Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

U A1 nema prenosa kredita izmedju pripejd brojeva.
Yettel - dnevno moze da se prenese fiksno 300 dinara.
MTS - od 200 do 3000 uz proviziju od 10 dinara.

Globaltel je ( jos uvek ) najfleksibilniji sto se tice brojeva i vazenja kartice.
Mozete da prenesete 50 dinara sa broja na broj i time produzavate rok vazenja kredita.

@kiza

Preostali kredit:
Vazi do :

Ako ne placas nista preko VAS servisa , nema potrebe da uplacujes kredit
do dana kada prestaje vazenje kredita.

Закон треба да буде јасан, не да интерна политика компаније одређује правила.
Koji zakon? Ne postoji zakonska odredba koja to reguliše. Žalio sam se Ratelu i ministarstvu za telekomunikacije što kada je Telenor postao Yettel, skratili su rok važenja dopune bez prethodnog obaveštenja sa 330 na 60 dana za vaučere i otkačili su me uz obrazloženje da sam korišćenjem broja saglasan sa opštim uslovima gde je određeno da svaka promena može da se sprovodi bez prethodne najave.

Da li je moguće preneti pripejd broj iz yettela u a1 ako je kredit 0 (pre neki dan istekao) ili mora da ima kredita?

Zapravo, kod svih operatora je operativnost 3G u značajno smanjenom obimu i kapacitetu, te je ovaj potez logičan sled okolnosti usled najavljenog uvođenja 5G mreže za jun 2025, kada se ujedno i poklapaju predmetne projekcije gašenja 3G signala.
Ne znam sta da mislim. Dva dana sam bio u urbanom podrucju i na A1 prepaidu imao sam samo 2G (E) u celom gradu. Cim sam dosao u provinciju, odmah H+ i sve radi kako treba.

• Like
Reagovanja: uji
Ne znam sta da mislim. Dva dana sam bio u urbanom podrucju i na A1 prepaidu imao sam samo 2G (E) u celom gradu. Cim sam dosao u provinciju, odmah H+ i sve radi kako treba.
Istog sam i ja mišljenja da je odluka prenagljena, pošto u određenim područjima gde nema apsolutno nikakvog signala osim 3G je problematično ukidanje, ali to je izgleda neminovno.

Istog sam i ja mišljenja da je odluka prenagljena, pošto u određenim područjima gde nema apsolutno nikakvog signala osim 3G je problematično ukidanje, ali to je izgleda neminovno.
Inace, telefon je Nokia 3.1. U celom gradu nisam mogao Benchmark da otvorim, a kamoli neku komplikovaniju stranicu. Probao i preko Opere mini sa svim ustedama podataka, ali dzaba. Sledeci put u telefon cu morati da stavim Yettel prepaid, pa da vidimo sta ce biti.

Jel ima neko ko je noćas zaglavio sa prenosom broja u a1 na mega plan?

Meni je zaglavljen jedan broj već nekoliko dana. Zvao A1 korisnički servis i priznali su da je kod njih problem, navodno rešavaju u toku dana.

Haah pa jel realno da prihvataju prenos a ne radi?!
Kada pozovem svoj br kaže nepostojeći br.
Odlično su ga preneli

Zapravo, kod svih operatora je operativnost 3G u značajno smanjenom obimu i kapacitetu, te je ovaj potez logičan sled okolnosti usled najavljenog uvođenja 5G mreže za jun 2025, kada se ujedno i poklapaju predmetne projekcije gašenja 3G signala.
Заправо аукција за 5Г се очекује у првој половини 2025. Према стратегији 10% територије биће покривено 5Г до 2026. До краја 2027 очекује се 40%.
Највероватније 5Г у почетку биће резервисан за постпајд, улагања некако морају да се врате, вероватно на најскупљим пакетима, када ће бити доступан свима то ће се тек видети.

Meni je zaglavljen jedan broj već nekoliko dana. Zvao A1 korisnički servis i priznali su da je kod njih problem, navodno rešavaju u toku dana.
Da znaš u čemu može biti prob.
Isto su mi pričali, na kraju sam u šoku bio i ispalo je da je žena zeznula pri unosu privremenog broja ...

Da znaš u čemu može biti prob.
Isto su mi pričali, na kraju sam u šoku bio i ispalo je da je žena zeznula pri unosu privremenog broja ...
ne verujem i ja sam greskom prvi put ubacio karticu pre vremena pa nije bilo nista tek posle 2 dana sam restartovao telefon i proradilo sve i mega plan aktiviran

ne verujem i ja sam greskom prvi put ubacio karticu pre vremena pa nije bilo nista tek posle 2 dana sam restartovao telefon i proradilo sve i mega plan aktiviran
Nema šta da ne veruješ, tako je ispalo.
Zeznula gospodja koja je unosila.
Jedva su našli problem.
Nisu videli ništa, a privremeni br je uredno radio iako nije trebao

Prebačen malopre. Nešto su zabrljali i zvali me danas da im kažem koji je broj na kartici da mogu da urade prenos.
Ne znam ko je i šta je napravio, ali sve prošlo OK i automatski aktiviran Mega plan.

Imam broj koji je u globaltelu dve godine, ali sam ga registrovao pre nekih 20tak dana. Preneo bih ga u A1. Da li registrovanje broja resetuje korisnicki staz u mrezi, pa opet treba da se ceka dva meseca ili moze odmah da se prenese?

Kada treba uplatiti kredit kad se pređe na a1 pripejd sa ovim besplatnim mega planom, da bi kartica ostala aktivna?

I šta sa zarobljenim kreditom na A1? Samo bus plus?

U cenovniku A1 za pripaid cena kartice je 500 din, jel se to naplaćuje, ukoliko se broj prenosi iz druge mreže?

Nazad
Vrh Dno