Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Evo ukratko. Globaltel nudi net pakete na7 i na 30 dana. Sedmodnevni dodaci: 1 GB za 100 dinara, 3 GB za 200. Net dodaci na 30 dana: 5 GB za 300 dinara. Pardon, sto se Vipa tice, mozda su samo dodaci za net povoljniji u odnosu na Zzzuper. Dostupni net dodaci u Vipu, na 7 dana: 500 MB za 150 RSD, 1 GB za 200, 6 GB za 300. Dodaci na 30 dana: 6 GB za 700 RSD, 12 GB za 1000 dinara.

Gde se kupuje taj globaltel? Probacu prvo s nekim karticama koje imam da testiram koliko će da troši mesečno pa ću onda se se odlučim..... Ako ne prelazi 5gb onda će i domaće mreže da mi završe posao....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Globaltel SIM kartice imas na svim "moj kiosk" prodajnim mestima. Kosta 299 dinara.

Koriste Vip mrezu, radi 4G. 5GB na 30 dana kosta 300 dinara, moze se aktivirati vise puta, i sav saobracaj se sabira.

Postoji ogranicenje da mozes maksimalno 40GB potrositi za jedan mesec, ali ti taj limit tesko da ces stici.

Produzio danas u VIPu mesecni plan koji ce vaziti do 29.05 i sav sadrzaj moram do tada da iskoristim (vazi do tada) jer od 21. 05. startuju novi mesecni planovi.

Produzio danas u VIPu mesecni plan koji ce vaziti do 29.05 i sav sadrzaj moram do tada da iskoristim (vazi do tada) jer od 21. 05. startuju novi mesecni planovi.
Мени објаснише да може и сутра и да важи наредних 30 дана...
Очигледно ни сами не знају шта би и како би...

Pa u redu je. Koliko razumem, moze da se po starom produzuje do 21.05. i vazice 30. dana, a od 21. pocinju novi planovi.

Sorry, gde su izbacili info da novi planovi krecu od 21. maja? Koliko sam gledao na sajtu nema nista.

Kupio sam pre par sati novu Telenor karticu iz razloga sto mi na staroj nije radio 4g kako treba. Napravim Viber na novom broju i neki random ljudi mi se javljaju celo popodne.
Neka devojka me pita Izvinite ko ste vi?
Neki makedonac od 120kg mi salje svoje sličice.
Jel se ovo desavalo nekome do sada?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da, mom kumu. To su reciklirani brojevi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kupio sam pre par sati novu Telenor karticu iz razloga sto mi na staroj nije radio 4g kako treba. Napravim Viber na novom broju i neki random ljudi mi se javljaju celo popodne.
Neka devojka me pita Izvinite ko ste vi?
Neki makedonac od 120kg mi salje svoje sličice.
Jel se ovo desavalo nekome do sada?

Taj broj je vec neko koristio i 6 mes je iskljucen najmanje i sad si ga ti reaktivirao.
Nista cudno i nista novo.

Pretpostavljao sam i ja da je neka reciklaza u pitanju.

Telenor ima vrlo efikasnu reciklažu, jako brzo vrate brojeve u prodaju

Dakle definitivno Zzuper važi do 21.05. odnosno do tada može da se aktivira, nakon toga ide nova promocija.
5efc2ed6e43ae25e0dd0c2e3d35a2e20.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Jedno prijatno iznenađenje od mt:s. Omogućen 4G prepaid korisnicima, i to bez zamene kartice ukoliko imate noviju.
8b34fdaf4fe04745bdb8f78866054075.jpg

aa80ff882549a3e2cba83ebbb327fef5.jpg

4G su zvanično pustili 3.4.2015 znači trebalo im je pet godina i mesec dana da omoguće pripejd korisnicima uslugu i to verovatno jer ove godine kreću sa 5G i bilo bi sramno da pripejd nema pristup 4G mreži.

jos da se i sa VoIP pomere sa mrtve tacke

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

VoLTE i VoWIFI bi morali uskoro da puste za sve korisnike. Telenor jedini jos nije ni u "testnoj fazi" pustio bilo sta od toga.

Nije mi samo jasno, zbog čega se toliko odugovlači... Svaki telefon od 2015 može da podrži VoLTE i nema smisla davati samo premium telefonima iz 2019/20 tu mogućnost...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa realno, kod kuce na vipu imam 4G i 2G signal - 3G na toj BS nikad nisu ni pustili. Lepse cujem ljude preko VoIPa preko 4G signala nego 2G poziv (narocito u ovo vreme kad je saobracaj na mrezi izuzetno povecan pa odrzavaju kapacitet degradiranjem kodeka za zvuk).

Koristiš već uveliko VoLTE? Kako se pokazuje? I koji telefon i paket si morao da uzmeš da bi ga koristio?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da se ja pitam ne bih im dozvolio da uopšte započnu implementaciju 5G mreže dok prvo ne dovedu u red 4G. Tu mislim na dostupnost iste svim korisnicima koji plaćaju uslugu mobilne telefonije, bilo pripejd bilo postpejd. I dok ne omoguće VoLTE svim korisnicima. Na žalost, ne pitam se.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Dakle definitivno Zzuper važi do 21.05. odnosno do tada može da se aktivira, nakon toga ide nova promocija.
5efc2ed6e43ae25e0dd0c2e3d35a2e20.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Sobzirom da mesecni plan traje fakticki do 20.05.2020g., meni istice 22.05.2020g., da li mogu aktivirati jos jedan mesec 20.05. da ne izgubim ono sto je nakupljeno?

Sto se VoLTE tice, zna neko da li Motorola Moto C podrzava ovu tehnologiju? U podesavanjima telefona ne postoji opcija, ali sam video VoLTE podesavanje u test meniju na *#*#4636#*#*.

U mojmts app ima promocija 20 din! 7 dana 1gb i po 10000 min i sms.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Ta promocija nije za sve korisnike

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

4G su zvanično pustili 3.4.2015 znači trebalo im je pet godina i mesec dana da omoguće pripejd korisnicima uslugu i to verovatno jer ove godine kreću sa 5G i bilo bi sramno da pripejd nema pristup 4G mreži.

Пошто то нико други овде није потврдио да је добио, мислим да још увек од Мтс 4Г на припејду нема ништа. Колега је можда био само изузетак да су му омогућили, јер је претходно имао неких проблема па су му они сами заменили картицу, а нешто касније омогућили 4Г. (У најбољем случају пуштају 4Г „по групама", што је опет смешно...)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno