Jel bi ovo moglo da se dobije prenosom iz A1? Mislim registrujem broj pri orenosu samo da li to oni tako računaju 😀
Jel bi ovo moglo da se dobije prenosom iz A1? Mislim registrujem broj pri orenosu samo da li to oni tako računaju 😀
Ovo važi samo za korisnike MTSa, koji su već u mreži, ali su nereg. Nakon same registracije broja, ovaj dodatak se dobija.Jel bi ovo moglo da se dobije prenosom iz A1? Mislim registrujem broj pri orenosu samo da li to oni tako računaju 😀
da, mnogi imaju iskustva sa eSIM karticom.Da li neko ima iskustva sa E sim karticom ?
Jeste jel prvo slot za SIM je jako mali a ja ne zgrapan.😂da, mnogi imaju iskustva sa eSIM karticom.
ako ti telefon podrzava eSIM, mozes zatraziti u poslovnici QR kod, ali zar je skidanje maske i vadjenje SIM kartice toliki problem?
Po prebacivanju broja samo u poslovnici zatražiš eSIM i pri konektovanju na wifi mrežu skeniraj QR kod koji će ti datiDa li neko ima iskustva sa E sim karticom ?
Naime , noćas mi prenose broj iz MTS u A1 i u Xiaomi 13 imam A1 postojeću i MTS koja će sutra prestati da radi ?
Kako ne bi stari sim ( a to će biti deaktiviran MTS broj ) , izbacivao iz uređaja i pomerao masku i slot za sim . Da li je moguće samo sim 2 slot deaktivirati i u poslovnici ako mi daju QR kod da aktiviram A1 broj ?
Znači ova kartica može ostati u uređaju !?Po prebacivanju broja samo u poslovnici zatražiš eSIM i pri konektovanju na wifi mrežu skeniraj QR kod koji će ti dati
Da, ali nije u funkcijiZnači ova kartica može ostati u uređaju !?
Pa nema veze .Da, ali nije u funkciji
A jel ti daju taj QR kod da poneseš ili oni instaliraju karticu E sim u poslovnici ?Da, ali nije u funkciji
Ja ne znam kako im se isplati, primer, mts slično naplaćuje preko 1000 din, pa im i to bilo malo.Ne znam samo da li im je kampanja sa Mega planom dobro krenula pa su resili da je nastave ili smatraju da je mali broj korisnika presao u A1 pa su je zato produzili.
Mene su svojim rokom do Nove godine fakticki pozurivali da sto pre odradim prenose.
Pa jel može da se kod koristi više puta ili ne ?Daju ti, posle ti instaliras kad želiš. Imao sam danas neprijatnost kad sam hteo da eSIM prebacim na novi telefon. Inaktivirao i obrisao sa starog tel i da učitam QR kod na novom tel ispostavi se da kod nije više važeći. U A1 poslovnici mi dali novi kod i rekli da kad god budem menjao tel moram doći po nov kod, besmisleno 😂
Mogu ili ne mogu ?Mogu qr kod da posalju na email ili na korisnickom portalu... ali..
Najjaci utisak je da su ispalili svoje korisnike, oni nemaju besplatan Mega plan. Mozda im je prioritet da budu mreza u kojoj se prelazi najvise, samo ne znam da li im je to isplativo.Ja ne znam kako im se isplati, primer, mts slično naplaćuje preko 1000 din, pa im i to bilo malo.
SIM ostaje registrovan na tebe do isteka kartice ili do promene vlasnika. Ne postoji procedura da odjavis SIM.
Ja sam imao dva takva slucaja kada sam registrovane brojeve hteo da ugasim, tj. da deaktiviram.Zanima me koja je procedura ako hocu da koristim neku promociju, registrujem sim, istekne promocija i vise ne zelim taj sim da koristim. Koja je procedura odjave sima i nakon kog vremena od registracije sima je moguce odjaviti isti?
Koliko se dugo takav sim vodi na ime nakon odjave?
Ovo je specifičan slučaj za mtsDa li je moguće deaktivirati na Pri Paid broju da prilikom pozivanja izađe poruka :
" Prosleđivanje poziva je aktivno " !?
Napominjem da su ukinuta sva preusmerenja .
Isto tako pozivanjem Call Centra nemaju informaciju kako da isti problem rešim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari