Ja sam koristio ovaj:
Pogledajte prilog 113764
On je odlican ali za telefone do 4"
sada imam ovaj, drzi odlicno moze bilo koju velicinu (za sad) da drzi jako cvrsto ali je nezgodno da stavite i skinete telefon jednom rukom (u stvari nemoguce je jednom rukom)
Pogledajte prilog 113765
Pogledajte prilog 113766
Ja sam kupio onog kineza sa štipaljkom koji je univerzalan i fino drži (1500 din).
Samo gledaj da ima onaj sistem vakuma sa prstenom koji se uvrće. Tu je manja verovatnoća da pukne, pošto plastika nije baš preterano kvalitetna.
Ja naručio baš taj za 2.45$ i čekam da mi stigne iz Hong Konga. Sad kako će pasovati za Xperiu T vidjećemo. Bitna mi je informacija da drži dobrosada imam ovaj, drzi odlicno moze bilo koju velicinu (za sad) da drzi jako cvrsto ali je nezgodno da stavite i skinete telefon jednom rukom (u stvari nemoguce je jednom rukom)
Pogledajte prilog 113765
Pogledajte prilog 113766
Ja uzeo u nemackoj neki org samsung za telefone sa ekranom 4.3 - 5.7 inca, imao sam mnoge drzace, ovaj je majka za sve!Je l ima neko preporuku za nosac, da dobro drzi vakuum i da se ne treska u toku voznje?
Ja uzeo u nemackoj neki org samsung za telefone sa ekranom 4.3 - 5.7 inca, imao sam mnoge drzace, ovaj je majka za sve!
Vodi računa o toj kombinaciji, klima + vruc telefon. Moze da dodje do kondenzacije.Ja sam uzeo neki bangavi kineski drzac koji se zakači na resetku od klime/ventilacije u autu. Kada uklnučim navigaciju i punjač, telefon se prilično zagreje, ali istovremeno radi i klima pa ga hladi.
Drzac je univerzalan i moze da sd prilagodi svakom telefonu.
300din u skoro svakoj kineskoj radnji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari