Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 865
Uspeli su izgleda...vip je poceo da ukida sve prepaid promocije koje valjaju,valjda da bi naterao ljude da predju na postpaid
srecom imam manje od 30,pa sam uzeo mega tarifu za 396 din
Uspeli su izgleda...vip je poceo da ukida sve prepaid promocije koje valjaju,valjda da bi naterao ljude da predju na postpaid
srecom imam manje od 30,pa sam uzeo mega tarifu za 396 din
To je samo slogan zarad reklame, kobajagi ekskluzivitet. Svako može da uzme ovaj paket, bez obzira na godine. Uslovljavanje je zabranjeno i starim i novim zakonom o potrošačima. S druge strane, studentski popusti su dozvoljeni, kao i za posebne kategorije invaliditeta.srecom imam manje od 30,pa sam uzeo mega tarifu za 396 din
ja uzeo mega tarifu bez telefona i placam 396 din mesecno,a imam sve sto mi treba![]()
Telenor -kad kupis data prepaid karticu (kosta 500 din ) imas 1 GB saobracaja ,nakon toga neogranicen internet po smanjenoj brzini . Nakon tih 30 dana imas tri varijante 1.Produži SURF 300 MB- 300 MB vazi 30 dana 300,00
Produži SURF 1 GB- 1 GB vazi 45 dana 800,00
Produži SURF 2 GB- 2 GB vazi 60 dana 1.300,00
Da,to sam I ja nesto gledao,Telenor ponuda bi mi naj vise odgovarala.Jedino me jos interesuje,dali je potrebno kupovati tu internet karticu,ili moze jedna moja stara pripejd kartica?I dal moram ici u njihovu poslovnicu da to aktiviram ili moze preko nekog koda,ili tako nesto?
Jeste,u pravu si.Na 6 meseci u Vip-u bi platio 3000,u Telenoru 3.200,a u MTS-u 2700 din.Nisam ni gledao te naj vece uplate,ali stvarno izadje malo jeftinije.Hmmm,opet glavolomka,a taman sam mislio da sam resio stvar!:d
Samo da mi jos neko odgovori dal je potrebna neka posebna data kartica ili moze obicna pripejd?
Kada iskoristite GB u okviru mesečne naknade, imate mogućnost da do kraja meseca besplatno koristite Internet, sa smanjenom brzinom protoka - do 64/32 Kb/s.
Ako potrošiš sav saobraćaj po maksimalnoj brzini prenosa, na raspolaganju ti je dodatna količina GB, jednaka tvom osnovnom paketu, koju bez dodatne naplate trošiš brzinom do 256/128 kbps. Ukoliko potrošiš i ove GB, internet možeš da koristiš do kraja meseca bez dodatne naplate sa smanjenom brzinom do 64/32 kbps.
Stvarno je bzvze da uzmes prepaid kad ti vip daje 3gb na 24mes za 236 din mesecno. Plus dobijes modem za 1 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari