plus na tih 100gb dobices jednu aktivaciju 3x vise free.Drugar koristi zte mf283+ i jednu staru karticu i to radi varijabilno nekad je 7/30 nekad 40/30 ali opterecena je bazna 100%.Ako dobro kapiram znači ako uzmem ovu karticu od 300 dinara i ne aktiviram ovu akciju za 5x više kredita onda tih 300 dinara mogu da iskoristim za kupovinu dodatka? Ja bih uzeo karticu samo zbog dodatka od 100gb za 1000dinara da ubacim u modem da imam u narednih mesec dana pošto me VIP uništio sa vikend internetom, brzine 0.3mb a plaćam 3500 za mesec dana.
Nema sada kredita na novim karticama ni kod jednog operatera,neke imaju po 30 ili 50 dinara incijalnog kredita.Znači kad kupiš karticu dobijaš besplatnu aktivaciju promocija jednom,za naredne moraš uplatiti kredit.Ako dobro kapiram znači ako uzmem ovu karticu od 300 dinara i ne aktiviram ovu akciju za 5x više kredita onda tih 300 dinara mogu da iskoristim za kupovinu dodatka? Ja bih uzeo karticu samo zbog dodatka od 100gb za 1000dinara da ubacim u modem da imam u narednih mesec dana pošto me VIP uništio sa vikend internetom, brzine 0.3mb a plaćam 3500 za mesec dana.
https://www.telenor.rs/sr/privatni/usluge/tarifni-dodaci/pripejd#mesecni
Dodatak Neograničeni internet podrazumeva 100 GB po punoj brzini. Nakon potrošenih 100 GB, možeš koristiti internet po smanjenoj brzini do 2Mbps do isteka dodatka. Dodatak važi 30 dana od momenta aktivacije...
Stavio sam Telenor prepaid karticu sa ovih 100gb novogodišnjih u vip modem i radi. Zanima me da li mogu nekako da vidim preostalo stanje od 100gb dok je kartica u modemu? Da ne moram da je prebacujem u telefon?
Hvala, uspeo sam. Jel znaš možda još samo kako da proverim da li mi je 4g net? Pročitao sam da mora da se aktivira a vikend je, ne rade im poslovniceInstaliraj negde moj telenor aplikaciju za taj broj. Treba ti samo SMS verifikacioni kod (mozes da ga procitas i dok je kartica u ruteru).
Hvala, uspeo sam. Jel znaš možda još samo kako da proverim da li mi je 4g net? Pročitao sam da mora da se aktivira a vikend je, ne rade im poslovnice
Našao, hvala!Imas u aplikaciji - skroz desno bese, ne secam se gde tacno - potrazi.
Jeste 4g modem, do prošle nedelje sam koristio vip vikend net. Kao podrazumevana mreža je auto. Kad prebacim na 4g only onda nema neta. Aktiviran je 4g iz aplikacije, baš ovako kako je @gicko napisao iznad. Verujem da je neki bag u pitanju, nema šta drugo da bude nego mi se ne ide do poslovnice sad kad su gužve pa rekoh možda može nešto ovako da se srediPa jel modem 4G? Šta si podesio kao podrazumevani mrežu na modemu?
Jel' uopšte imaš aktiviran 4G na toj kartici?
Pozdrav
da li imas neku 4g karticu u telefonu (telenor) i kakav je signal? i meni lici da na toj lokaciji nemas (dovoljno dobar) 4g signal..Sad sam proverio, na net mi je podešen. Pored toga ima internet i automatski servis. Do koga mislite da je problem, vipa gde sam uzeo modem ili telenora čiju trenutno koristim karticu sa njemu? Da li je moguće da je vip nekako zaključao da sa drugih mreža može samo 3g net?
U Telenor aplikaciji mi stoji 4g da je kartica a kad ubacim u modem piše 3g kao što možete da vidite.
Po brzinama bih rekao da je 3g u pitanju. Da li moram do poslovnice da idem da srede ovo?![]()
![]()
Proveri ovde jer aktivirano.![]()
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
I to sto ti pise tu da imas 4G karticu ne mora da znaci da imas 4G aktiviran kao sto je [mention]gicko [/mention] napisao
Edit: Ups, sad vidim da si to napisao vec [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pre mi lici da tu gde si ti , nema 4g signal.
da li imas neku 4g karticu u telefonu (telenor) i kakav je signal? i meni lici da na toj lokaciji nemas (dovoljno dobar) 4g signal..
Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
Sta da podesim?Pa nakaci se na modem pa tamo podesi ili sam nesto preskocio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari