Šta je novo?

Preporuka za auto nosac / drzac za mobilni

Delija

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
905
Da li imate preporuku za neki auto nosac / drzac za mobilni? Naravno, i gde ga kupiti.

Jedna varijanta je originalni car kit za HTC One S, ali to bash nije jeftina varijanta + ne znam koliko dugo cu uopste imati One S, tako da... :)

Imam od Nokie 5800 nosac, koristim ga sa O2X i nikada se nije odlepio, niti je telefon ispao iz njega. Pomerao se jeste ako se truckas, ali to rukom vratis.

Nemam pojma gde kupiti. Meni je neko dao. Dobio ga uz tel. a nije mu trebao...

Ja sam kupio onog kineza sa štipaljkom koji je univerzalan i fino drži (1500 din).
Samo gledaj da ima onaj sistem vakuma sa prstenom koji se uvrće. Tu je manja verovatnoća da pukne, pošto plastika nije baš preterano kvalitetna.

Hvala za savet u vezi vakuum sistema - obraticu paznju na to.
Ima tih sa stipaljkom (i meni deluje najprakticnije) i za 600-700 dinara - plastika deluje kaNtastrofalno. Rado bih pazario i za 2000+ kad bih znao da je iole dobar.

Inace, ne bih ga kacio na staklo, vec na tablu - kod Civic-a postoji fina, skoro horizontalna povrsina pored displeja / sata gde bih zalepio "podmetac", pa mi je bitno da u kompletu ide i taj "podmetac" :)

Ja sam koristio ovaj:
Drzac-mobilnog-uredjeja-za-auto-NOKIA-CR-115_slika_L_7529645.jpg

On je odlican ali za telefone do 4"

sada imam ovaj, drzi odlicno moze bilo koju velicinu (za sad) da drzi jako cvrsto ali je nezgodno da stavite i skinete telefon jednom rukom (u stvari nemoguce je jednom rukom)

$T2eC16d,!)EE9s2uiPV!BQOtkKSofw~~60_12.JPG
022960_01.jpg

Poslednja izmena:
Bubanj potok, vakumski univerzalni sa podesavanjem velicine vertikalno i horizontalno u zavisnosti od velicine uredjaja, platio 700din

Ovako nesto samo je veci obim vakumske gume koja ide na prozor.
universalholder101_17.jpg

Ma misli se na sirinu, a ne na debljinu, tako da imas "lufta" ihahaj :)

Nego, da napravimo "group buy"? :)

jeftinije ti ako imas intezinu viza karticu da narucis direktno, da ne placas posle dodatno postarinu od onog ko narucuje grupno...ako nemas, onda ne vidim drugu opciju nego grupno ;)

Poslednja izmena:
Dizem temu iz mrtvih ali nisam nasao noviju, da ne otvaram novu.

Jel imao neko iskustva sa ovim nosacima?
http://www.rammount.com/products/xgrip/phone

Deluju veoma kvalitetno, ima raznih opcija za kacenje i dodataka. Cena je jaca, ali bih voleo u skorije vreme da uzmem nesto kvalitetnije. Koristio sam jeftinije nosace do 1000din, generalno rade posao, ali ne drze dovoljno jako za soferku, hoce da spadnu, plus se svaki klimao i telefon nije stajao mirno u lezistu, pa bih hteo ta dva problema da resim.
Nisam koristio kvalitetnije nosace, neko ko jeste, jel se telefon klima u toku voznje ili je miran kao i ostatak enterijera? :)

Cak mi se svidja i ovaj tip kacenja za instrument tablu, da manje smeta u vidokrugu, ionako mi treba samo za navigaciju u koju necu buljiti stalno vec sporadicno bacim pogled.

Ja sam uzeo neki bangavi kineski drzac koji se zakači na resetku od klime/ventilacije u autu. Kada uklnučim navigaciju i punjač, telefon se prilično zagreje, ali istovremeno radi i klima pa ga hladi.
Drzac je univerzalan i moze da sd prilagodi svakom telefonu.
300din u skoro svakoj kineskoj radnji.

Ja sam uzeo neki bangavi kineski drzac koji se zakači na resetku od klime/ventilacije u autu. Kada uklnučim navigaciju i punjač, telefon se prilično zagreje, ali istovremeno radi i klima pa ga hladi.
Drzac je univerzalan i moze da sd prilagodi svakom telefonu.
300din u skoro svakoj kineskoj radnji.
Vodi računa o toj kombinaciji, klima + vruc telefon. Moze da dodje do kondenzacije.

Zbog tog grejanja, odnosno prženja baterije na 100% osvetljenja + sunce kroz soferku, ja sam uzeo neki jeftini tablet kao igračku i za navigaciju.

Baterija mu izdrži ceo dan pa ne moram da ga punim a telefon ostane napunjen za svoju osnovnu namenu i hladan u torbici .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno