mandrak007
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.06.2007
- Poena
- 345
Da, pred istek 3. meseca sa 200 dinara. Stanje na kartici do te prve dopune je 0 dinara.Znaci samo dopuna kredita i to je to ?
Da, pred istek 3. meseca sa 200 dinara. Stanje na kartici do te prve dopune je 0 dinara.Znaci samo dopuna kredita i to je to ?
Isto, ali nisam hteo da kockam. Verovatno su mts poskupljenja uticala na produžetak, al opet s druge strane, tu je data ponuda za 50% na postpaid. Kako bilo, kad je džabe i sirće je slatko.Ne znam samo da li im je kampanja sa Mega planom dobro krenula pa su resili da je nastave ili smatraju da je mali broj korisnika presao u A1 pa su je zato produzili.
Mene su svojim rokom do Nove godine fakticki pozurivali da sto pre odradim prenose.
Ja sam ranije prebacio familiju u Globaltel, pa nam je svima bilo besplatno telefoniranje u mreži. Sada se nećkam da još jedan Globaltel broj krajem januara prenesem u A1. Ukoliko produže i za februar, sačekaću ipak taj datum. Što duže, to bolje. Ako bih podneo zahtev poslednjeg radnog dana u mesecu (31.1. /28.2. pre 14h ako produže), ostvario bih pravo na Mega plan?Ne znam samo da li im je kampanja sa Mega planom dobro krenula pa su resili da je nastave ili smatraju da je mali broj korisnika presao u A1 pa su je zato produzili.
Mene su svojim rokom do Nove godine fakticki pozurivali da sto pre odradim prenose.
Naravno do 31.12 , do koliko rade taj dan poslovnice bitno da stoji zahtev na taj datum.Ja sam ranije prebacio familiju u Globaltel, pa nam je svima bilo besplatno telefoniranje u mreži. Sada se nećkam da još jedan Globaltel broj krajem januara prenesem u A1. Ukoliko produže i za februar, sačekaću ipak taj datum. Što duže, to bolje. Ako bih podneo zahtev poslednjeg radnog dana u mesecu (31.1. /28.2. pre 14h ako produže), ostvario bih pravo na Mega plan?
Pricao si kako u poslovnicama Mts-a ko dodje iz A1 dobija 50% na bilo koju tarifu. Ima to uticaja a iz A1 ozbiljno racunaju i planiraju. Oni su bas dosta poskupeli Neo Neo i sad im je lakse kalkulisati. Neo neo se u avgistu mogao uzeti za 1250 a sad je 2000. A Soko lite je sa nekih 1350 otisaa sad samo na 1394 za dve godine.Isto, ali nisam hteo da kockam. Verovatno su mts poskupljenja uticala na produžetak, al opet s druge strane, tu je data ponuda za 50% na postpaid. Kako bilo, kad je džabe i sirće je slatko.
Po pravilniku o prenosu, svi zahtevi predati posle 18h se računaju za naredni dan.Naravno do 31.12 , do koliko rade taj dan poslovnice bitno da stoji zahtev na taj datum.
Neke poslovnice rade do 20 sati neke do 22 sata (trzni centri) , mozes u 21 da odes i podneses zahtev. Kad ce se realizovati nije bitno.
Svaka ponuda ima svoje krajnje odredište. Meni Mega plan završava pos'o. Neko kaže, malo mi je to interneta, uzimam 200GB za prenos u Globaltel. Treći će se radije odlučiti za postpaid i plaćati pretplatu za više saobraćaja, itd.Pricao si kako u poslovnicama Mts-a ko dodje iz A1 dobija 50% na bilo koju tarifu. Ima to uticaja a iz A1 ozbiljno racunaju i planiraju. Oni su bas dosta poskupeli Neo Neo i sad im je lakse kalkulisati. Neo neo se u avgistu mogao uzeti za 1250 a sad je 2000. A Soko lite je sa nekih 1350 otisaa sad samo na 1394 za dve godine.
Plus se prica da od 3 januara A1 krece sa optikom i ponudom paketa. Bice svakako vruc januar i pocetak godine. 😀
Proveri datum važenja kredita i datum važenja kartice pa po tome vidi jel od ranije aktivirana tj dal treba da se ubaci 200 din ako je kredit istekao pošto onda će po uplati tih 200 din prenos biti mogućNašao sam neku staru mts prepaid karticu što dobih uz postpaid paket nekada davno, piše na kartici da je aktivacija moguća do 31.12.2019.
Ubacio sam je u telefon, kartica ima signal 👀 razmišljam da je prebacim u A1 za Mega plan, da li je to već moguće, ili treba da čekam 60/90 dana?
Ovdea gde ste videli info da je produzeno do kraj januara?
Kartica važi do 28.12.2025., a kredit je 0.00 din, što izgleda znači da je kartica po prvi put aktivirana danas kad sam je ubacio u telefon ☹️ dakle ništa od prenosa broja u ovom slučaju...Proveri datum važenja kredita i datum važenja kartice pa po tome vidi jel od ranije aktivirana tj dal treba da se ubaci 200 din ako je kredit istekao pošto onda će po uplati tih 200 din prenos biti moguć
Pozdrav
DaKartica važi do 28.12.2025., a kredit je 0.00 din, što izgleda znači da je kartica po prvi put aktivirana danas kad sam je ubacio u telefon ☹️ dakle ništa od prenosa broja u ovom slučaju...
Mislio sam na nekom sajtu.
Mogu, takođe rade RCS poruke (a verovatno i VoLTE kad budes zatrazio da ukljuce)Mogu li se Globaltel brojevi (0677) prebaciti u A1 mrezu?
Soko lite je otišao na 3749 uz e-račun. 50% iznosi 1874,50 uz e-račun, tako stoji na mts sajtu.Pricao si kako u poslovnicama Mts-a ko dodje iz A1 dobija 50% na bilo koju tarifu. Ima to uticaja a iz A1 ozbiljno racunaju i planiraju. Oni su bas dosta poskupeli Neo Neo i sad im je lakse kalkulisati. Neo neo se u avgistu mogao uzeti za 1250 a sad je 2000. A Soko lite je sa nekih 1350 otisaa sad samo na 1394 za dve godine.
Plus se prica da od 3 januara A1 krece sa optikom i ponudom paketa. Bice svakako vruc januar i pocetak godine. 😀
Ja imam problem sa VoLTE, kada pozovem nekoga nakon 5 sekundi se poziv spusti na 3G...Da li ima neko problema Yettel pripejd internetom na voice karticama?
Do pre dva dana bez problema sam mogao gledati emisije na sarajevskoj Federalnoj televiziji. One su vrlo zahtevne i jedna povuce i po 3 GB.
Sada secka, nece da mi se ucitava, toliko je usporilo da to nije normalno.
Da li zbog Nove godine skracuju koriscenje gigabajta?
Ili mi trebaju neka nova podesavanja.
Istekla dopuna? Onda ne radi VoLTE.Ja imam problem sa VoLTE, kada pozovem nekoga nakon 5 sekundi se poziv spusti na 3G...
Bili su neograničeni pozivi u mreži čak i kad se aktivira samo internet paket, verujem da to nisu menjali
Dopunu uplaćujem svake druge nedelje...Istekla dopuna? Onda ne radi VoLTE.
Globaltel ima VoLTE?Istekla dopuna? Onda ne radi VoLTE.
Nema trenutno. I pitanje je kada će ga pustiti pošto je to VMO ( virtuelni mobilni operator ).Globaltel ima VoLTE?
Nema. Pitanje se odnosilo na Yettel (ovo je generalna diskusija za Prepaid, ali i ja često pomešam sa Globaltel temom).Globaltel ima VoLTE?
Skoro, ali nisu podstanari na mts-u pa samim tim je Globaltelu matična mreža. U tom smislu, moraju da srede te neke tehničke stvari ili ga pripoje mts-u (i kod njih je haos, tim pre što su pripejd i postpejd kartice posebne, ali ako se uzme u obzir da se prelazi s konja na magarca sa Supernova na mts sistem izdavanja računa i knjiženja, pre će se Globaltel kao poseban operator ukinuti).pošto je to VMO ( virtuelni mobilni operator ).
Zvao sam danas Yettel korisnicki i pozalio se na ovaj problem. Operater me je pitao za adresu i rekao da su radovi na baznoj stanici od 27.12. i da ne zna kada ce biti zavrseno.Ja imam problem sa VoLTE, kada pozovem nekoga nakon 5 sekundi se poziv spusti na 3G...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari