Uh jaki su sa cenama. To sto traze registraciju za prepaid ne vidim prob oba broja su mi registrovana.
Telenor imam broj vise godina, i imam dodatak Totalno sve -50% za 100 din, 125min za sve, 5000min u mrezi, 1000sms, 1GB i 10x dodatak vise za 120din gde su 2GB i 1200rsd.
Mts me je zeznuo jer sam izgleda bas dosta uplacivao pa mi je Mix skocio na min 320rsd. Tako da malo cu se skinuti sa tog broja ako moze da se koriguje ponuda na manju.
Nije prob u pretplati i racunima mada nema neke pogodnosti narocite, nije u kesu, fazon je u principu vise jer ono sto rade kompanije u Srbiji trenutno je naucna fantastika u losem smislu nazalost. Mnogi se zale na racune koji nisu u skladu sa potrosnjom, izmisljenim naknadnim dugovanjima, kamatama, itd. A i ono sto mi trenutno nudi prepaid broj telenora je vise puta jeftinije od prosecnog postpaid. Prakticno za 500rsd mesecno imam na raspolaganju saobracaj koji nude za min 2000rsd na postpaid.
Velika razlika stari i novi brojevi,Za ovo bih naravno odmah dao 10€. Prakticno si namiren i vise nego sto je potrebno. No da ne spamujem temu, nadam se da od tog prepaid nece praviti neku sprdnju i ukidati ga jer mislim da nema potrebe treba imati pravo izbora. No u Srbistanu smo.
@lale87 Idu paralelno. Posebno za sve mreze posebno Telenor. Ali je broj veoma dugo u Telenoru, redovno koriscen i dopunjavan. Kazu mi oni koji su skoro kupili broj Telenora da nemaju tako povoljne opcije.
Da, itekako. Nadam se da ce tako i ostati. Ove opcije mi odgovaraju. Nisam primetio da sa vremenom ako vise trosim tj uplacujem skace i cena dodataka. Drugi se zale meni stoji ovo.Velika razlika stari i novi brojevi,
ovo nov broj i stari broj jos od Karica
Cerkica do pre par meseca koristila godinama staru 062 i nikad nisu promenili tarifu sad je na postpaid GoData+Da, itekako. Nadam se da ce tako i ostati. Ove opcije mi odgovaraju. Nisam primetio da sa vremenom ako vise trosim tj uplacujem skace i cena dodataka. Drugi se zale meni stoji ovo.
Ima i druga stvar, ocekuje se rebrending Telenora u Martu pa cemo videti. Svakako i da malo promene nije neka bitna stvar. Bitno je da ne krenu politikom Mts ili A1.
Ja imam moja familija isto ima globaltel, ali kao drugi broj , nama ehtra ima tv. aplikacija za preko a dopuna moze kako hoces ,trafika ,bankovna karticaKad smo kod Globaltela, mada mi se ta prica ne dopada zbog basiste, kako ide to sve? Normalna sim kartica koja se stavi u telefon, kao i ostale jel da? I kako se dopuna vrsi, na trafikama? Izvinjavam se sto pitam nikada se nisam previse interesovao, bas zbog basiste.
Šta je "ehtra"?Ja imam moja familija isto ima globaltel, ali kao drugi broj , nama ehtra ima tv. aplikacija za preko a dopuna moze kako hoces ,trafika ,bankovna kartica
moja preporuka kupiti karticu na trafiku pa probati da ne bude kuku lele
Za te novce i bez obaveze dostaŠta je "ehtra"?
I gde može da se skine aplikacija za TV?
200 naravno. Trenutno imam promociju ako uplatim vise od 220 din dobijem 1GB na 30 dana Gratis.Kolika je minimalna dopuna za prepaid kod Telenora? Jel ostala 200 dinara, ili su povećali na 300 dinara?
Не ради им РТРС већ дугоZa te novce i bez obaveze dosta
Da li neko zna koji sve sajtovi i servisi podržavaju plaćanje SMSom iz Srbije? Znam za parking servis, dejting sajtove i razne servise za igre.Jel neko zna MTS ova akcija 600+ din dodatk 50% ima li neku rocnost? Da li taj dodatak vazi "neograniceno dugo"? Da uplatim kevi kad vec videh, a relano joj ne treba. Ako traje da sad usput i to uradim.
Mnogo godina ja imam ovaj broj. Verovatno su mi personalizovalo povecali. Mada svakako na isto izadje. Pre ovoga sam imao za 120din 1200kred i 2GB saobraćaja internet.Meni iste cene s tim da nemam ništa ka svim mrežama ispod 220 dinara.
Stari brojevi tako a novi u nebesa ,Mnogo godina ja imam ovaj broj. Verovatno su mi personalizovalo povecali. Mada svakako na isto izadje. Pre ovoga sam imao za 120din 1200kred i 2GB
Ne verujem da bas stari brojevi imaju skupe tarife moje drusvo nas 7-8 imaju iste tarife , Svakako mislim daje Globaltel bolji izborJa sam otišao (posle 18 godina!) iz Telenora pripejd zato što je svaki broj imao drugačiju ponudu i naravno, kao redovan korisnik, imao sam najnepovoljniju ponudu. U mts je bila slična situacija, a nema ni 4G (pre 2 g.). A1 ima ponudu istu prema svima, što je OK, i koliko vidim globaltel. Drugačije rečeno telenor i mts se ponašaju "alavo" tj. što više trošiš, više hoće da uzmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari