu su se svi zivi na netu zalili zbog buke kulera, koji nema kontrolu obrtaja...
Tako da ni preko jednog programa ne moze da se utisa...

Hah sad videh da je formula, hbg formule imaju jak motor pa su bucne :d
Bako jel vam smetaju ovi bolidi: ne neeee neeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeee :D

jedna od ruznijih kartica koje sam sretao :) ..... em ruzna em bucna ..... ja bi ti preporucio bilo koju kartu iz poslednje 2-3 serije koja fabricki dolazi sa pasivnim hladnjakom

:) Auh, koliko odgovora. Hvala puno ljudi. Detaljno sam izlistao benchmarke za ovu 5670, i što je najgore čim počne čovek da bira nešto ... odmah mu porastu apetiti.
Za sada ću prvo kupiti ovaj arctic cooling koji je preporučio gorth. Pa ako bude brujalo i dalje uzimam ovu 5670, a 4770 ide na doboš(btw. koliko mogu da dobijem za nju ako je budem prodavao?) :D

Prvo probaj da taj fabricki kuler prikacis na 5V, ako to nikad nisi radio iscimaj nekog ko zna (nije nista komplikovano). Stvar je da svi ti kuleri rade na 12 V... E sad ako ga stavis na 5V radice na 40% snage, znaci da ce i broj obrtaja biti na 40% od trenutnih :)

A ako si bas lenj, da malo to procackas uzmi taj arctic cooling...

A sto se tice dobosa, pogledaj po oglasima na benchu kako se krecu 4770 ;)

mogu da ti kazem da sam pre neki dan kupio Accelero L2 koji ti je gorth preporucio , montirao ga na 8600gt i radi odlicno. Temperature su oko 50C a kuler je tih, iako sam ga povezao na 12v, a imas dodatak da ga prikljucis na 7v.
Vredi sigurno tih 1500 dinara.

Sinoć sam naručio ovaj Arctic Cooling, međutim sad sam premerio tek ... nemam dovoljno mesta. Ako je visina kulera 10cm, meni bi ostalo svega 1cm između podloge i kulera ... ne znam onda ima li smisla ugrađivati kuler.

I dalje mi nije jasno, jer ako imas ovu plocu
1296.jpg

Nemoguce da je kuler toliko blizu kucista??? Ako je PCI-E slot odmah ispod procesora???

Poslednja izmena:
Tačno imam 12cm od grafičke do dna, ponovo sam premerio. Ako je visina kulera 10cm, ostaje 1-2cm lufta. Ma biće okej valjda. Imao sam već arctic cooling ranije za procesor i bio je ultra tih. Nadam se da će i ovaj.

Pa i kod njih su iste dimenzije ;) 119 L x 94 W x 51 H mm

Zbunili su te pajseri koji su kacili karakteristike kulera na sajt, jer su napisali 10cmx5cmx10cm
zaboravivski da dodaju da je 10x10 baza kulera, a visina sa sve ventilatorom 5 :)

:) Znaaaaaci sada sam prvi i POSLEDNJI put kupio nesto preko EMMI online shopa. Da nisu u stanju nedelju dana da mi zamene kuler. Ovo je vec bezobrazluk. I to kuliraju ... ljute se jos sto pitam kakva je situacija sa zamenom kulera.
Nisu to neke pare, ali mi graficka sad stoji rasklopljena, radim sa nekom starom.

Ako imas prilike idi licno i napusavaj ih, cesto samo tako mozes da uzmes ono sto ti pripada....
Jer je veliki broj prodavaca preterano bezobrazan...

Tek kada sam im drugi put poslao mejl su mi odgovorili da nemaju vise u zalihama... Inace se nisu javljali... 2 nedelje je proslo. Ajde da sam ja pokvario posle upotrebe... ali to je neispravan proizvod. Dakle PRVI i POSLEDNJI put preko EMMIja uzimam bilo sta.

Poštovani,
Nažalost, sve količine ovog kulera smo rasprodali, nismo u mogućnosti da Vam zamenimo za novi.
Možete poručiti neki drugi artikal u vrednosti od 1149,00 din. ili nam pošaljite br. računa na koji Vam možemo uplatiti novac.

Srdačan pozdrav!
Dragana Luković
Prodavnica Emmi
E-mail: [email protected]
Office-mail: [email protected]
URL: http://www.emmi.rs

Nazad
Vrh Dno