Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Da, registrovan je u poslovnici tada VIP-a sa licnom kartom, kad sam presao iz MTS-a pre nekoliko godina upravo zbog mesecnih planova. Registrovan je i jos jedan broj koji se koristi u porodici, takodje prebacen iz MTS-a.
Izgleda da taj popust daju samo onima koji su se registrovali. Ne verujem da bi taj popust sad dali novoregistrovanim brojevima.

Valja pomenuti da nas je A1 iznenadio sa još 2 stavke:
1. Digli su cenu kartica na 500 RSD.
2. Sada se prilikom registracije broja dobija nekih 20 GB koji važe samo 10 dana. Do juče se prilikom registracije dobijao Moćni plan koji je važio 30 dana.

Kod mene je top plan 500din i to je lepo,tamo sam nekoliko godina.

Mene "častili" sa 400 din na 15 dana.😃
Broj se koristi i registrovan odavno(i ne sećam se više od kad).

Prilozi

• Screenshot_2024-04-01-18-54-05-864_rs.vipmobile.mojvip2~2.jpg
    Screenshot_2024-04-01-18-54-05-864_rs.vipmobile.mojvip2~2.jpg
    56.4 KB · Pregleda: 81
  • Screenshot_2024-04-01-18-49-28-524_rs.vipmobile.mojvip2-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-01-18-49-28-524_rs.vipmobile.mojvip2-edit.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 100
Da su povećali cene mesečnih planova za po 100 din. i dodali po 1GB neta u svaki, to bi i dalje bila odlična ponuda. Ovako su potpuno obesmislili plan od 400 din., a ovaj srednji nije dobio više neta jer znaju da je za većinu prepaid korisnika jedino on prihvatljiv (po promo ceni). Kod mene je na registrovanom broju promo cena za srednji 500 rsd. a kod moje prijateljice na neregistrovanom isto toliko. Pohvalila sam ih za gratis mesečni plan pri registraciji, sada kad su to zamenili sa 20 GB neta na samo 10 dana, povlačim reč. 😂

Zvali su me iz MTS ali me nisu pitali da li imam aktivan paket/plan,samo da li sam pripejd ili postpejd.

Megaplan​

Kupi Mega plan po ceni 1000 RSD i dobijaš
  • Neograničene minute u A1 mreži
  • 500 minuta/SMS ka drugim mrežama
  • 10 GB za surf
  • 10 GB za Facebook, Messenger, Viber i WhatsApp
  • 5 GB interneta za Instagram
  • 5 GB interneta za TikTok

Da li ovo znaci da je od sada 500 minuta za druge mreze, a A1 neograniceno. Tj da se ovih 500 minuta skida samo ka mts-u i jetelu ? Ili su se samo lose izrazili.

Megaplan​

Kupi Mega plan po ceni 1000 RSD i dobijaš
  • Neograničene minute u A1 mreži
  • 500 minuta/SMS ka drugim mrežama
  • 10 GB za surf
  • 10 GB za Facebook, Messenger, Viber i WhatsApp
  • 5 GB interneta za Instagram
  • 5 GB interneta za TikTok

Da li ovo znaci da je od sada 500 minuta za druge mreze, a A1 neograniceno. Tj da se ovih 500 minuta skida samo ka mts-u i jetelu ? Ili su se samo lose izrazili.
Velika prednost A1 je upravo ta paralelna potrosnja a ne nakon potrosenih 100,200, 500min..sto meni licno znaci. A cena kartice Mts je navodno 400din, dok je A1 sada 500din.

Pravicemo mi Globaltel od blata kako je krenulo :)

Ja se razmisljam da li da predjem u mts ili da ostanem do januara u a1.

Kakvo je u MTS-u stanje sa mesecnim planovima i minutima koji sadrze? Dok sam ranije bio tamo pretplatnik, minuti koje imam trosili bi se nezavisno od mreze.Kad potrosim, onda neograniceno u mrezi. Zato je A1 u prednosti, jer su dodeljeni minuti samo ka drugim mrezama.

Bas kao sto si i napisao. Kod mts-a se prvo troši 100/200 jedinica i na minute u mreži i na minute van mreže i na sms.

Kad potrošiš, onda imaš besplatno u mreži.

Kod mts-a takođe ne možeš da aktiviraš novi mesečni plan dok period važenja starog ne istekne.

Neverovatan potez A1, za nagradu Tupča godine u bizMisu.
Ako si u podređenoj poziciji u odnosu na konkurenciju po kriterijumima pokrivenosti, dometa i broja korisnika, poslednji dižeš cenu, da bi, na primer, oni koji misle da MTS neće poskupeti (videti nedavnu epizodu sa MTS box paketima) prešli kod njih, bar na kratko, a nekog tako možda i zadrže, kao što će to MTS sada da uradi.

Mrzim ih sve.

Pitanje za A1 prepaid korisnike, da li se kredit može dopuniti online? U poslovnici mi kažu da je dopuna moguća samo na trafici i kod njih, a na sajtu piše da je moguća online dopuna (ne mislim na dopunu sa postpejd računa na prepaid, već želim da svoj prepaid broj dopunjujem od kuće)

@Z3kA da i to je omogućeno pre par godina na moju inicijativu, nakon što sam im sugerisao na tviteru da uvedu, pošto je plaćanje postpaid računa bilo u funkciji.

Pitanje za A1 prepaid korisnike, da li se kredit može dopuniti online? U poslovnici mi kažu da je dopuna moguća samo na trafici i kod njih, a na sajtu piše da je moguća online dopuna (ne mislim na dopunu sa postpejd računa na prepaid, već želim da svoj prepaid broj dopunjujem od kuće)
Da naravno da mozes. Prihvataju Dina, Master, Maestro, Visa i American Express kartice

Kod supruge Top plan ne 700din a kod mene je 500din, oba su registrovana broja tako da nije do toga.

I ja koristim MP 600. (registrovan broj)
Za Mega mi je po promotivnoj ceni 800 din
Top po redovnoj 700 din

Bravo do plana je... Ko je koristio plan 400 ima akciju za oba, 600 ima samo top dok mocna tarifa nema nikakvih pogodnosti...

Nije tako, ja sam aktivirao 400 i top je 700 a mega 800.

Bojan me je stavio na ignore pa sam uskraćen odgovora koliki je popust na Dobar plan (400). Je l' 200? Biću ok i sa tim na kraju krajeva pa ću ih zvati da pitam ako postoji mogućnost da mi ga dodele, dok ne ispratim da li će mts nešto korigovati.

Registrovan broj, do sada koriscen onaj plan od 400RSD. Popust sam dobio na oba.

Prilozi

• IMG_20240403_163353.jpg
    IMG_20240403_163353.jpg
    58.6 KB · Pregleda: 64
  • IMG_20240403_163416.jpg
    IMG_20240403_163416.jpg
    27.6 KB · Pregleda: 64
Vrh Dno