Ja nisam hvalio Yettel prepaid, samo sam hteo da obavestim clanove ovog foruma o novini na koju sam slucajno naisao.@Bonafides
Navedi nam jedan dobar razlog za izbor Yettel pripejda…
Imaju uzasnu ponudu ogranicenu na 7 dana bez automatske reaktivacije
Ja malopre ubacio drugi broj , oba broja su pripejed i oba preneta iz Mts-a.Kako dodati pripejd broj na postojeći nalog? Probao u a1 aplikaciji i ne može. Reče agent da probam na sajtu, ali ne vidim gde. Ne može preko registracije pripejd broja, jer je već registrovan.
Inače broj za koji sam dobio CC karticu je prebačen, dok onaj sa MNP nije, ne znaju iz kog razloga ga mts drži, iako su me zvali sa ponudom koju sam odbio.
Preko aplikacije isao na dodaj nalog i odabrao prijavi se brojem stigao pin i zavrseno.Preko mobilne aplikacije? Koji si kucao format broja?
Mene su na mom od ranije prenetom broju zvali iz BNT isto za Start tarifu pa mi je prekipelo i tražio sam od call centra A1 da me više ne zovu. Jedino su bili od koristi za pokojnu Intarifu od 500 dinara, taj ugovor sam ispunio i raskinuo. Kao zamena mi je nuđen Neo Surf za 800, koji bi nedugo zatim sa poskupljenjem bio otprilike 960, što sam odbio i to se ispostavilo kao pametan potez.Mi sto smo dobili besplatan mega plan jesu nekoga zvali da nude nesto.
Kolegu zvali nude 300min 300sms za 600 dinara, za net nije cuo od guzve na poslu. Ostal da ga opet pozovu. A on posle mene jedno 10 dana preneo broj.
Jesu trazili LK ali vidim da u a1 aplikaciji imam opciju da registrujem broj?Pa valjda je pri prenosu automatski registrovan. Jesu ti tražili LK kad si prenosio?
Ako je izgubljena sim kartica i plastični isečak sa puk kodovima, preostalo rešenje je registracija broja u aktivnoj sesiji Moj mts aplikacije. U Yettel-u na primer postavljaju pitanja o tipu saobraćaja, poslednjim brojevima ili vremenu upućenih poziva i poruka, odnosno korišćenja interneta, poslednjoj dopuni, te je sa njima procedura nešto lakša.Da li neregistrovan korisnik u MTS može tražiti SIM karticu sa brojem telefona koji ima, ali je izgubio fizičku sim karticu i sad je ne može staviti u drugi telefon
Prebacio sam detetov broj na A1 pre nešto manje od mesec dana. Naravno podneo sam zahtev sa svojom LK i mislio sam da je tako broj registrovan na mene. Jesam li u zabludi?Jesu trazili LK ali vidim da u a1 aplikaciji imam opciju da registrujem broj?
Aplikacija vodi na ovaj link:Prebacio sam broj na A1 i mislio sam da je tako broj registrovan na mene. Kako mogu da proverim da li je registrovan?
Probao i nije neregistrovan.Aplikacija vodi na ovaj link:
Nakon sledećeg koraka, pisaće:
Izgleda da uneti broj nije neregistrovan prepaid broj.
Što znači da se vodi na tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari