Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Kakva su iskustva na prepaidu sa koriscenjem Medjunarodnih paketa (5rsd/min za usa...)

ja imam taj paket i iskoriscavam ga maksimalno. racunica je sledeca - imam kolegu u americi koji ima usa broj (nebitan paket). ja ga odavde iz srbije zovem i kosta me 5din minut. ako se ne varam to je paket MEDJUNARODNI POZIVi ili nesto slicno. paket me kosta 100 din mesecno, i uvek mogu da ga iskljucim.

Thnx, tako sam i pretpostavljao.
U nekim situacijama vezao za USA, ovo je najbolja opcija.

Koliko znam svi pozivi upućeni preko Hangouts dialer-a prema USA su besplatni.
Otvorio sam sebi neki broj u US i onda sam pozvao. Radilo ok.

Poslednja izmena:
Jesu li jos nekome na Telenor prepaidu poskupele (i daju vise) ponude na *111#?

Poslednja izmena:
Kod mene procentualno daju vise nego je veca cena:
Za 80d daju 325, 325, 50mb. Pre je za 60d bili 200, 200, 50mb.

Meni nisu poskupeli nego bitange smanjile minute.
Pre si za 310din mogao da uzmes 55min za sve mreze i ne znam koliko poruka i megabajta. A sada za isti novac dobijes 45min...
Znaci za celu petinu...

A opcije da za 360din dobijes 60min vise nema

Da, kod mene sve duplo. Ne mogu sada tačno da kažem, ali da, dupla je ponuda, a i cena.

Da dodam, ima opcija za besplatan fakegloop 30 dana. Ali pristupam FB preko Opere Mini 8 (J2ME), samim tim gledam i neke druge sadržaje, ne samo FB i ništa mi nije naplaćeno???

Kod mene procentualno daju vise nego je veca cena:
Za 80d daju 325, 325, 50mb. Pre je za 60d bili 200, 200, 50mb.

Na sta ti se ovo odnosi, a danas sam dobio nesto novo Screenshot_2014-10-13-19-09-35.png i skuplje i cini mi se losije, koliko vidim izgleda da se min van mreze trose prvo pa onda u mrezi, a pre je bilo za 95din min van mreze se posebno trose od min u mrezi. Da li sam ovo lepo video? jb..ih facebook.

Uvek daju nekoliko opcija u i van mreze.
Ono moje gore napisano je paket u mrezi.

Koristio sam jednom i paket van mreze, trosili su se prvo minuti van mreze.

Svi to imaju samo su razliciti iznosi u pitanju.

I Vip povisio cenu najmanje dopune - 100rsd.

To je to. :)

Telekom se prodaje do kraja godine verovatno mnogo ranije.
Mts dopuna i dalje moze 50, ali one ne produzavaju vazenje kartice. Sa prepaid broja.

Dopuna sa prepida na prepaid nije dopuna u pravom smislu, to je obican transfer novca koji je vec u sistemu.
Svez novac za ulazak u sistem - ne moze ispod stotke vise.

P.s. Telekom i prodaja: do kraja godine je 2,5 meseci, kako ce tako brzo da ga prodaju? :)

Lično sumnjam u prodaju Telekoma do kraja 2015. Sem, naravno, ako ne ode posebnom pogodbom van tendera.

Koristio sam promociju Dodaj za sve mreze Telenor - 25min van mreze/325sms/50mb/325min u mrezi, cena 95din - 7dana, u promociji min van mreze se koriste uporedo sa min u mrezi i ako se uplati nova promocija zadnjeg dana trajanja promocije nova kolicina saobracaja se sabira sa trenutnom. Imao sam 4 vezane promocije i sve je funkcionisalo kako sam opisao, ali uplatom 5 promocije koja je sada 100din sabrala se nova kolicina saobracaja sa trenutnim tog dana i sutradan mi je ponistio sve ono prenoseno i ostalo je aktivno samo ono iz poslednje uplacene promocije, i novi momenat je sto se prvo trose min van mreze pa tek posle min u mrezi.
Zakljucak je da je TELENOR nevidjeni PREVARANT u svakom smislu.

Na sajtu Telenora ne pise sta se desava sa sadrzajem prilikom nove aktivacije paketa pre isteka stare. Takodje nigde ne pise kako se trose minuti, da li uporedo ili jedni pa drugi.
U svakom slucaju cini mi se da je njihov sistem bagovao ta prva 4 puta, cim ti nije brisao nepotrosen saobracaj.

U svakom slucaju da li si se raspitao preko 9000 o cemu se radi?

Poslednja izmena:
Kako je moguce da ti Dodaj za sve mreze bude toliko jeftin i nakon pete aktivacije?

Na Telenoru nista slucajno ne baguje, nema kod njih bug-a, jednostavno su prevaranti, zasto im se ne desi da bug-uje postpaid, to se nikada nije desilo nego jednostavno puste promociju i ako se ne trosi kako njima odgovara odmah secu jednostavno moze im se i nemojte da se sekirate za njih mnogo i da ih branite. Imam dva postpaid broja na moje ime oba nisu kod mene vec kod mojih a kod mene je prepaid broj i operater zove na moj prvi postpaid i trazi mene, receno mu je na koji prepaid broj moze da me kontaktira mislite da je zvao, ma boze sacuvaj.
I zato ponavljam da tesko da je to firma koja uliva poverenje i postovanje korisnika.

Jedno pitanje u vezi MTS prepaida. Jel trenutno jedina ponuda u prepaidu ona dodaj besplatno? Znam da mi drug prica da on nesto placa 150din nedeljno i da dobija neke minute u mrezi, megabajte i poruke, ali ja tu ponudu nigde ne vidim.

Na Telenoru nista slucajno ne baguje, nema kod njih bug-a
Ma kako nema... sećam se da sam 2011/2012 imao oko godinu dana neograničeni internet. Pravi neograničeni; dobijao sam uredno sms da sam potrošio megabajte iz paketa i da će mi brzina biti 64/32, a nastavi da radi max. brzinom. Doduše, nisam im nikada pisao reklamaciju zbog toga :)

Kop, ima i tih placenih, ja ih vidim uz tu Besplatnu.

desp@ razumem te sta hoces da kazes, ali za mene su ono sto sam napisao gore jednostavno PREVARANTI i foliranti kod njih sam odavno sto bi neko reko jos od proslog veka 1996god. reci ces da tada nisu bili ono nego ono drugi, to je nebitno. Za sve ove godine jedino sto su dali ne uvek po neki put za rodjendan korisnikov neogranicen razgovor tog dana, vise ni toga nema pu… klosari. Neznam kako da ih nazovem, kada treba da udjes u neki paket kozu skidaju sa ledja, pa dal je normalno da u paketu od 2000din da aparat kosta mozda 20-30e manke da se kupi za kes, jeste ali ti daju na 6 rate. Nemogu vise da pisem o njima da nerviram sebe i sve oko sebe, ali ovo je bilo jace od mene.
Zamolio bih mts korisnike, sta ima mts u prepaid da vredi nesto.

Mts nema nista u prepaidu da vredi.

Nazad
Vrh Dno