Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Odlucio sam se na kraju za Yattel. Nzm zasto, ne hejtujem ikoga, ali 100mb na nedelju dana ili 1GB/2GB na mesecnom nivou?! To nisu potrebe realne za period od 7 dana.
Koliko vremena prodje dok Yattel prilagodi ponudu kroz app ili *111# potrosnji tj smanji iznos cene za dodatke na 7 dana?

Računaj da moraš registrovati broj (ako već nisi), onda u okviru aplikacije dozvoliti obradu podataka ili kako već to nazivaju i nakon toga 3-5 dana bi trebalo da se pojave prilagođene ponude.

Pojavile su se ponude tj dodaci na 7 dana ali su skupi.
Pitanje je vise bilo kada prilagode te dodatke tj isti postanu jeftiniji?
Posle koliko vremena ako neko zna.
Registracija nije potrebna.

To su promocije, ali pre neki dan su uveli i planove, koji su skroz korektni, za 400 ili 600 din može lepo da se pregura mesec.

Da li se minuti u mreži troše paralelno kao kod A1 ili je ona #@$ fora da se troše nakon što se potroše minuti za sve mreže?

Da li se minuti u mreži troše paralelno kao kod A1 ili je ona #@$ fora da se troše nakon što se potroše minuti za sve mreže?
ona #@$ fora (prema rečima operatera)
Pojavile su se ponude tj dodaci na 7 dana ali su skupi.
Pitanje je vise bilo kada prilagode te dodatke tj isti postanu jeftiniji?
Posle koliko vremena ako neko zna.
Registracija nije potrebna.
Svi dodaci su na 7 dana.
I te kao povoljnije ponude se nalaze u Ostalo --> Preporuke i da bi se to dobilo, kartica je morala biti registrovana i moralo je biti omogućena obrada podataka u okviru opcije Privatnost podataka.

Ne razumemo se, nije ni bitno.
Pojavili se vec dodaci na 7 dana (3x vise, ...) samo sto su relativno skupi.
Mislio sam na to da li ce vremenom biti jeftiniji i kroz koje vreme.
Otprilike.

Kakvi likovi tamo rade dobro ne nude 100 KB... Ti sto prave te ponude ,sve je to preko veze primljeno i zato smo tu gde jesmo.
Pravo si me nasmejao sa ovih 100 KB.
Otprilike.
Iz svog iskustva mogu da kazem da bi se ponude smanjile mora da prodje minimum 2 godine nekoriscenja kartice u Telenoru. Cak i onda kada se pojave jeftinije promocije, korisnik mora i tad da pazi da ne trosi vise, jer ce u sledecem preseku potrosnje te jeftinije promocije poskupeti, ali ne drasticno kao sto su bile pri samoj aktivaciji broja.

Vidim da se spominjalo da registracija donosi povoljnije promocije. Licno, to nisam osetio, registraciju jednog novog broja sam odradio pre 5 godina i registracija nije "pojeftinila" promocije. Jedino ako nesto u medjuvremenu nisu promenili.

Poslednja izmena:
Otprilike.
Mislio sam da još uvek nisi dobio te ponude.
I kao što reče @Bonafides, teška priča da će biti povoljnije nakon razumnog vremena nekorišćenja.
Imao sam ideju da uštedim, ali ih napuštam zbog jako loše, pa čak i nepostojeće mreže na lokacijama koje su mi bitne.

Ima li neko iskustva sa agentima A1? Ponudili mi za 500 dinara INTARIFU. Postoje li neke začkoljice oko potpisivanja ugovora?

Mnogim pripejd korisnicima to nude(naročito onima koji redovno mesečno uplaćuju), meni i mojima u kući(svi smo na A1 pripejdu) su već nekoliko puta nudili...

Znači mts na svojim planovima od 30 dana skida prvo minute za sve mreze pa onda tek ostaju besplatni za mts? Jel neko zna sta im znači društvene mreže?

@mandrak007 uvale net protect dodatak, zakažeš deaktivaciju slanjem sms poruke PROTECT STOP na 123533 i od sledećeg obračunskog plaćaš 500 dinara.

@mandrak007 uvale net protect dodatak, zakažeš deaktivaciju slanjem sms poruke PROTECT STOP na 123533 i od sledećeg obračunskog plaćaš 500 dinara.
Da, kada su me zvali pred Novu godinu, pročitao sam ovde isto tu foru i rekoh im preko telefona da, ukoliko se odlučim za tu varijantu, želim da mi piše da u ugovoru plaćam samo tih 500 dinara X 24 meseca, bez bilo kakvog zaštitnog dodatka, rekli da može. Znači naveli su baš u ugovoru da se plaća taj dodatak?
Rekoh da se čujemo 5.4. kada objave ovu novu pripejd ponudu, pretpostavljam da će povećati cenu mesečnih planova, pa da vidim šta nude. Ovaj od 300, verovatno ide na 400 dinara kao kod mts-a, a možda i bude više interneta.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
A na koju foru da se dobije ta 500 din ponuda za intarifu?
Vec godinama svaki mesec uplacujem prepaid kod njih, ali nisu nikad zvali tako nesto da ponude

Moćni plan u A1,500 minuta i 9 GB po promo ceni od 600 din.Dodaci uz plan više ne mogu odvojeno minuti ili GB već samo zajedno za 199 din.
20220405_053716.jpg

***, nisam znao da ima ova promo cena. Nocas sam aktivirao preko *123#, ali bilo je 900 din

Obično sam uzimao dodatak od 3GB uz MP600 pre par dana sam zaboravio da dokupim dodatak i sada ni preko web, a ni preko mobilne aplikacije nemam opciju za dodatak uz mesečni plan, a preko *123# menija dobijam poruku da nije moguće aktivirati "moćni dodatak" jer sam ga već aktivirao (?!) Dok u aplikaciji pod karticom "Aktivni dodaci" dobijem poruku: "Nijedan dodatak nije aktiviran. Izaberi dodatak po svojoj meri." i ne ponudi nijedan.

Poskupeli su, ali su i dodali malo saobraćaja tim dodacima, meni stoji opcija: 200 min/SMS i 3GB uz MP600, ali ne piše koja je cena, pretpostavljam da će biti 200. Saznaćemo kad otklone ovaj bag :D

Da pretpostavimo da sad svi dodaci uz planove kostaju 200 dinara... To znaci da sada imamo sledece opcije:
Svi planovi imaju neogranicene razgovore u mrezi, a dobija se jos i:
300 din - 100min/sms ka svima + 1GB + 10GB za aplikacije
500 din - 200min/sms ka svima + 2GB + 10GB za aplikacije
600 din - 200min/sms ka svima + 3GB + 10GB za aplikacije + 10GB za insta
800 din - 400min/sms ka svima + 6GB + 10GB za aplikacije + 10GB za insta
900 din - 500min/sms ka svima + 9GB + 10GB za aplikacije + 10GB za insta
1100 din - 1000min/sms ka svima + 18GB + 10GB za aplikacije + 10GB za insta

Ovo je pod pretpostavkom sa je puna cena moćnog plana 900 din, a da su dodaci 200 dinara.

U detaljima piše da je to promo cena moćnog plana. Puna cena moćnog plana će biti verovatno 900 dinara.

Zvanični cenovnik je tu...

Da napravim tabelu sa konačnim cenama (svi planovi imaju neograničene razgovore u A1 koji imaju prioritet pri trošenju).

300 din - 100 min/sms + 1GB + 10GB za app
500 din - 200 min/sms + 2GB + 10GB za app
600 din - 200 min/sms + 3GB + 10GB za app
900 din - 400 min/sms + 6GB + 10GB za app
600 din - 500 min/sms + 9GB + 10GB za app + 10GB za insta *
1000 din - 1000 min/sms + 18GB + 10GB za app + 10GB za insta *
900 din - 500 min/sms + 9GB + 10GB za app + 10GB za insta
1300 din - 1000 min/sms + 18GB + 10GB za app + 10GB za insta

* PROMO cene - za postojeće korisnike za aktivacije od 05.04.2022. do 05.10.2022. Za nove koji dođu na A1 prepaid do 31.05.2021. prvih 6 meseci korišćenja.

Da dodam da će do 2 oktobra moćni plan biti 600 dinara a posle 900.

Mocni plan moze da se aktivira bez ikakvog drugog prethodnog dodatka tj nezavisan je? Uplatim 600 kredit i aktiviram?

Pa za 900/1000 freepaid, kakvih 500 minuta 🤷
A1 je neograniceno + 500min ostale mreze.Ovo ce da se koristi zbog dodataka za drustvene mreze.Na freepaid je 2gb za te pare bez 10gb za viber i ostalo i posebnih 10gb za instagram.A za 400din dodas jos 9gb i jos 500min.Jedino ko je preneo u globaltel njemu se zbog 200gb freepaid isplati.

Freepaid od 900 dinara ima samo 2GB neta. Ovo ima 9 + 10 + 10GB. E sad ako preneses broj u globaltel onda je druga prica.

Nazad
Vrh Dno