Pitanje za one na telenor prepaidu.
Kako aktivirate 100 min ka svim mrezama nakon dopune?
U Moje ponude imam to, dopunio sam kredit i nista od tih 100 min!?
evo ovako
Nebitno, ja sam karticu aktivirao pre 3. jula i imam pravo na to.
Automatski se obnavlja, iskljucis ga poslednjeg dana u mesecu.
Mozda moze i ranije da se iskljuci ali je pitanje da li se odmah ukida ili traje do kraja.
Da, ako je treci dodatak.
Na Vip (novim karticama) (sa 4G LTE logom) 4G radi odmah, uz aktivaciju dobija 4GB interneta (7 dana), a u Leskovcu (outdoor) sam bio za 1. maj - prolazio kroz grad na putu za Vučje, uvek je bilo 4G signala na Vipu.
Ako je duže od nedelju dana tu, može uzeti neki od dodataka za net (mislim da je naj isplatljiviji 4GB - 300din - 7 dana). Uz svaku dopunu od 200 din i više dobija neograničene razgovore u Vip mreži.
Telenor ima 4G na prepaidu, ali mora da se aktivira kroz aplikaciju "moj telenor". Što se pokrivenosti tiče, možda je bolji Telenor zbog LTE 800 mreže, ali je sigurno sporiji. Kolko znam u Leskovcu nema 4G+ na Telenoru.
Ne znam odakle dolazi tvoj prijatelj, ali proveri da li njegov telefon podržava LTE na 800MHz - band 20, jer u suprotnom (ako ima samo 1800MHz - band 3) će samo u gradovima imati LTE na Vipu, a na Telenoru verovatno u Leskovcu neće uopšte imati 4G.
Brzine na Vipu (prepaid) - u gradu (1800MHz) do 75/40Mbps, van gradova (800MHz) - do 35/20Mbps.
Mozes dva digitalna dodatka (slota) besplatno da koristis, neograniceno meseci. Ako hoces i treci dodatak onda njega moras da placas mesecno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari