Šta je novo?

Preporucite mi pouzdan i kvalitetan high-end android tablet

fora je što kad kupiš ipad sa 16gb ti si osuđen na tih 16gb i to ti je, dalje taj tablet je malecni, druga je klasa. kod apple-a prođeš dobro samo ako kupiš nešto skuplje, te jeftinije varijante su mnogo ograničene. kad će sledeći ipad btw? ako dođe nešto kršteno sa quad a15 procom i 3gb rama možda se pomamim.

Aaaaa znaci to je jedina mana sto nema prosirivu memoriju, ? a ostalo u vezi procesora i ram memorije smo vec videli do sada da nije potrebno jer i sa tim hardverom ipad je bolji po performansama od ostalih

pa air je i mnogo skuplji. ja na telefonu imam 3 puta više memorije, malo je nelogično da na tabletu imam tako malo. jedino zbog čeka razmatram ipad je mogućnost da se konektuje na ad hoc mrežu kao što rekoh već. doduše stvarno ne znam da li mogu preko njegovog porta da povežem usb memoriju, tastaturu, miša, gamepad. to mi je isto bitno, valjda su to omogućili za sve ove godine.

Mislio sam na žičane varijante, ne BT, nisam lud da dam 100 evra na BT miš :D Dobro je da usb može da se zbudži, mada previše mi to cimanja. Na Apple uređajima uvek čovek mora da se iscima žestoko da bi mu sve radilo, dok na Androidu jednostavno radi, mnogo je lakši za korišćenje.

Ne moras dati 100 evra za BT misa, ovaj u video je rekao da ne mora da bude apple wireless tastatura i mis, vec moze bilo koji drugi. Nije to nikakvo cimanje, jedino nabavis taj adapter, a ostalo sve instaliras kao bilo sta i kraj price.Jedino da ti kazem , imao sam logitech blutut tastaturu za ipad i koristio sam je samo jednom kad sam je kupio, totalno je nepotrebna tastatura za tablet ( jedino ako pises roman pa ti tako moze olaksati) . Jedino je dobra ta opcija sa usb stickom kad vec nema prosirive memorije.

Poslednja izmena:
Imam već BT tastaturu za telefon i tablet, to nije problem, ali su svi BT miševi skupi, a jednostavno mi se ne kupuje jer već imam Logitech G700. Ma nije bitno, čekam sledeći iPad, baš me zanima šta će da donese.

Bas tako nije ni bitno, Vazno je da svako uziva u svom uredaju, bio on android ili iOS. Cekamo sledeci ipad kazu da bi mozda mogao biti i neki od 13incha sa pravim os x sistemom

To će biti mnogo moćno. Mnogo. Mobilni OS su ionako inferiorni u odnosu na desktop. Ja bih najviše voleo da imam surface, ali 2 soma evra za tablet? neka hvala.

Surface pro 2 u francuskoj od 128GB memorije i 4GB RAM za 879eur. od 256GB i 8GB RAM 1179eur

Npr, ja sam kupio svoj iPad Air 32GB Wifi za 320eur, bukvalno samo izvadjen iz kutije, isproban i to je to sa sve garancijom jos od godinu dana. Tako da moze se naci

Gde vi to ljudi "nalazite"? U prodavnici nekoj? Ili kradeno?
Ja sam moj kupio u prodavnici, i to jednoj od najvećih lanaca trgovine elektronskom opremom u toj zemlji (kupljen u inostranstvu naravno). Sad iPad koliko povoljno može da se nađe u prodavnici ne znam, ali na oglasu je sasvim moguće naći jeftinije kao i sve uostalom.

Kad odes u Saturn Minhen i vidis razliku svega i svacega na kraju stanes ispred Apple proizvoda i samo zines. Prvo zbog kvaliteta a drugo zbog cene :D ako ti novac nije problem onda ipad (iako nisam neki fan)

Vrh Dno