Šta je novo?

Preporucite slusalice...

Marko16

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2009
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Mi 9T
Pristup internetu
  1. ADSL
Dakle, hocu neke lepe, dobre sluske, a da ne budu skupe...:p Vazno mi je da su jake i da je zvuk sa dosta basa i kristalno cist. Slusace se rock i metal!:guitar::,,:

Svake bolje slusalice zasluzuju i zahtevaju bolji izvor od integrisane i vecine drugih zvucnih. HD201 su ok slusalice za ljude koji ne vole da im previse gruva bass, vec znaju da slusaju jos nesto pored bass-a. Za te pare, kvalitetnije slusalice od njih nema. Za malo vise para naravno ima dosta alternativa, takodje kvalitetnih.

Evo posto vec ima 2 teme sa istim pitanjem, da se uglavim i ja ovde :)
Isto trazim sluske do 1500kinti. Slusao bi se progressive, tehno, house..i tako to, sa dosta basa. Kacio bih ih na integrusu na asus p5e.
Nisam audiofil i bitno mi je da imaju jak bas, ali opet da koliko toliko imaju uravnotezene i visoke i srednje..ali nisam sitnicav po tom pitanju. Jak bas mi je najbitniji :D

Sta mislite o Genius hp-04 live, Acme hh03 ili canyon hs10?

Deco cuvajte ushi, ta tehno zika ce vas ogluveti :p.

Meni trebaju neke za mp3 plejer, al nekako mi seljacki da nosim goleme slusalicu oko glave u busu, valjda sam navikao na bubice.

Daklem, koje bubice do nekih 1500din bi preporucili :) ?
Slusa se :guitar: :,,:, nikakve tuc tuc melodije :d, dakle bass je poslednji po bitnosti.
Il je fora bas da kupim Sennheiser HD201.

Sta kazete na ove:
Slušalice Samsung Pleomax PEP760, Hi-Fi Noise Reducing Earphones (bubice) 1.289 din.
b1119845.jpg

Poslednja izmena:
Kakva je muzika bez basa? Zamisli thunderstruck bez jakog basa :p ;)
Salim se..svako valjda voli drugacije.

Nego, ne znam koja ima je cena kod nas, ali ja sam za 20$ pazario u US creatice Ep630, in ear sluske i mogu ti reci da izuvaju. Pre njih sam uglavnom koristio one sony ericsson hpm70, i creative su mnogo bolje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno