Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Javi da li si imao problema pri prelazu u A1.
Evo rezultata. Zahtev za prenos mi je odbijen. Pozvao sam Globaltel i pitao sta je problem. Radnica koja mi je radila prenos broja napisala u tom Zahtevu (ciji primerak nisam dobio) da sam kod Globaltela postpaid korisnik, iako sam joj rekao da sam prepaid.

Zvao sam A1 Korisnicki i pisao preko kontakt forme zaleci se na nju da je dobila 2 gafa. Rekao sam im da me ne zanima njihov odgovor i da mi je njihov odgovor potreban samo da bih imao sta da posaljem RATEL-u.

Malo pre me je zvala ta radnica i rekla da nije znala da Zahtev mora da se izda korisnicima i da ce mi poslati Zahtev (koji mi sada nista ne znaci). Rekla je i da su je zvali nadredjeni.
Priznala mi je da je napravila gresku kada je u Zahtevu napisala da sam kod Globaltela postpaid i pozvala me je da pokrenem ponovo prenos broja. U mom mestu nema A1, pa sam juce platio ne bas jeftinu autobusku kartu i otisao samo sa ciljem da prenesem broj u A1, tako da ne znam kada cu biti u prilici da ponovo podnesem Zahtev.

Da mi je dala Zahtev, ja bih video da pise postapaid i na vreme bih reagovao da se to promeni. U svakom slucaju, necu stati sa zalbom.

Šta je problem da se omogući prenos broja online kada je korisnik registrovan i ima pin, puk itd? Pošalje se zahtev, potpiše se digitalno. Vidim da je to omogućeno poslovnim korisnicima.

Да ли је некоме после активације бесплатног мега плана стигла порука да је захтев за деактивацију плана прихваћен и да се неће обнављати иако исти захтев није поднет? Мега план је и даље активан и траје до истека а у апликацији стоји поново цена од РСД 1000 и више нема бесплатне промоције.

Tacnije svima koji su iskoristili taj "bug" dok je bio dostupan.Preneseni brojevi nisu dobili tu poruku :)

Poredis sebe koji si preneo broj pre 4 godine i korisnike koji ako SADA DO KRAJA GODINE prenesu broj i dobijaju sta dobijaju.Izvini ali brkas babe i zabe.

Tri broja na kojima sam iskoristio bug su dobila tu poruku, a ženin koji je prebačen iz Globaltel u A1 prepaid nije.

Meni danas konacno aktvirali onih 20GB od registracije broja a ja vec bio resio da sutra odem i prebacim taj broj u A1 :)

Koja je fora sa poklonima za registraciju? Obavezna je do određenog datuma, čudno mi da uopšte nešto daju.

Da se rasterete gužve kad brojevi pređu u stanje mirovanja. Dok se nešto deli, ljudi su podstaknuti da to prigrabe.

je li nuzno da registrujem brojeve, imam 3 kom na MTS, sta dobijam sem tog neta od 10 dana

У јуну сам отишао да узмем Есим и тражили су да региструјем број. Добио сам тада 20ГБ на 7 дана.

Pa bice nuzno inace neces vise imati brojeve 😀

Kako da aktiviram ovaj net od 5 gb, plan 100...

Potrosilo se 1 gb i sad vise nema neta, a zapravo na stanju ima...

1000000771.jpg

je li nuzno da registrujem brojeve, imam 3 kom na MTS, sta dobijam sem tog neta od 10 dana
Jeste. 10. februar je krajnji zakonski rok i brojevi će morati na nekog da se vode. Yettel daje posle toga grejs period 90 dana, dok za ostale nije poznato, ali najverovatnije još 30 po mojoj ličnoj proceni, vodeći se logikom da je tako kod svih kada se isključi broj posle roka važenja.
Pa bice nuzno inace neces vise imati brojeve 😀

Kako da aktiviram ovaj net od 5 gb, plan 100...

Potrosilo se 1 gb i sad vise nema neta, a zapravo na stanju ima...

Pogledajte prilog 463764
To je za Viber, Instagram i društvene mreže

Imam neaktivirane mts poklon kartice, da li i one postaju nevazece ako ih ne registrujem?

Ujedno jel mogu da aktiviram neku od tih mts kartica, predjem na a1 i dobijem godinu dana Mega plan?

Imam neaktivirane mts poklon kartice, da li i one postaju nevazece ako ih ne registrujem?
Registrovane su sigurno ako te brojeve vidiš u Moj mts, odnosno postale su aktivne onog momenta kada si ih dobio uz sklapanje ugovora.
Ujedno jel mogu da aktiviram neku od tih mts kartica, predjem na a1 i dobijem godinu dana Mega plan?
Sve zavisi od toga u kom su statusu ti brojevi.

Registrovane su sigurno ako te brojeve vidiš u Moj mts, odnosno postale su aktivne onog momenta kada si ih dobio uz sklapanje ugovora.

Sve zavisi od toga u kom su statusu ti brojevi.
ja vidim te brojeve u MTS portalu i na mts app...inace imam 2 broja na KT a jedan na omorika 12, valjda ne moram regati ?

Da li je tacno da nije moguće prebaciti postpejd broj iz mts-a u A1 na pripejd, već mora postpejd i u A1?

Poslednja izmena:
Rečeno mi u mts da mogu samo da predjem u A1 ali na postpejd. Svako daje različite informacije.

Ugovorna obaveza je na neodređeno. 40 minuta mts i 10 ostale mreže. Tarifa za slepe. Račun je uvek 0 dinara.
Nemas ti vise nista sa Mts-om, ides u A1 i tamo podnses zahtev za prenos broja na pripejd.
Samo najavi raskid ugovora Mts-u , napisi mail da imas pisan trag.

Vrh Dno