To ti kazem, skroz je ok zajednica. Ja pre neko vece do 10 ujutro bio u party-ju sa jogurtom. Cesto ces naleteti na likove koji zele da ti pomognu. A ja sam jos gori od phantomr, proveri igrao sam kao lud

Bice ti tek gotivna kada malo udjes u fazon , proucis dobro mape, a dobre mape tek dolaze

Ima puno stvari koje ces provaliti dok igras, a odlicno mesto je guild chat, stvarno hoce da ti pomognu i objasne kada negde zapnes, ako nisu u nekom raidu p nemogu da kucaju. Sinoc nisam bio , ali su mi rekli da je pola servera islo da roka bossa u aslan valey, kod varanasa. Kaze ortak da je bilo ludilo, svi su se skinuli goli (da ne bi ostetili opremu, pa posle pucali brdo novca na popravku) Vise od 100 ljudi je pokusalo da ga rokne. Skinuli su mu heatlh na 60 % , posle sat ii po rokanja

A onda su mu klosari ladno vratili health na 100 %.
Kada zaginete u igri, dobijate debt pone, kako sam ja shvatio odete u minus. Npr posle smrti dobijete -8000 debt exp poena i -3000 tp (valjda talent poeni). E sada za neki quest u zavisnosti od tezine dobijete npr 4000 poena, znaci treba 2 takva questa da dodjete na 0. Tek kada dodjete na 0 pocinjete dalje a napredujete normalno. Dok god ste u minusu sa tim debt poenim nema nekog napredovanja. Zato nije svejedno da li si zaginuo 1 ili 100 puta. Mozes da igras i ako stalno gines, ali ima da se otelis posle dok predjes sledeci lvl. Ti poeni se vide u onoj lobanji dole levo, ako ih nemate, odnosno niste u - nece bitit ni lobanje dole.
Uglavnom igra ima mali milion fora i forica koje prave razliku izmedju prosecnog, dobrog i elite igraca

Nema sanse da posle nedelju dve uspete sve da pohvatate.
Mozda je i to jedna od cari ove igre.
Evo smorih se jos im nije proradio server, a ekipa je spremna kao zapete puske

Odlicno nisam ni znao da si u nasem guildu, nije mi phantomr nista rekao da si ga cimao, verovatno nema pojma o cemu se radi

Bice ti mnogo lakse u guildu, a sto se tice bossova, nema frke mogu da ti pomognem, moguce je iako sam ja 31 lvl. Zovni me ako am online i nisam u nekom raidu doci cu da ih sahranimo.
Ehh da i klase, koliko sam za sada provalio, ogromna je razlika izmedju svake, i od toga ce zavisiti kako cete igrati. Ja sam uzeo mag-a, a sad bi mozda ipak uzeo wariora . Uvak treba neki dzak koji ce da roka a ostali ga lece. A magovi su , sta znam cini mi se kao jaki, ali u bliskoj borbi sam losiji od komaraca.