Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Moze da se aktivira, kosta 100RSD. Ali vazi do kraja godine, pa imajte to na umu ako ih sada ili kasnije aktivirate, da li se isplati. (za jedno korisceje, ja se ne bih cimao recimo)
Ne secam se samo na koji broj se salje SMS za aktivaciju praznicnog VZS.

A zasto mislis da se ne isplati?Pa do kraja godine ima jos tri meseca.Ako bi sada aktivirao,mogu da ga koristim 3 meseca.Sta fali?

Ajde molim te,ako se setis tog SMS-a,za aktivaciju,napisi ga ovde,posto sa Vip-ovom sajtu nema vise te opcije.

A zasto mislis da se ne isplati?Pa do kraja godine ima jos tri meseca.Ako bi sada aktivirao,mogu da ga koristim 3 meseca.Sta fali?

Ajde molim te,ako se setis tog SMS-a,za aktivaciju,napisi ga ovde,posto sa Vip-ovom sajtu nema vise te opcije.

Ja sam mislio da si ti aktivirao praznični VipZaSve kada si raskinuo ugovor sa vipom jer si se informisao u toj temi za ovu opciju i dobio odgovor. Nesećam se da si napisao da nisi uspeo. Mislim da treba poslati ? na 2014

Ja sam mislio da si ti aktivirao praznični VipZaSve kada si raskinuo ugovor sa vipom jer si se informisao u toj temi za ovu opciju i dobio odgovor. Nesećam se da si napisao da nisi uspeo. Mislim da treba poslati ? na 2014

Jeste,ja sam se raspitivao o tome,znajuci da ce mi to trebati polovinom oktobra.Ali evo,izgleda da su ukinuli taj praznicni,(bas sad kad meni treba):) bar ga nema na sajtu vise.A alfa kaze da ga je jos uvek moguce aktivirati preko SMS-a.A ako posaljem ? na 2014 dobicu ovaj obican VZS,sa manje MB i ostalog.Meni su MB naj vazniji,za telefoniranje imam sluzbeni fon.Zato sam i rekao da su prepolovili,zato sto umesto 500 MB u praznicnom,sada se dobija 300MB u obicnom VZS.

Na 2013 je valjda isao obican VZS.
Kazem, ako je za jedno koriscenje ne isplati se, ali ako ces sva tri meseca, itekako je dobra opcija.

Jel?Pa super,probacu.Kao sto i dtikvicki kaze,onda ne bi trebalo da bude problema.Mada mi to treba tamo od 15 oktobra (ne pitaj me zasto:)).

A za ovaj obican VZS nema te "aktivacije" od 100 din?

Mislim da se za svako prebacivanje sa aktivne opcije na drugu plaća 100 dinara

Upravo dobih ponudu :

za 100din. dobijam 1000 min u Vip, 1000 sms prema svim mrezama i 20mb i sve traje 30 dana ;-)

E kad bi tako bilo nesto u mts i telenoru to bi bio dan ;-)))))

VIP ubedljivo najvise daje za svoj prepaid.

U Telenoru moze ako ostavis karticu da miruje 3 meseca. Doduse, 60din na 7 dana :)

Najveci problem u mts je sto nista ne traje duze od 7 dana...

200min, 200sms i 50mb: 7 dana
ili
275min, 275sms i 75mb: 7 dana, 75din
Ima i ponuda za minute za sve mreže, medjutim ne secam se kako izgleda

Kartica ne sme da se dopunjuje bar 3 meseca i onda sistem nudi jeftinije ponude na 111.

Poslednja izmena:
Najveci problem u mts je sto nista ne traje duze od 7 dana...

MTSov prepaid je skoro pa beskoristan :( Trenutno se i na dva meseca vise isplati prosetati do Budve na provod, kupiti mTel CG karticu, aktivirati tiket za RS roming, i vise se svega dobija (jedino SMS nije bas praktican, ali posto se SMS iz MTS-a ka mTel CG brojevima ne naplacuje, tj. ide kao lokalni SMS, onda nije problem).

Kartica ne sme da se dopunjuje bar 3 meseca i onda sistem nudi jeftinije ponude na 111.

mislim daje to bilo pre , moja cerkica ima dve kartice jednu stalno pre isteka dopuni a drugu ne i na obe ima istu promociju

Poslednja izmena od urednika:
Zavisi od veličine mesečne dopune.
Tek kupljene kartice sigurno nemaju najnizu ponudu vec je potrebno kupiti karticu, aktivirati je i ostaviti malo da odleži.

Poslednja izmena:
Koliko se sećam za telenor pre-paid, za nove kartice za 200din ponuda je ~20min ka svim mrežama i 100MB, za 7 dana (ne sećam se za sms)

Telenor povecao minimalni iznos dopune na 100rsd. Vazi i na trafikama i preko postpaida.

Шта је на крају било са овом променом? Другару су одговорили да не морају да му јављају ако му промене промоцију а кредит ће некако да му рефундирају, нису сигурни како али не као аванс на постпејду или као кеш ... можда уз нову акцију па да то потроши за 7 дана или колико већ одлуче.
Сестрић је пре 5-6 дана добио поруку да допуни 200 и забавља се док га други зову што значи да акција ипак може да траје и да селективно укидају.

Ипак, после ових нових цена по којима је минут 30 динара, не исплати се ових 20 динара за минут. Ја сам одавно пукао акцију али ми није било жао.

Danas je 11 dana kako sam poslao pismenu žalbu. Sačekaću još sledeće sedmice, da vidim da li će da odgovore. Ako ne odgovore taj broj ide na MTS postpaid.

Опростићеш им двадесетак хиљада? Другар је био упоран и оштар, запретио да ће да сазове конференцију за штампу испред пословнице Випа и објави како су му насилно променили пакет и одузели прилично велике паре које су реално његов кредит. Звали су га на разговор, као правдали се да они нису криви али и да баш и не морају да му најављују промену тарифе ... поподне су му вратили промоцију и цео кредит. Колико ће сада да траје и да ли ће опет ускоро да му заврну ... не зна се.

Za telenor korisnike,da li kada se aktivira klik 30,isto ima kao ranije do kraja meseca po smanjenoj brzini kad se potrose onih 200mb,ili tih 30dana vazi samo dok se ne potrose ti brzi megabajti i to je to?

Опростићеш им двадесетак хиљада? Другар је био упоран и оштар, запретио да ће да сазове конференцију за штампу испред пословнице Випа и објави како су му насилно променили пакет и одузели прилично велике паре које су реално његов кредит. Звали су га на разговор, као правдали се да они нису криви али и да баш и не морају да му најављују промену тарифе ... поподне су му вратили промоцију и цео кредит. Колико ће сада да траје и да ли ће опет ускоро да му заврну ... не зна се.

Nije mi bitan kredit, već promocija. Kredit im oprastam, ali promociju ne :d
S obzirom da im sutra ističe rok za odgovor na reklamaciju i to ću da dodam u žalbu.

U vreme kada sam ja prihvatio uslove njihove promocije, važilo je da svi uslovi ostaju isti dok ih korisnik ne promeni.

Таква промоција лако напуни кредит али у овом случају или имаш оба или ниједан. Написао сам да су другару вратили а сестрићу уопште нису ни закидали, данас сам му уплатио 200, акција је продужена па ћемо мало да се забављамо док га ја зовем. ;)
Све у свему, хтео сам да напишем да промоција није апсолутно укинута па да нема назад, чим некоме и даље ради, имаш зашто да се буниш.

Zbog te vase promocije je i poskupeo ovoliko minut prepaida u VIPu :) Shvatili su da ih toliko kosta taj vas kredit:)
Nego, jesu menjali u toj promociji cenu poziva, ili je ipak ostala ista? (treba da ostane, to je isto promena tarife!)

Fin neki svet :d
"Vaš zehtev je uvažen."

Vratili promociju i vratili kredit.

Telekom Austria se kod kuce isto ponasa kao i ovde, stim sto ovde malo probaju da smuljaju pa brzo vrate ;)

(ono sa 8% poskupljenja i nudjenje raskida ugovora je krenulo iz Austrije)

Pa da. I tamo su retroaktivno poskupeli pakete.
Trziste im je spalo sa 4 na 3 operatera, ogromni troskovi na aukciji frekvencija, 2mlrd eur, nezabelezeno u Evropi

Mora neko da podeli trosak. :)

A MTS prepaid je odavno los. Cak ni price u mrezi nemaju a da nisu uzas cene.

Vrh Dno