Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Yettel kredit traje 60 dana, dok za A1, mts i Globaltel važi 90 dana, a nakon čega se briše ako nema dopune. Važenje kartice je godinu dana.

Da li mi neko moze reci koju prepaid karticu najbolje uzeti i koje dodatke za internet imaju tipa 300din 7dana 10gb.

Da li mi neko moze reci koju prepaid karticu najbolje uzeti i koje dodatke za internet imaju tipa 300din 7dana 10gb.
Imaš A1-Stranger za 400din 4dana 20GB, na to isto uplatiš +200din i imaš uk.23GB 11 dana. Ovo je najpriblžnije što si hteo.

Da li se net kod Y.od 100-140GB 30 dana dobija i na nove sim kartice bilo da su 15x više ili Turistički paket i dokle to traje? Ide li promocija kroz *111#? Da li je neograničen net nakon potrošenih GB ili ne?

Koja mesečna prepaid opcija je povoljnija? 24GB mt:s (prepaid) za 1024 dinara mesečno ili Yettel Prepaid Turistički Paket 50GB za 1400 dinara?

Zar yettel turistički 50GB nije 1000 dinara mesečno? Samo prvi put je 1400.

Zar yettel turistički 50GB nije 1000 dinara mesečno? Samo prvi put je 1400.
Da 1000 dinara je mesečno 50GB ali je paket 1400 dinara kada se kupi zato sam napisao 1400 dinara. Zato i nisam napisao 1400 dinara mesečno nego samo Yettel Prepaid Turistički paket 50GB za 1400 dinara.

Moze li neko da pojasni mts-ovu promociju od 24GB net-a.

Nije mi jasno sledece:

1)
da li do 31.01.24g., vazi gratis net od 24GB na 7-dana (uplatom od 1000+ din) ili i posle toga?

2)
da li je dodatak od 24GB net-a za 1024 din stalna ponuda ili i ona vazi do 31.01.24g.?

3)
ako je tako, da li ko aktivira do 31.01. ima automatsku aktivaciju (ukoliko ima kredita) koja je trajna tj. dok se rucno ne deaktivira?

4)
ako se potrosi net 24GB pre isteka roka od 30-dana,
da li se automatski aktivira novih 24GB net-a na 30-dana ili
se ceka da istekne rok od 30-dana pa se aktivira ako ima dovoljno kredita, ili mozes sam da aktiviras iako nije istekao rok 30-dana a GB-potroseni?

Nije mi jasno sledece:

1)
da li do 31.01.24g., vazi gratis net od 24GB na 7-dana (uplatom od 1000+ din) ili i posle toga?
Nisam siguran al mislim da je u toku prvih 7 dana uplata 1000+
2)
da li je dodatak od 24GB net-a za 1024 din stalna ponuda ili i ona vazi do 31.01.24g
Nije stalna ponuda, važi samo kao novogodišnja promocija.
3)
ako je tako, da li ko aktivira do 31.01. ima automatsku aktivaciju (ukoliko ima kredita) koja je trajna tj. dok se rucno ne deaktivira?

4)
se ceka da istekne rok od 30-dana pa se aktivira ako ima dovoljno kredita, ili mozes sam da aktiviras iako nije istekao rok 30-dana a GB-potroseni?
Moraš da obratiš pažnju da ti slučajno ne naplate iz kredita po ceni od 60RSD/MB (ne GB, MB).

Nije mi jasno sledece:

1)

2)
da li je dodatak od 24GB net-a za 1024 din stalna ponuda ili i ona vazi do 31.01.24g.?

3)

4)
1.)24GB na 7 dana važi do 31.01.2024.
2.)24GB je novogodišnji dodatak koji se može aktivirati do 31.01.2024.
4.)Ne, ne aktivira se novih 24GB nakon potrošnje 24GB. Ne može se aktivirati.
3.)Svako ko je aktivirao novogodišnji dodatak 24GB 18.12.2023.-31.01.2024. se mesečno automatski obnavlja ako na prepaid kartici ima kredita.

Havala Vam na objasnjenju.
Razumem da se interval od 30-dana automatski obnavlja, ali ako se net potroši ranije i hoću da ga ponovo aktiviram - to neću moći da uradim? Ne može da se potroši 2x24GB za 30-dana?
Da li je tako.

Havala Vam na objasnjenju.
Razumem da se interval od 30-dana automatski obnavlja, ali ako se net potroši ranije i hoću da ga ponovo aktiviram - to neću moći da uradim? Ne može da se potroši 2x24GB za 30-dana?
Da li je tako.
Ne nećete moći da uradite zato što piše da se(promocija)24GB može aktivirati do 31.01.2024. (posle toga ne može). Ne ne može 2×24GB 30 dana samo 24GB 30 dana.

Dobro veče svima! Koji mobilni provajder naplaćuje uspostavu veze na prepaid sim kartici? Da li kada je VoLTE aktiviran na prepaid sim kartici da li se naplaćuje uspostava veze čak i kada je VoLTE aktiviran ili se ne naplaćuje uspostava veze kada je VoLTE aktiviran?

Citam na portalima da ce od ove godine biti obavezna pripejd registracija. Da li nece kojim slucajem da odloze ovaj komplikovan proces, jer su ga mnogo puta u proslosti najavljivali i uvek bi doslo do odlaganja. Mnogo je brojeva u opticaju i mnogo ljudi ne zna kako to i gde da obavi.

@Bonafides Telekom je uveo pripejd registraciju video pozivom za mts brojeve. Da bi se tako nešto sprovelo u delo, moraju da se ispune i ostali tehnički preduslovi. S obzirom na to da Globaltel radi po starom pravilniku za prenos brojeva i nije u potpunosti integrisan u Telekomu, to se barem do tada neće realizovati, jer u praksi bi mnogima bile pogašene kartice. U Bugarskoj su na primer to rešavali tako da ciklus prinudnih registracija bude otvoren u poštama i posle isteka roka te obaveze je nastavljeno po starom, odnosno samo u poslovnicama mobilnih operatora.

Dobro veče svima! Koji mobilni provajder naplaćuje uspostavu veze na prepaid sim kartici? Da li kada je VoLTE aktiviran na prepaid sim kartici da li se naplaćuje uspostava veze čak i kada je VoLTE aktiviran ili se ne naplaćuje uspostava veze kada je VoLTE aktiviran?
Јетел,а за ово друго не знам,претпостављам само да да.

Нема никакве поенте звање без активне промоције, за пар позива оде кредита колико и за промоције типа '10 пута више' и 'Тотално све'.

@Bonafides Telekom je uveo pripejd registraciju video pozivom za mts brojeve. Da bi se tako nešto sprovelo u delo, moraju da se ispune i ostali tehnički preduslovi. S obzirom na to da Globaltel radi po starom pravilniku za prenos brojeva i nije u potpunosti integrisan u Telekomu, to se barem do tada neće realizovati, jer u praksi bi mnogima bile pogašene kartice. U Bugarskoj su na primer to rešavali tako da ciklus prinudnih registracija bude otvoren u poštama i posle isteka roka te obaveze je nastavljeno po starom, odnosno samo u poslovnicama mobilnih operatora.

Zanima me da li ce od ove godine morati da se registruju brojevi ili ce to prolongirati, a mozda i odustati od te namere da pripejd registracija bude obavezna.
Jer, mnogo puta u proslosti su to odlagali.

Вјероватно ће одложити,велики је то број људи,малољетни,пензионери и неки дигитално непотковани.Укупно милионска цифра за прављење гужви,а реално постоје много битније и ургентније ствари у држави(не мислим на поштанске сандучиће и клима уређаје и да се ту уведе ред):ROFLMAO:

Interesuje me A1 prepaid mocni plan 900 din, tj redosled trosenja minuta da li se trose sms/minuti (500) kada zovem ili saljem sms u A1 mrezi ?

Kod A1 planova se nacionalni minuti troše uvek i samo za pozvice van mreže, dok su pozivi u mreži neograničeni i ne troše nacionalne minute.

Što se SMS poruka tiče, one oduzimaju od tih 500 jedinica nezavisno da li ih šalješ u mreži ili van mreže.

Hvala opsirna je tema, nisam mogao uz pomoc search funkcije da pronadjem informaciju o tome.
Porodica i prijatelji su mi na A1, posle 15 godina se vracam na prepaid, sto je za 900 din odlicna ponuda i uklapa se u moje potrebe, takodje pokrivenost kuci i na vikendici je odlicna 4g.

Ako zafali, imaš dodatak koji sadrži još 500min/sms + 9GB neta

Prenet broj za 24 sata ce biti aktivan ne morate me vise ubedjivati :)

Nazad
Vrh Dno