Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Pa ne čekaš u A1 mreži ništa, uslovi moraju da budu ispunjeni u mreži iz koje odlaziš, kako te ne bi odbili. Od trenutka prelaska u A1, plan je aktiviran momentalno. Tako su mi rekli u kol centru A1.
Znači prvo moram da registrujem broj u Yettel mreži, pa onda da odem i da ga prebacim u A1 ili ja nešto pogrešno razumem? Posle koliko vremena od registracije u mreži iz koje odlazim mogu da odem da prebacim broj u A1? @mandrak007

Znači prvo moram da registrujem broj u Yettel mreži, pa onda da odem i da ga prebacim u A1 ili ja nešto pogrešno razumem? Posle koliko vremena od registracije u mreži iz koje odlazim mogu da odem da prebacim broj u A1? @mandrak007
Registruješ broj u Yettel-u, pa onda podnosiš zahtev za prenos broja u A1, kako te ne 'bi odbili, jer 'će im sistem odbiti prenos broja, ako je sam broj neregistrovan. Takođe ako ti je kredit istekao kojim slučajem, uplati dopunu (od minimum 200 dinara), kako 'bi sve prošlo bez ikakvih problema. Mene su odbili, kada sam prenosio iz MTSa u A1, jer mi je bio kredit istekao, pa sam morao kredit da uplatim, pa onda sam ponovo sve u krug radio, na kraju je sve prošlo u najboljem redu.

Ako si neregistrovan u Jetelu i ubacio si karticu prvi put u telefon npr. 1.9. 60 dana mora da prođe u tom statusu u njihovoj mreži. Dakle 1.11. možeš neregistrovan, uz puk, broj kartice i ličnu da otiđeš u A1 i tražiš prenos broja. Ako se registruješ od sutra, 18.10. u Jetelu, onda čekaš od sutra novih 60 dana, dakle 18.12. da uz ličnu kartu samo obaviš prenos u A1. Tako mi je rečeno u kol centru Globaltel. Dakle, neregistrovan moraš biti u kontinuitetu 60 dana, tj. registrovan isto u kontinuitetu 60 dana.
Registruješ broj u Yettel-u, pa onda podnosiš zahtev za prenos broja u A1, kako te ne 'bi odbili, jer 'će im sistem odbiti prenos broja, ako je sam broj neregistrovan. Takođe ako ti je kredit istekao kojim slučajem, uplati dopunu (od minimum 200 dinara), kako 'bi sve prošlo bez ikakvih problema. Mene su odbili, kada sam prenosio iz MTSa u A1, jer mi je bio kredit istekao, pa sam morao kredit da uplatim, pa onda sam ponovo sve u krug radio, na kraju je sve prošlo u najboljem redu.
Ja kada sam prenosio 2. broj iz Jetela u Globaltel, kredit je istekao i nisu pravili problem. Očigledno je stvar individualna.

Poslednja izmena:
Ako si neregistrovan u Jetelu i ubacio si karticu prvi put u telefon npr. 1.9. 60 dana mora da prođe u tom statusu u njihovoj mreži. Dakle 1.11. možeš neregistrovan, uz puk, broj kartice i ličnu da otiđeš u A1 i tražiš prenos broja. Ako se registruješ od sutra, 18.10. u Jetelu, onda čekaš od sutra novih 60 dana, dakle 18.12. da uz ličnu kartu samo obaviš prenos u A1. Tako mi je rečeno u kol centru Globaltel. Dakle, neregistrovan moraš biti u kontinuitetu 60 dana, tj. registrovan isto u kontinuitetu 60 dana.

Ja kada sam prenosio 2. broj iz Jetela u Globaltel, kredit je istekao i nisu pravili problem. Očigledno je stvar individualna.
Pohlepni MTS kao po običaju, ali ajde nmvz..

Rečeno mi je da od trenutka registrovanja broja teče novi rok od 60 dana, iako si bio već u mreži kao neregistrovan od avgusta, jer je time došlo do promene stanja broja, od neregistrovanog u registrovani. Za prijem u A1, posle 60 dana od registracije, bi ti tražili samo ličnu kartu.
Da li ti je to receno u Globaltelu ili u A1? Malo mi je cudno to pravilo, valjda je najbitnije da si u mrezi (iz koje planiras da odes) bar 60 dana, u nijednom pravilniku se ne spominje da registracija broja produzava boravak u mrezi.

Da javim da sam sredio reg. na Yettelu iz drugog puta... idu 2 sms uzastopno prvi sa kodom i drugi da je reg. zavrsena... prosli put nisam uspeo jer mi je stigao samo prvi sa kodom. Savet da ukoliko mozete odete sto ranije jer su guzve makar u mojoj poslovnici nenormalne.
Da ne zaboravim da sam dobio 20 GB koje traju nedelju dana.

Da javim da sam sredio reg. na Yettelu iz drugog puta... idu 2 sms uzastopno prvi sa kodom i drugi da je reg. zavrsena... prosli put nisam uspeo jer mi je stigao samo prvi sa kodom. Savet da ukoliko mozete odete sto ranije jer su guzve makar u mojoj poslovnici nenormalne.
Da ne zaboravim da sam dobio 20 GB koje traju nedelju dana.
Bolje i 20 giga, nego ništa.

@alex1974 meni se dodatak za 20GB 60 dana od registracije nije pojavljivao u Yettel aplikaciji pa sam ga aktivirao na yettel.rs/yettel uz prebacivanje na desktop site i onda je moglo, a imao sam i 100mb pre toga.

Evo i ja gledam preko kompa i ovako mi je,ne znam sta i kako trebam da aktiviram za tih 20GB?

Prilozi

• Untitleffffd.jpg
    Untitleffffd.jpg
    105.3 KB · Pregleda: 51
Evo i ja gledam preko kompa i ovako mi je,ne znam sta i kako trebam da aktiviram za tih 20GB?
Moguće da danas i eventualno sutra ti se neće videti u Usluge ili Y za tebe zbog Yettel petka, ali posle toga bi trebalo da se vrati kao i ostali dodaci.

Ja sam danas zvao njihov call centar i receno mi je da imam pravo na prenos broja. Cekao sam operatera da proveri nesto par minuta i nakon toga mi je rekao da imam pravo, jer sam njihov korisnik od polovine avgusta, tj. proslo je 60 dana.
Javi da li si imao problema pri prelazu u A1.

Barem da budeš siguran šta se zapravo dešava sa ovim, a ne da ti posle propadne ovaj bonus.
Na mail jos nisu odgovorili ali se danas ceo dan ganjam sa njima preko fejsa.
Probao sam i da ponovo instaliram aplikaciju posto u njoj nemam opciju da aktiviram taj bonus od 20GB i opet isto.
Na kraju su mi rekli da ponovo odem do njihove poslovnice gde su mi registrovali broj i da vidim sa njima :)
Nego koliko vremena traju tih 20GB koje bih trebalo da dobijem?
Da znam da li vredi da se jos cimam oko toga.

Мени је у јуну било недељу дана.

Na mail jos nisu odgovorili ali se danas ceo dan ganjam sa njima preko fejsa.
Probao sam i da ponovo instaliram aplikaciju posto u njoj nemam opciju da aktiviram taj bonus od 20GB i opet isto.
Na kraju su mi rekli da ponovo odem do njihove poslovnice gde su mi registrovali broj i da vidim sa njima :)
Nego koliko vremena traju tih 20GB koje bih trebalo da dobijem?
Da znam da li vredi da se jos cimam oko toga.
Ja sam danas registrovao jedan stari Prepaid broj putem sajta, posle par minuta sam dobio bonus Net.

Postovanje,

treba mi za sina u Srbiji prepaid broj koji je fokusiran primarno na internet, koja mreza je najbolji izbor, treba mu do 10 Gb mesecno, jer za pozive ima MTS kontrolu troskova a tel podrzava 2 kartice..hvala

Nazad
Vrh Dno