Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

А бројеви који су већ као припејд, један сам пребацио пре месец дана?

Ne moze sa A1 pripejd na mts pripejd,kazu u poslovnici. Hteo sam na Sve cool i to realno,ne da bih iscimao popuste kod sadasnjeg A1. Preko call centra isto kao ne moze,tek neka peta koja se javila kaze moze,ali ne moze na cool tarifu nego samo i zauvek da budes na 15 dnevnoj moj pripejd tarifi zauvek.Imas pravo samo na dodatke da kupis uz tu tarrifu. Usput toliko dosadno i agresivno guraju da te prebace na postpejd da je to van pameti,stvaraju kontra efekat. Eto,to na sajtu ne pise,pa ako nekog interesuje. Mene vise videti nece pa da mi oni plate.
Kolko ja razumem, pripejd je jedan, a imaju dve početne tarife, Moj pripejd koji traje 15 i Sve Cool koja traje 30 dana. Ne mogu da se obnavljaju, nego se kad isteknu troši kredit direktno ili se kupuju dodaci. Nebitno je sa kojom tarifom ste počeli, isti su cenovnik i dodaci. Ako se i dalje dobija besplatno ta početna tarifa pri penosu broja, logično je da bude ta jeftinija (Moj pripejd). Imate opis obe na sajtu.

Isto bi trebalo da važi i za Yettel pripejd, samo što tamo može da se ta početna tarifa obnavlja više puta kao dodatak, do kraja te promocije.

@SasaTeo da ti rastumačim tu zabludu: SveCool je zapravo pripejd paket za nove sim kartice sa tim bonusom dobrodošlice u trajanju od 30 dana. U suštini sada postoji samo jedna i jedina tarifa, a to je Moj Pripejd i tako je već nešto manje od 20 godina (postojale su Tipi, Toki i Laki tarife, ali je sve ukinuto i objedinjeno). Za prenos broja se dodeljuje osnovni bonus dobrodošlice (mts i Globaltel na 15 dana, Yettel na 7 dana i sa izuzetkom za A1 Mega plan na 6 meseci, inače pre te promocije godinu dana ili 6 meseci bilo je mesec dana kao i kad se kupi nova kartica pa ti sad izvuci prost zaključak).

Poslednja izmena:
Hvala nocniduh i uji. Mogli su i da napišu 1 rečenicu tipa važi samo za nove korisnike-ne za prenos broja, iinace imaju more nekorisnih podataka na svom sajtu Zakljucak je da praktično nemaju pripejd ni yettel ni mts

Ne kontam kako sad nemaju na prenos prepaida plan 100 i 200 u tarifnim dodacima? Sta je ukinuo to mts? Pre 3 meseca najnormalnije si imao planove uz sve kul tarifu...

Hvala nocniduh i uji. Mogli su i da napišu 1 rečenicu tipa važi samo za nove korisnike-ne za prenos broja, iinace imaju more nekorisnih podataka na svom sajtu Zakljucak je da praktično nemaju pripejd ni yettel ni mts
imaju, mts ima plan 100 i plan 200, dok yettel malo teze da se kaze da ima nesto tako posto vecinski ima na 7 dana pakete neke, tkd a1 za sad ima najbolje osmisljen prepaid

• Like
Reagovanja: uji
Meni je pre par dana istekao promotivni period od 16 meseci besplatnog Mega plana.
Vratio sam se na Yettel prepaid gde nedeljno za 135 RSD preko aplikacije dobijam 180 minuta i ostalog saobraćaja.
Prelaskom na Yettel uši su mi se odmorile i sad sagovornika čujem kao da je pored mene.
Za svih 16 meseci, koliko sam koristio A1, loše sam čuo sagovornike, a i internet je znao ponekad da koči.
Iako imam rezervne Globaltel kartice, koje bih mogao da prebacim u A1, ne bih to učinio pa da mi daju ne znam koliko besplatnih planova.
I ja mislim da je yettel zakon, da li te nedeljne ponude izlaze redovno i koliko npr interneta nude nedeljno za tih 135 dinara?

Hoću broj iz globaltela da prebacim u a1, vidim da ima opcija mega plana 6 meseci besplatno, potrebno je samo dopunjavati kredit na 2,3 meseca. Da li se taj prvi plan plaća 1000din ili ne, da li je neko prebacivao broj?

Ne plaća se, automatski se aktivira. Kao što si i napisao, potrebno je samo dopunjavati kredit na 3 meseca kako bi produžio važenje kartice i sprečio deaktiviranje Mega plana.

@salevs po prenosu od tog datuma dobijaš 6 meseci besplatnog Mega plana. Inicijalni kredit od 0 dinara važi 3 meseca, posle 3 meseca dopuniš 200 i po isteku Mega plana još toliko, ostane ti 400 za Dobar plan i posle ideš gde ti je volja. Ako bude važila postpaid ponuda za ostanak zbog zahteva za prenos (stiže sms posle 2-3 minuta od podneska), trenutno se nudi 6m za 1 dinar i 50% 18m.

Hvala ti na brzom i preciznom odgovoru. Još klinac da potroši 6gb i prenosim mu broj.

• Like
Reagovanja: uji
Видећемо да ли су продужили акцију, било је до 31.3.

@salevs po prenosu od tog datuma dobijaš 6 meseci besplatnog Mega plana. Inicijalni kredit od 0 dinara važi 3 meseca, posle 3 meseca dopuniš 200 i po isteku Mega plana još toliko, ostane ti 400 za Dobar plan i posle ideš gde ti je volja. Ako bude važila postpaid ponuda za ostanak zbog zahteva za prenos (stiže sms posle 2-3 minuta od podneska), trenutno se nudi 6m za 1 dinar i 50% 18m.
Dal je potrebno uplatiti odmah bar 200 din da bi se Mega plan obnavljao, dal je on tipa 1 dinar ili bas 0 din pa prva 3 meseca nije potrebno nista uplatiti?

Poštovanje. Danas me je nazvao agent iz A1 na A1 prepaid broj i rekao da će od prvog svi operateri uvesti za prepaid obaveznu dopunu od 550 dinara u suprotnom se gasi broj i pita me šta ćemo da radimo. Odgovorim da ću ugasiti broj. Nazovem njihov korisnički servis i oni nemaju pojma o tome, niti su za to čuli. Izgleda da me je agent pošto poto hteo prebaciti na post paid. Ne mogu da verujem čime se sve služe.

Agenti A1 obično imaju brojeve tipa 060 000 xxxx. Je l' te zvao s takvog broja?

Ako poziv nije bio upućen sa 0601238 već nekog iz punog sedmocifrenog spektra, to je BNT doo koji radi za njih u svrsi call centra za posebne ponude i najverovatnije je neki operater od njihovih.

Izvinjavam se ne od prvog već od 15 ovog meseca minimalna dopuna će biti 550 dinara kod svih operatera za prepaid. Upravo nazvao ovaj broj. Oni kažu da tu informaciju imaju od pre 15 dana. Ja sam rekao da sam zvao kol centre A1 i Globaltel i da oni nemaju takvu informaciju. Sad je agent rekao da će proveriti sa A1

… skoro su i mog oca nazvali, sa pričom da će ‘poskupeti’ prepaid… ponudili su mu senior tarifu za oko 500dinara…

Nazad
Vrh Dno