galebsjuga
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.12.2019
- Poena
- 135
je li ima na kioscima Globaltel kartica, ili ipak postom da narucim ? hvala
Na kioscima kako gde zakacis, u postama i poslovnicama mts-a ih ima.je li ima na kioscima Globaltel kartica, ili ipak postom da narucim ? hvala
U čemu se razlikuje? U prefiksu ili?Danas bio u A1 da prebacim broj i sada kada sam dosao kuci vidim da mi nije ostao stari broj koji mi je bio u Yettelu vec novi drugaciji broj iz A1,
Da li je trebalo da mi ostane stari broj i da li mogu da ga povratim?
ako mislis na broj na parcetu plastike, onda to zanemari vec cekaj prenos broja.Danas bio u A1 da prebacim broj i sada kada sam dosao kuci vidim da mi nije ostao stari broj koji mi je bio u Yettelu vec novi drugaciji broj iz A1,
Da li je trebalo da mi ostane stari broj i da li mogu da ga povratim?
Ako imas dual sim mozes i da zadrzis bude interesantno da ti iskače stalno samo sos ili koje vec obaveštenje za deaktiviran sim.Rekla mi je da bi trebalo da dobijem poruku da je odobren prenos broja i onda ubacujem njihovu karticu koju mi je danas dala a moju iz Yettela bacam.
Posto ovo nisam nikada radio da pitam da li ja mogu sada da ubacim tu novu karticu u telefon i da na nju prebacim kontakte sa Yettelove kartice dok je nisu "ugasili" ?
Kad ugase karticu samo izgubis signal, kontakti i poruke ostaju. A brojevi se menjaju i dodeljuju u sistemu tako da to sto pise na plastici nije bitno.Rekla mi je da bi trebalo da dobijem poruku da je odobren prenos broja i onda ubacujem njihovu karticu koju mi je danas dala a moju iz Yettela bacam.
Posto ovo nisam nikada radio da pitam da li ja mogu sada da ubacim tu novu karticu u telefon i da na nju prebacim kontakte sa Yettelove kartice dok je nisu "ugasili" ?
Zali se, ti si aktivirao besplatni visekratni dodatak koji se automatski obnavlja https://forum.benchmark.rs/threads/...va-problemi-faq-u-1-postu.310821/post-7292342 a oni to deaktivirali i jos slagali da si ti podneo zahtev. Sami su krivi sto su greskom pustili svima, ako ne ispostuju eto posla za Ratel i inspekciju.Да ли је некоме после активације бесплатног мега плана стигла порука да је захтев за деактивацију плана прихваћен и да се неће обнављати иако исти захтев није поднет? Мега план је и даље активан и траје до истека а у апликацији стоји поново цена од РСД 1000 и више нема бесплатне промоције.
i dobio si odmah promo u aplikaciji?Ja sam juce bio i moze(mada jos cekam potvrdu da je uspelo).
Moze meni juce prosao prenos na jos 2 broja i automatski je aktivirana promocijada li jos uvek moze da se prenese broj u a1 za god. mega
Ne verujem... Ako mobilna telefonija bude preskupa, samo će dodatno promovisati viber, wa i sličnoMislim da će da nam daju sve manje i manje opcija za akcije na Prepaid da bi nas naterali da predjemo na Postpaid, uskoro ćemo moći samo da uplaćujemo kredit i da nam naplaćuju po minutu i po poruci, kao na početku. 😅
Heh dok ne izganjaju operatere i to da blokiraju na mreži. Mislim slobode koje sada imamo. Izmislis neki razlog, virus, kriza, terorizam. I samo ti zabrane za tvoje dobro 🤣. Lako se moze Severna Koreja postati ako se ne pazi 🙂Ne verujem... Ako mobilna telefonija bude preskupa, samo će dodatno promovisati viber, wa i slično
Ništa, broj je trajno ugašen. Imao bi pravo da ga u mts-u ponovo izabereš ako je slobodan i budeš na postpejdu na neodređeno minimalno 3 meseca pa tek onda prebaciš drugde.Šta mogu da dobijem u A1 ako aktiviram broj na pripejd, koji je bio na postpejd kod njih a nije aktivan već par godina? Kod njih je tamo ubeležen da je bio postpejd (znači stanje mirovanja) kad se završila ugovorna obaveza, broj nije prebačen na pripejd i ugovor se nije obnavljao, niti se broj prebacio u drugu mrežu.
Gde to piše? Jel može link do ponude?Mts poceo da daje 100gb za regitraciju broja vaze 10 dana.
Za registraciju postojećih A1 brojeva pretpostavljamMalopre se vratio iz A1 poslovnice.
Receno mi je da kampanja za mocni plan traje do kraja meseca, ali postoji velika mogucnost da se produzi jos.
Trajaće do 31.12.Pricas o kampanji ko prenese broj u A1 , mocni plan 12 meseci grstis? Znao sam da ce to kratko trajati. 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari