Kolko ja razumem, pripejd je jedan, a imaju dve početne tarife, Moj pripejd koji traje 15 i Sve Cool koja traje 30 dana. Ne mogu da se obnavljaju, nego se kad isteknu troši kredit direktno ili se kupuju dodaci. Nebitno je sa kojom tarifom ste počeli, isti su cenovnik i dodaci. Ako se i dalje dobija besplatno ta početna tarifa pri penosu broja, logično je da bude ta jeftinija (Moj pripejd). Imate opis obe na sajtu.Ne moze sa A1 pripejd na mts pripejd,kazu u poslovnici. Hteo sam na Sve cool i to realno,ne da bih iscimao popuste kod sadasnjeg A1. Preko call centra isto kao ne moze,tek neka peta koja se javila kaze moze,ali ne moze na cool tarifu nego samo i zauvek da budes na 15 dnevnoj moj pripejd tarifi zauvek.Imas pravo samo na dodatke da kupis uz tu tarrifu. Usput toliko dosadno i agresivno guraju da te prebace na postpejd da je to van pameti,stvaraju kontra efekat. Eto,to na sajtu ne pise,pa ako nekog interesuje. Mene vise videti nece pa da mi oni plate.
imaju, mts ima plan 100 i plan 200, dok yettel malo teze da se kaze da ima nesto tako posto vecinski ima na 7 dana pakete neke, tkd a1 za sad ima najbolje osmisljen prepaidHvala nocniduh i uji. Mogli su i da napišu 1 rečenicu tipa važi samo za nove korisnike-ne za prenos broja, iinace imaju more nekorisnih podataka na svom sajtu Zakljucak je da praktično nemaju pripejd ni yettel ni mts
I ja mislim da je yettel zakon, da li te nedeljne ponude izlaze redovno i koliko npr interneta nude nedeljno za tih 135 dinara?Meni je pre par dana istekao promotivni period od 16 meseci besplatnog Mega plana.
Vratio sam se na Yettel prepaid gde nedeljno za 135 RSD preko aplikacije dobijam 180 minuta i ostalog saobraćaja.
Prelaskom na Yettel uši su mi se odmorile i sad sagovornika čujem kao da je pored mene.
Za svih 16 meseci, koliko sam koristio A1, loše sam čuo sagovornike, a i internet je znao ponekad da koči.
Iako imam rezervne Globaltel kartice, koje bih mogao da prebacim u A1, ne bih to učinio pa da mi daju ne znam koliko besplatnih planova.
Mts će da izgubi 2:0 u setovima kao Đoković kada je drao Nadala na šljaci. Ja bih produžio do kraja godine promociju.Produzili akciju besplatan 6x Mega plan do 03.05.2026. Jos traje borba sa Mts-om. 😀
Dal je potrebno uplatiti odmah bar 200 din da bi se Mega plan obnavljao, dal je on tipa 1 dinar ili bas 0 din pa prva 3 meseca nije potrebno nista uplatiti?@salevs po prenosu od tog datuma dobijaš 6 meseci besplatnog Mega plana. Inicijalni kredit od 0 dinara važi 3 meseca, posle 3 meseca dopuniš 200 i po isteku Mega plana još toliko, ostane ti 400 za Dobar plan i posle ideš gde ti je volja. Ako bude važila postpaid ponuda za ostanak zbog zahteva za prenos (stiže sms posle 2-3 minuta od podneska), trenutno se nudi 6m za 1 dinar i 50% 18m.
Nije potrebno ništa uplatiti prva tri meaecaDal je potrebno uplatiti odmah bar 200 din da bi se Mega plan obnavljao, dal je on tipa 1 dinar ili bas 0 din pa prva 3 meseca nije potrebno nista uplatiti?
Da li šalju upozorenje da treba da se uplati dopuna?Nije potrebno ništa uplatiti prva tri meaeca
Šalju prvi put mesec dana ranije i pet dana pre isteka važenja kredita drugi put. Posle toga, ne.Da li šalju upozorenje da treba da se uplati dopuna?
+381614102162Ako poziv nije bio upućen sa 0601238 već nekog iz punog sedmocifrenog spektra, to je BNT doo koji radi za njih u svrsi call centra za posebne ponude i najverovatnije je neki operater od njihovih.
To je. Preko njih sam od kraja 2022. do 2024. imao Intarifu za 500 dinara. Sada je situacija drugačija i direktno A1 nudi 6m 1rsd i 18m 50% za prenos u drugu mrežu.+381614102162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari