Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Supruga je pre 4 meseca u mts produzila ugovor "kontrola troškova" na godinu dana. Ako bi sad htela da pređe u npr A1, i to ovaj besplatni mega plan, da li je to izvodljivo i šta bi sve morala da plati mts-u?

Supruga je pre 4 meseca u mts produzila ugovor "kontrola troškova" na godinu dana. Ako bi sad htela da pređe u npr A1, i to ovaj besplatni mega plan, da li je to izvodljivo i šta bi sve morala da plati mts-u?
Razliku između pune cene i cene pod ugovornom obavezom za ta 4 meseca.

Mora da trazi otkup UO, a platice razliku od cene bez UO u tom momentu (posto je sad veca cena na sajtu, imas u ugovoru tu punu cemu) do cene koju je placala 4 meseca. Mozes da napises mail i oni ce poslati koliko treba . I onda je slobodna.
Zaboravio, trazim otkup UO broja xxxxx zakljucno sa danom 5.12.2024. I ako platis do 5.12 to je to.
Samo dan pomeranja pomera i cifru otkupa. Ono resis tek 6.12 da platis, malo je to strogo u dan. Ali tako ide, imao peripetiju i dok se objasnim zasto ta cena, ide novi datum i nova cena. Meni se smanjivala cena jer se priblizavao kraj UO. Ali na kraj odustao kad mi iz ministarstva objasnili da placam razliku bez UO do cifre koju placao.

Poslednja izmena:
Mora da trazi otkup UO, a platice razliku od cene bez UO u tom momentu (posto je sad veca cena na sajtu, imas u ugovoru tu punu cemu) do cene koju je placala 4 meseca. Mozes da napises mail i oni ce poslati koliko treba . I onda je slobodna.
Ali pre toga da proveri da li je poskupela i kontrola troškova. Ako jeste dovoljno je samo da traži raskid ugovorne obaveze zbog promene cene, ne treba plaćati ništa.

Ali pre toga da proveri da li je poskupela i kontrola troškova. Ako jeste dovoljno je samo da traži raskid ugovorne obaveze zbog promene cene, ne treba plaćati ništa.
Jeste poskupela (sve tarife za sve korisnike) oni mu kazu ostaje ista cena i onda mora da placa ako zeli u A1. Ako mu kazu nema iste cene dace mu raskid UO bez penala.

Da, u tom slučaju će morati na tu varijantu, ali možda i ne ponude nastavak po istoj ceni. Bez obzira treba probati, pa šta bude.
Takođe, ako su promenili bilo koju stavku u tarifi (osim cene), to može biti dovoljan razlog za raskid.

U yettelu mi rekose da moram da idem u poslovnicu da potpisem zahtev za raskid ugovora (toliko o zelenoj mrezi i ustedi papira).
Da li to utice na mogucnost zahteva u A1 za prenos broja na mega plan?

Ako iz Yettela prenosiš broj u A1 na prepaid, ideš u A1 i podnosiš zahtev za prenos broja. Nema potrebe da ides u Yettel.

Malo pre obidjoh Yettel stranicu za prepaid i cini mi se da su ukinuli onaj Yettel prepaid od 500 dinara. Koliko vidim, u ponudi je samo Yettel prepaid plus od 700 dinara i neki ostali visitor dodaci. Zvanican cenovnik za prepaid jos nisu menjali.

@Bonafides

Navedi nam jedan dobar razlog za izbor Yettel pripejda…
Imaju uzasnu ponudu ogranicenu na 7 dana bez automatske reaktivacije :(

Ima i dalje 500rsd, ali kao sto kolega rece, traje samo 7 dana. Mada je i 15 dana smesno jer se na kraju dobije paket od 1400rsd mesecno sa kojim moras da se maltretiras 2x mesecno pa jos i uplate kredita.

Malo pre dobih ovo obaveštenje.

Prilozi

• Screenshot_20241203_104001_Moj A1.jpg
    Screenshot_20241203_104001_Moj A1.jpg
    58.4 KB · Pregleda: 152
Месечни планови у МТС поскупљују, План 100 на 500 а План 200 на 800 динара.
Ovo im je već drugi put da poskupljuju u godinu dana, i dalje im je na sajtu cenovnik od marta kada su prošli put poskupeli. Inače video sam da to stupa na snagu 3. januara.

Ovo im je već drugi put da poskupljuju u godinu dana, i dalje im je na sajtu cenovnik od marta kada su prošli put poskupeli. Inače video sam da to stupa na snagu 3. januara.
Plan 100 i 200 su poskupeli prošle godine posle promena cena A1 planova 200 i 400 na 400 i 600. Ovog puta malo više kaskaju u odnosu na njih koji su promenili planove 1. aprila, ali i dalje konkurentniji. Eventualno je A1 u prednosti sa Top planom, mada je promocija za besplatan Mega plan tokom godinu dana zbog prenosa ponuda koja se ne odbija.

Novogodisnji praznici uvek donesu vise!

Aktivacijom Mega plana, mozes da dupliras svoje gigabajte kupovinom Mega dodatka po specijalnoj ceni od 90 dinara, i to do kraja februara 2025. godine.

Uzivaj u omiljenom sadrzaju i praznicima.

Tvoj A1

Hehe ne vidim u app al ne bi me ni cudilo da ne moze za nas sa free ulaznicama.

Plan 100 i 200 su poskupeli prošle godine posle promena cena A1 planova 200 i 400 na 400 i 600. Ovog puta malo više kaskaju u odnosu na njih koji su promenili planove 1. aprila, ali i dalje konkurentniji. Eventualno je A1 u prednosti sa Top planom, mada je promocija za besplatan Mega plan tokom godinu dana zbog prenosa ponuda koja se ne odbija.
Ali u A1 se razgovori u mreži ne odbijaju od minuta iz plana kao u mts-u, što je velika prednost za A1.

Ali u A1 se razgovori u mreži ne odbijaju od minuta iz plana kao u mts-u, što je velika prednost za A1.
Prevideo sam to, ali većina na mts-u smatraju da im je retko ko u A1 i onda im je svejedno. Mada bi se značajno promenila situacija kada bi uveli prioritetne neograničene razgovore u mreži.

Novogodisnji praznici uvek donesu vise!

Aktivacijom Mega plana, mozes da dupliras svoje gigabajte kupovinom Mega dodatka po specijalnoj ceni od 90 dinara, i to do kraja februara 2025. godine.

Uzivaj u omiljenom sadrzaju i praznicima.

Tvoj A1

Hehe ne vidim u app al ne bi me ni cudilo da ne moze za nas sa free ulaznicama.
I ja dobio takav sms ali nigde nema u app da se vidi. Treba se zalimo haha 😄

Kod mene u aplikaciji ima.

Prilozi

• IMG_20241203_214824.jpg
    IMG_20241203_214824.jpg
    93.7 KB · Pregleda: 71
Ima u aplikaciji, ali kad se klikne:

mojA1.png

Kontaktirao sam kor.servis. Kazu da bez obzira sto pise 400, ukoliko aktiviras bice skinuto 90 din. Ne znam bas koliko im je za verovati.

Ja sam u startu sve x2, preneo 2 prepaid broja :)

Nazad
Vrh Dno