Razliku između pune cene i cene pod ugovornom obavezom za ta 4 meseca.Supruga je pre 4 meseca u mts produzila ugovor "kontrola troškova" na godinu dana. Ako bi sad htela da pređe u npr A1, i to ovaj besplatni mega plan, da li je to izvodljivo i šta bi sve morala da plati mts-u?
Mora da trazi otkup UO, a platice razliku od cene bez UO u tom momentu (posto je sad veca cena na sajtu, imas u ugovoru tu punu cemu) do cene koju je placala 4 meseca. Mozes da napises mail i oni ce poslati koliko treba . I onda je slobodna.Supruga je pre 4 meseca u mts produzila ugovor "kontrola troškova" na godinu dana. Ako bi sad htela da pređe u npr A1, i to ovaj besplatni mega plan, da li je to izvodljivo i šta bi sve morala da plati mts-u?
Ali pre toga da proveri da li je poskupela i kontrola troškova. Ako jeste dovoljno je samo da traži raskid ugovorne obaveze zbog promene cene, ne treba plaćati ništa.Mora da trazi otkup UO, a platice razliku od cene bez UO u tom momentu (posto je sad veca cena na sajtu, imas u ugovoru tu punu cemu) do cene koju je placala 4 meseca. Mozes da napises mail i oni ce poslati koliko treba . I onda je slobodna.
Jeste poskupela (sve tarife za sve korisnike) oni mu kazu ostaje ista cena i onda mora da placa ako zeli u A1. Ako mu kazu nema iste cene dace mu raskid UO bez penala.Ali pre toga da proveri da li je poskupela i kontrola troškova. Ako jeste dovoljno je samo da traži raskid ugovorne obaveze zbog promene cene, ne treba plaćati ništa.
Ovo im je već drugi put da poskupljuju u godinu dana, i dalje im je na sajtu cenovnik od marta kada su prošli put poskupeli. Inače video sam da to stupa na snagu 3. januara.Месечни планови у МТС поскупљују, План 100 на 500 а План 200 на 800 динара.
Plan 100 i 200 su poskupeli prošle godine posle promena cena A1 planova 200 i 400 na 400 i 600. Ovog puta malo više kaskaju u odnosu na njih koji su promenili planove 1. aprila, ali i dalje konkurentniji. Eventualno je A1 u prednosti sa Top planom, mada je promocija za besplatan Mega plan tokom godinu dana zbog prenosa ponuda koja se ne odbija.Ovo im je već drugi put da poskupljuju u godinu dana, i dalje im je na sajtu cenovnik od marta kada su prošli put poskupeli. Inače video sam da to stupa na snagu 3. januara.
Ali u A1 se razgovori u mreži ne odbijaju od minuta iz plana kao u mts-u, što je velika prednost za A1.Plan 100 i 200 su poskupeli prošle godine posle promena cena A1 planova 200 i 400 na 400 i 600. Ovog puta malo više kaskaju u odnosu na njih koji su promenili planove 1. aprila, ali i dalje konkurentniji. Eventualno je A1 u prednosti sa Top planom, mada je promocija za besplatan Mega plan tokom godinu dana zbog prenosa ponuda koja se ne odbija.
Prevideo sam to, ali većina na mts-u smatraju da im je retko ko u A1 i onda im je svejedno. Mada bi se značajno promenila situacija kada bi uveli prioritetne neograničene razgovore u mreži.Ali u A1 se razgovori u mreži ne odbijaju od minuta iz plana kao u mts-u, što je velika prednost za A1.
I ja dobio takav sms ali nigde nema u app da se vidi. Treba se zalimo haha 😄Novogodisnji praznici uvek donesu vise!
Aktivacijom Mega plana, mozes da dupliras svoje gigabajte kupovinom Mega dodatka po specijalnoj ceni od 90 dinara, i to do kraja februara 2025. godine.
Uzivaj u omiljenom sadrzaju i praznicima.
Tvoj A1
Hehe ne vidim u app al ne bi me ni cudilo da ne moze za nas sa free ulaznicama.
Imam i ja to , ali za 90 dinara nema , samo 10gb za 400 din.Kod mene u aplikaciji ima.
Kontaktirao sam kor.servis. Kazu da bez obzira sto pise 400, ukoliko aktiviras bice skinuto 90 din. Ne znam bas koliko im je za verovati.
Aktivacija sadrZaja trenutno nije moguCa. Tvoj A1
Zato mi kada menjamo operatera menjamo svi porodično.Prevideo sam to, ali većina na mts-u smatraju da im je retko ko u A1 i onda im je svejedno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari