Miskonius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2011
- Poena
- 240
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600G + Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI B550 Gaming edge wifi
- RAM
- 16gb
- GPU
- Zotac RTX 3080 10GB
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB, Western Digital Red 4TB, Samsung 1TB
- PSU
- Thermaltake toughpower 775W
- Kućište
- Cooler Master Haf xb evo
- Miš & tastatura
- Redragon Horus & Logitech MX Master
- Tablet
- Huawei mediapad m5
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Treba da u novom stanu u kojem sam podstanar kupim aspirator. Pošto će se to odbiti od kirije, dakle gazda plaća, poželjno je da bude što jeftiniji.
Priznaću da skoro ništa ne znam o aspiratorima.
U mom slučaju moraće da bude neki sa filterom jer direktno izbacivanje vazduha nije moguće.
Od tih aspiratora sa filterima čitao sam preporuke da je najbolje uzeti one sa aluminijumskim filterima jer se oni mogu oprati i nema potrebe da se kupuju novi (kao oni sa ugljenim filterima ili kako se već zvaše). Drugu preporuku sam dobio da tražim one sa dva motora jer su jelte jači i duže traju.
Našao sam ovaj aspirator koji je realno gledano jeftin a opet ima to što tražim.
Jel zna iko išta ovde o aspiratorima, aluminijumskim vs ugljenim filterima, ili možda čak o ovom modelu koji sam linkovao?
Priznaću da skoro ništa ne znam o aspiratorima.
U mom slučaju moraće da bude neki sa filterom jer direktno izbacivanje vazduha nije moguće.
Od tih aspiratora sa filterima čitao sam preporuke da je najbolje uzeti one sa aluminijumskim filterima jer se oni mogu oprati i nema potrebe da se kupuju novi (kao oni sa ugljenim filterima ili kako se već zvaše). Drugu preporuku sam dobio da tražim one sa dva motora jer su jelte jači i duže traju.
Našao sam ovaj aspirator koji je realno gledano jeftin a opet ima to što tražim.
Jel zna iko išta ovde o aspiratorima, aluminijumskim vs ugljenim filterima, ili možda čak o ovom modelu koji sam linkovao?