A ti koristis SBB? Na osnovu cega to tvrdis?Ne verujem da je veza kod PTT-a stabilna kao kod Telekoma. ja ima paket click 1,vec dve i po godine, prezadovoljan sam.
ne placam nista unapred kao kod drugih provajdera, dobio sam ruter za dz.sto ti smeta potpisivanje ugovora? ako nesto dobro radi, zasto menjati?
evo jos jedan test, inace download se krece 210-240
http://www.speedtest.net/result/528116756.png
![]()
Decko neznam ko te je to slagao ali gledajuci po ovim slikama ti imas Click2 kod Telekoma, jer nemoguce da je ovo Click1 jer ni brzina downloada neodgovara slikama a ni upload! Tako da bi bilo bolje da proveris jos jedamput svoja podesavanja pre nego sto pocens da se izjasnjavas sa recima a onda uz to jos dodajes slike sasvim drugog paketa!
Pa vidis meni smeta podpisivanje ugovora jer sta ako se za dva tri meseca nesto iskomplikuje na Telekomu i nisam vise zadovoljan njihovim uslugama? Sta onda moram da budem jos devet mesec kod njih da im placam za nesto cime nisam zadovoljan ili da raskinem ugovor pa da placam penale zbog krsenja ugovora! Decko da samo znas koliko stvari moze da se dogodi u jednoj godini nisi ni svestan, ma sta ugodini u dva meseca moze sve da se preokrene nagalvacke!
p.s. priest77 znas sta je tu moguce da je decko imao ranije taj paket ali kada je doslo povecanje da su mu prebacili na taj veci paket ali on idalje konta kao da ima Click1 a ustvari ima Click2!
Poslednja izmena: