Google it? Od 4.x Androida ima gomila tutoriala kako da se odradi.
BTW, da bi se povezao na AdHoc, prvo treba da ima AdHoc mrezu. Da bi imao AdHoc mrezu, treba korisnik znati sta je AdHoc mreza -> sansa da ne ume da moduje OS tezi negativnoj nuli
@probo:
"android,ali recimo moja devojka koja je obican korisnik,ne zeli da zalazi u igranje sa hardverom,neki moding i razna poigravanja,uvek bira apple uredjaj...
"
@profee, Android je za one koji znaju sta zele.
Ma ne čačka mi se tablet pa da mu pokvarim da neće da se konektuje posle ni na infrastructure. A nije baš jeftina igračka.
iPad je ograničen na tih 128GB Android teblet može da ima i više tako da si se zezno.Sad jedno pitanje za sve koji kazu da je android jeftin: koliko bi kostao android tablet sa 128Gb memorije? ne racunam memorijske kartice. Ko zna mozda ga i nema sa tolikom memorijom:d
Covek je odlucio, nagovorio je prijatelja na pravu stvar. Coveku je verovatno svejedno koji je OS cim ga je uspeo nagovoriti.
@slavi, Nema - i sta ce mi?
Zasto ne memorijska umesto interne?
Da bi Apple ispao da ima nesto? Opet papaznanija
@probo, upravo si napisao da Android mora da se moduje, cim zeli da bude zasticena od ko zna cega.
A realnost je da i Android radi out of the box odlicno, bez modovanja. Modovanje je tu da bi nesto radilo bolje, ili da bi neke redje bitne sitnice (AdHoc mreza recimo) radile.
Tvojoj devojci bi Android mnogo bolje radio - jer bi imala tablet uredjaj koji sve radi besplatno, sto vredi, i novca za letovanje u Grckoj za dvoje preko![]()
Ajde razmisli nekoliko puta o ovome i objasni mi zasto ovo prvo znaci ovo drugo?covek je intelektualac pa sumnjam da ce imati ikakav problem sa iOS-om a ne verujem da ce se baviti bilo kakvim modovanjem/rutovanjem android tableta pa ce ovo biti jako bolja varijanta.
A sto bi instalirao ista da moze da koristi osnovne funkcije? Na Androidu je dovoljno kopirati pesmu, klip, file... sve moze direktno kroz MTP, koji je svugde podrzan, ili kroz USBMS.ne znam zasto tolika frka oko iTunes-a (mada na windowsu radi mnogo drugacije i gore), pa cak i da mu bude problem, uvek moze da instalira iTools.
Opet pominjes nebitne stvarivideo sam juce koliko kosta high-end android segment a ni po cemu ne opravdava cenu. ne smem ni da zamislim koliko bi kostao ovaj note pro od 128gb a cena bi mu se prepolovila za par meseci. posle onoga juce, mislim da je apple jako jeftin i pristupacan![]()
Ajde razmisli nekoliko puta o ovome i objasni mi zasto ovo prvo znaci ovo drugo?
To sto se nece baviti modovanjem, nije povezano sa time sta ce biti bolji izbor. Ili prelazimo na tezu da se Android MORA modovati, sto je nebuloza. iPad se mora modovati ozbiljno da bi kod nas radio kako treba. Znaci, ovo sto si rekao ne pije vodu uopste, sta vise, obratno ima smisla.
A sto bi instalirao ista da moze da koristi osnovne funkcije? Na Androidu je dovoljno kopirati pesmu, klip, file... sve moze direktno kroz MTP, koji je svugde podrzan, ili kroz USBMS.
iPad zahteva da se glupiras preko iTunesa za takve stvari.
Opet pominjes nebitne stvariNe moras uospte uzeti high-end (po ceni?) Android segment da bi on parirao iPadu. Mozes uzeti i neki low-end cak, a sigurno imas jeftinijih izbora.
128GB ako ti treba, tu su SD kartice, a mozes i vise imati na Androidu onda, za manje novca.
Sve u svemu, ako si trazio fenseraj poklon, nasao si ga. Ali ti si na tehnickom forumu pitao za predlog - znaci da si nesto omasio![]()
Nije sija nego vrat... "android moze da se moduje", "korisnik to ne zeli", "korisnik zeli APple". Po tebi Android onda mora da se moduje.
Ako ne mora, onda ovo sto si napisao nema sintaksickog smisla.
Ovo prvo ne povlaci ovo drugo. Barem ne na srpskom jeziku.ne,ne mora da se moduje i nisam to rekao uopste
korisnik koji ne zeli fleksibilniji os sa kojim moze da radi sta hoce ide na ios i ne razmislja ni o cemu
AppStore je legalan kod nas i radi Ootb? I radi sve bez bilo kakvog cimanja? Aha..Da li si ti uopste koristio i video iPad Air kad kazes da se mora modovati da bi se koristio kod nas?
Znaci mora neki poseban app? Ne moze kroz obican file manager direktno? Same s***Ne mora da se koristi iTunes da bi se prebacivali fajlovi na iPad, moze da se koristi ifles for ipad.
Ne mora biti bolji. Dovoljno je da je dovoljno dobar. Ja ne predlazem z2, to ste vi zamisliliHoces da kazes da su low end android tableti bolji od iPad Air?
he he, nema dovoljno dobar tablet da bude bolji od iPad-a
U pravu je @sale83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari